Super mooie oorbellen

Mooie kwaliteit oorbellen. Ze voelen ook niet zwaar. Helemaal blij mee. Was ook leuk ingepakt.

Slecht

Beide de oorbellen die heb besteld zijn in een hele korte tijd kapot gegaan. 1 keer een goede oorbel terig gekregen. Maar vind dit echt niet kunnen

Top!!!

Snelle service… Was een foutje maar is heel netjes opgelost!

Toppie!

Super leuke oorbellen voor een heel leuk prijsje!

Een snelle, professionele en eerlijke webshop

Mijn zus vertelde mij in de avond over jullie leuke webshop, mooie juwelen en de actie van 5 euro. Ze zei dat ze een bestelling had geplaats en dat ik dit zeker ook moet doen. De volgende ochtend ging ik een kijkje nemen en werd ik positief verrast. Zoveel mooi en leuke juweeltjes, de verlanglijst werd al heel snel gevuld :). 2 dagen later ging de deurbel met zowel de bestelling van mij en mijn zus. Ondanks dat we deze apart hadden besteld kwamen ze toch samen aan. Dat vonden wij hele straffe service! De volgende dag heb ik dan ook veel complimentjes gekregen over mijn nieuwe juweeltjes. Mijn zus en ik zijn beide zeer tevreden. Ik ga de website zeker in de gaten houden. Jullie hebben er 2 nieuwe tevreden klanten bij! X

Mooie sieraden goed kwaliteit zeker een aanrader .

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Goede kwaliteit betaalbare sieraden! Service is ook top. Van mijn oorbellen was ik een diamantje kwijt geraakt. Gevraagd of ik deze los kon bestellen. Dit was helaas niet mogelijk, maar ik kreeg wel een kortingscode. Super opgelost!

Uitstekende service

Heel tevreden over de snelle en correcte levering! Zeker een aanrader om nogmaals een bestelling te plaatsen.

Super mooie juwelen die iedereen in het oog springen.

Heel leuke en persoonlijke juwelen besteld. Voor de belangrijkste personen in mijn leven. Heel mooi en een eyecatcher om te dragen. Ik zal zeker nog bestellen en zeker jullie site aanbevellen aan anderen.

geweldige service!

mijn juwelen zijn van top kwaliteit & snel geleverd!

heel fijn en duidelijk

Het is heel fijn je krijgt alles duidelijk te horen. of ze de bestelling hebben ontvangen en wanneer hij is verzonden. ook is het van goede kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Alles blijft super mooi van kleur en de kwaliteit is echt goed.

Supermooie sieraden voor niet veel geld

Ik heb 7 sieraden gekocht (oorbellen, armbandjes en kettingen) van Finaste en ben echt superblij! Kwaliteit is heel goed en het is niet duur. Van simpele ringetjes tot gekleurde oorbellen, voor alles is wat mogelijk! Zou het zeker aanraden

Super goed!

Super mooie sieraden en een super snelle levering

Fantastic

Amazing quality

Geweldig!

Super kwaliteit, ben er ontzettend blij mee

Altijd netjes en snelle service

Al meerdere producten in de loop der tijd besteld en altijd met graveringen. Echt hele mooie producten en ze blijven ook mooi. Ik raad het werkelijk iedereen aan!

Eerste bestelling gemaakt

Ik ben Finaste online tegengekomen en was direct geïnteresseerd omdat je persoonlijk iets kan samenstellen voor vriend/ vriendin of geliefde. Een dag later werd de bestelling geleverd, mooi verpakt en netjes op tijd. Dankjewel Finaste! Het was een fijne eerste ervaring!! Groetjes Melissa

Snelle levering en leuke armbandjes

Zeer leuke armbandjes, deze site sla ik zeker op voor in de toekomst

Super mooie sieraden en snelle levering

Pakketjes waren netjes ingepakt en zagen er super mooi uit! Sieraden zijn van top kwaliteit zeker voor de prijs :)

Super mooie sieraden voor een fijne prijs.

Leuk dat er ook samples in de verkoop gaan voor kleine prijsjes.

Erg goed

Goede kwaliteit, mooie sieraden

Snelle levering en goede kwaliteit! Al meerdere keren besteld hier en veel plezier gehad van de sieraden!

Goed geregeld bedrijf

Er worden mooie sierraden verkocht maar je wordt ook nog eens goed geholpen als er iets mis gaat met je bestelling en even contact leggen en alles wordt zo weer geregeld! Verder vind ik het gewoon een heel leuk bedrijf. Groetjes Roos!

Buskesdries 3

6673DP Andelst