Dit is mijn tweede keer dat ik iets besteld heb. ik ben enorm fan van jullie oorbellen want deze ontsteken niet en maken mijn oren ook niet groen. Daarnaast zijn ze super mooi en makkelijk schoon te maken. Ik ga zeker nog meer sieraden bestellen want ook de levering is super snel. Handig dat het in mijn brievenbus kan en hoe het wordt ingepakt is ook een soort kadotje.

Super goed en snelle levering

Ik heb nu een paar keer besteld bij Finaste en ik vind het een top bedrijf! Het is heel snel binnen en je krijgt duidelijke mails van wanneer het binnenkomt en of het al is ingepakt!!

Zoals altijd super!

Hele goede en snelle service. Ik bestel regelmatig producten en ik ben altijd tevreden.

Mooiste juwelen tot nu toe die ik gekregen heb, goeie kwaliteit en mooie ontwerpen in alle juwelen.

Vlotte betaling en snelle levering. Helemaal tevreden hiermee

Leuke sieraden voor leuke prijs! Heel blij mee!

Toptoptop

Waw wat ben ik verast de volgende dag was t in huis, het pakketje was zo mooi ingepakt en wat was mijn armband toch mooi had het totaal niet verwacht ben er nog steeds verliefd op en heb jullie echt bij iedereen aangeraden

Heel mooi

Mijn moeder en ik zijn blij met de snel geleverde oorbellen! Love it

Helemaal geweldig

Timeless sieraden die fantastisch staan. Ze gaan lang mee en de verzendtijd is top!

Goed alleen 1 ketting was een hele andere kleur goud, en slechte kwaliteit voor de rest top

Top sieraden! Heel blij mee.

Ik heb nu al een aantal keer meer bij finaste besteld en ben heel enthousiast over de sieraden! Ben er echt blij mee! Leuke prijsjes,snelle verzending... wat wil je nog meer!

Perfect!

De bestelling was super snel binnen! De kwaliteit van de sieraden is echt geweldig. Ik draag de sieraden nu al een tijdje en ze glimmen nog steeds zo mooi als toen ik ze Finnen kreeg. En nog een voordeel, ze verkleuren niet!! Finaste heeft eigenlijk altijd wel een kortingscode en dat maakt het shoppen nog leuker!

Veel sieraden, ruime keus om te kiezen en niet al te duur! Pakketje werd goed+snel geleverd met nog

Ik zag een reclame en ik hoorde al van een vriendin dat zij van het merk finaste sieraden had dus ik ging kijken en zag echt teveel leuke dingen, vervolgens oorbellen gekocht en aan vriendinnen aangeraden die vervolgens ook hebben gekocht!

Snel en goed

Heeeele leuke sieraden voor een fijne prijs

Mooie artikelen en snelle bezorging!

Prachtige artikelen die na bestelling al heel snel binnen zij ! Ik .aak mijn kleinkinderen erg blij met de mooie sieraden! Dank

Echt top!

Ik haal altijd mijn sieraden bij Finaste, echt fantastisch leuke sieraden van topkwaliteit! De sieraden verkleuren absoluut niet en gaan erg lang mee.

Mooie sieraden !

Mooie sieraden. Snelle levering

Superleuk!!!

Superleuke waterproof jewellery voor een te gekke prijs, ben fan!!!

Mooie sieraden, leuke prijs, wisselende kwaliteit

Al vaak een bestelling gedaan en altijd tevreden over de geleverde sieraden. Nu 1 paar oorbellen waarvan de sluiting minder is waardoor deze snel uitvalt. Overige sieraden weer super leuk.

Goede kwaliteit en snel verzonden.

De kwaliteit van de sieraden is heel goed en ze verkleuren niet zelfs niet onder de douche. Ik had ze snel binnen en voor een hele goeie prijs.

Geweldig!

Altijd snel, mooie producten en gaan erg lang mee. Al met al super blij mee!

Heel mooie sieraden

De sieraden verkleuren niet. Ze zijn precies zoals op de foto en helemaal niet duur. Ik ben er super blij mee!

Perfect!

Goeie kwaliteit, snelle service, geen klachten

Alles verliep soepel en mijn pakketje was snel aangekomen

Zeer goede sieraden en erg snelle levering!!

Erg fijne ervaring met deze site!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn ervaring is goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de levering en de sieraden zijn van mooie kwaliteit. De website is ook heel mooi dus fijn om te shoppen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst