Leuke sieraadjes voor leuke prijsjes

Ik slaag hier altijd en het lukt me nooit om maar 1 ding te bestellen. Snel geleverd ook, helemaal top!

Snelle en perfecte service

Na 2x besteld te hebben bij Finaste, valt het mij op dat de betsellingen steeds de dag erna geleverd worden wat natuurlijk erg fijn is. Ook word elk sierraad apart verpakt in een mooi juwelendoosje waardoor het een chique uitstraling heeft en het sierraad van goede kwaliteit blijft.

Snelle levering en mooi verpakt! Fijne (web)shop

Heel goed en snel

De sieraden waren binnen 1 dag binnen en het was netjes verpakt in mooie sieradendoosjes! Ook de gratis ring was mooi.

Erg blij mee

Mooi armbandje en dierbaar cadeautje.

Een bedrijf met gevoel.

Armband met vingerafdruk van mijn moeder. De afdruk was niet van de beste kwaliteit onzerzijds. Lukte niet om op de armband te krijgen. Helaas kon ik geen nieuwe maken ivm overlijden van haar. Jullie hebben het toch voor elkaar gekregen, zo lief en waardevol. En correspondentie, top. Geen robot, maar een mens, een heel lief mens. Dank jullie wel. Fenny

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn ervaring is heel goed bij Finaste. De kwaliteit van de sieraden zijn goed en je krijgt het op een verzorgde manier geleverd.

Ik heb al enkele keren oorbellen van Finaste gekocht en ze zijn geweldig ! Ik draag ze elke dag ook als ik ga douche en ze zien er nog steeds super mooi uit Daarom dat ik ook telkens bij hen koop omdat de kwaliteit en prijs zo goed zijn. Ook de verpakking is netjes en je ontvangt jou bestelling heel snel!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie sieraden, snel geleverd. Voldoet aan omschrijving.

Geweldige service, mooie sieraden

Geweldige service, mooie sieraden

Een nude armbandje besteld voor mijn schoondochter voor de opening van haar bedrijf . Naam en datum gegraveerd . Ze is er heel blij mee en het draagt erg mooi om haar pols ! Echt een aanrader !

Echt uitstekend

Hele snelle levering en kwalitatief goede sierraden. Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.

top

Goed product en snelle levering

ketting met initialen besteld. Zag er goed uit en kwam snel binnen.

De kwaliteit is heel goed, de bezorgtijd is heel snel en de sieraden zijn heel mooi!

Snelle levering mooie producten

Producten volgende dag in huis, mooie producten precies zoals op de foto’s.

Het product is heel snel binnen en is leuk verpakt. vaak inclusief korting, mooie sieraden en ze verkleuren niet.

Leuke oorbellen, verkleuren wel

Ik heb een aantal gouden oorbellen besteld die er super leuk uit zien! Het goud blijft redelijk lang mooi, maar gaat wel verkleuren. Vooral het 'stokje' en 'achterkantje'. Daarnaast had ik wat oorbellen uit de sample sale gekocht die helaas al wat verkleurd waren aan de voorkant bij binnenkomst. Ik vind het wel een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar jammer dat ze toch gaan verkleuren..

Met Finaste altijd een geweldige ervaring en Service. Ik koop er vaak gepersonaliseerde sieraden om er een ander mee te verrassen! Ook wanneer het pakje niet op tijd bezorgd word door post.nl, denkt Finaste mee in oplossingen.

Slecht

Mijn pakketje is meerdere dagen nadat PostNL zei dat hij bezorgd was nog steeds niet aangekomen.

Echt een top bedrijf!

Ziet er altijd netjes uit, wordt snel geleverd en heeft een goede prijs! Ik raad dit bedrijf altijd aan bij kennissen en zal zelf ook nog vaak bestellen!

Aanrader

Snelle levering en goeie communicatie

Hele goeie prijs kwaliteitsverhouding en verkleurd niet! Was er ook nog binnen één dag

Goeie kwaliteit en maakt mijn looks helemaal af!

Het was heel snel binnen en heb er altijd plezier van. De sieraden gaan lang mee en maken elke look helemaal af!

Hele mooie cadeau voor een vriendin.

Hele leuke ketting gekocht voor de verjaardag van mijn verjaardag.

Buskesdries 3

6673DP Andelst