Twee paar oorbellen met hanger besteld. Mooie kwaliteit voor een leuk prijsje. Stainless steel dus kan er mee douchen en zwemmen en het verkleurt niet! Levering was de volgende dag al en kreeg ze oorbellen in een mooi doosje.

Hele mooie en fijne sieraden

Finaste is een goed bedrijf dat doet wat het belooft, de kwaliteit van de sieraden is heel mooi en de levering is ook snel.

Snel en tevreden

Fantastisch heel mooi en snel geleverd

Alles klopte , super geregeld

Goede kwaliteit en service

Mijn bestelling was zeer snel verzonden en is van goede kwaliteit. Dus zeer tevreden! De enige aanmerking die ik heb is dat het brievenbuspakketje te groot is voor mijn (normale) brievenbus, waardoor het niet bezorgd kon worden.

snelle levering, goede kwaliteit en niet te duur!

snelle levering, goede kwaliteit en niet te duur!

Mooie juwelen en snelle verzending

Keuze uit veel mooie juwelen, correcte prijs en snelle verzending

De beste juwelen die er zijn!!

Ik heb al vaak juwelen gekocht bij Finaste en ik ben altijd super tevreden. De juwelen kunnen tegen water en zijn super mooi!! Ook passen de ringen altijd heel goed. Ze leveren altijd super snel en de juwelen zijn ook super leuk om cadeau te geven!! Als je graag leuke juwelen voor jezelf of iemand anders wilt kopen dan zou ik het bij Finaste doen!! Ik schrijf niet vaak reviews maar ik ben zo tevreden over de service en de juwelen van Finaste dat ik vond dat ik het moest doen❤️

Snel, goed en verkleurd niet!

Echt een super snelle service! Kreeg binnen een uur de bevestiging dat mijn pakket was verstuurd en super snel binnen. Super leuke sieraden en kunnen ook nog is tegen water. Ik ben echt super tevreden!! :)

Beste aankoop ooit

Ik vond het super dat ik het bestelde en het de volgende dag al bij mij thuis werd geleverd. Top levering! Alles was zeer zorgvuldig en mooi ingepakt. De sieraden zitten super goed en verkleuren niet!

Super tevreden

Super snelle verzending, mooi verpakt! Kwaliteit lijkt ook heel goed, ben er heel blij mee!

Super mooi

Hele mooie sieraden voor een betaalbare prijs. Ik kreeg bij mijn 2e bestelling 2 paar gratis oorbellen. Ben er erg blij mee. Hopelijk blijven ze lang mooi.

Hele snelle goede service

Als eerste heb ik een mail gestuurd of een product ook op een iets andere manier gemaakt kon worden. Ketting graveren: voorkant een vingerafdruk, achterkant een geschreven tekst. Hier kreeg ik snel antwoord op dat mogelijk was en ook nog een beschrijving erbij hoe ik dit moest bestellen. Dit heb ik als prettig ervaren. Na het bestellen bleek deze binnen 2 dagen al binnen te zijn. Dit had ik niet verwacht bij een nog te maken sieraad. Hier was ik erg blij mee. De gekregen ketting is ook naar verwachting. Een mooi sieraad om mijn moeder mee te dragen. Echter vraag ik mij wel af in hoeverre dit sieraad goed blijft. Het is minimaal, heel dun, gegraveerd. Bij de vingerafdruk ben ik bang dat deze 'weg slijt'. Op dit moment ben ik in iedergeval erg blij met dit sieraad. Hartelijk bedankt! Ik ga jullie zeker aanbevelen. Ik kan dit sieraad in mijn beroep ook adviseren bij een overlijden, dit zal ik zeker doen

Heel erg nice

Mijn vriendin mogen verrassen voor onze half jaar aniversity, dit cadeau is absoluut 10/10

Mooie oorbellen, maar gaan snel los

Erg mooie oorbellen! Perfecte grootte en niet te zwaar. Helaas klikte bij mij de achterkanten niet goed, en vielen ze vaak uit mijn oren. Ik ben ze hierdoor al meerdere keren verloren. Ik heb nu met een pincet de achterkanten kunnen versmallen waardoor ze nu goed klikken. Het kan zijn dat ik toevallig een paar heb die niet goed zijn, maar wel jammer :)

Heel mooie, stijlvolle juwelen!

Ik kocht voor het eerst juwelen bij finaste & ben zeer tevreden! Is zoals op de foto! Mooi verpakt ook! Ik ben fan!

Omg dit is wat ik voor ogen had! Fijne sierlijke halsketting,de maat paste perfect rond mijn hals,past bij elke outfit die ik draag,ik kan er niet meer zonder

Snel in huis en superleuk armbandje!

Heel snel in huis en superleuk verpakt en erg blij met mijn armbandje! Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

Topkwaliteit!

Snelle levering, goed verpakt en perfecte kwaliteit!

Super!!!

Dit was de 1ste keer dat ik sieraden online kocht en ik ben super tevreden met wat ik heb gekregen van FINASTE. Het was precies wat ik hoopte en ik draag het elke dag!! Dankjewel FINASTE!!! Ik ga zeker vaker hier mijn sieraden kopen!

Mooie en ellegant

Ik ben super blij met mijn armband, de 3 belangrijke personen in mijn leven staan op de armband. Bedankt!

Volgende dag in huis

Betaalbaar en prima levering

Veel keuze op de site en goede prijzen. Snel en prima verpakt in huis na bestellen. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat ik de gouden sieraden net iets te 'fel' geel/oranje vind. Je ziet dat het geen goud is. Maar dat is ook op de website al te zien. Het is wel zo dat de kleur die je op de site ziet, ook is wat je krijgt.

Helemaal top

Ik had ze aan gedaan en m’n oren begonnen niet te jeuken zoals bij andere oorbellen. Ze zijn ook zeer mooi!

Fijne ervaring, goede communicatie

Ik had 3 oorbellen besteld, deze waren de volgende dag al binnen! Goede kwaliteit. Wel had ik een vraag over iets en ik zocht contact en kreeg heel snel een mail terug dus super fijn

Buskesdries 3

6673DP Andelst