Mooie oorbellen en snel geleverd

Mooie site en mooie producten. De oorbellen zijn snel geleverd. Top!

Super mooie juwelen, Verkleuren niet, draag ze dagelijks ga er mee douchen. Ben er heel content van. Levering is ook super snel, dag er voor besteld en dag er na stond het al aan mijn voordeur. Ik zou het iedereen aanraden

Mooie kwaliteit sieraden! & hele snelle levertijd

Mijn bestelling heb ik de volgende dag meteen ontvangen, dat was echt top. De sieraden zijn heel mooi en ook vind ik de kwaliteit goed.

Gewoon top

Snelle levering, goede prijs kwaliteit. Ik ben heel blij met mn sieraden en ga sowieso nog eens iets bestellen.

Fantastisch!

Goede kwaliteit sieraden Leuk assortiment Sieraden komen netjes verpakt

Super mooi en snel geleverd

De armband die ik had besteld kwam snel binnen, super mooi en goede kwaliteit! Zeer tevreden met alles en ik zal hier zeker vaker bestellen.

Heel goed!

Mijn oorbellen zaten netjes in een mooi doosje (dat vind ik heel vriendelijk en professioneel) ook ben ik erg tevreden over de service van het personeel. Ik raad finaste zeker aan!!

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Levering volgens afspraak maar de colliers lagen los in de sieradendoosjes. Ik was bang dat de colliers beschadigd zou den zijn want de doos rammelde. Meer opvul materiaal gebruiken. Ben blij met de 2 slangencolliers. Prima kwaliteit voor deze prijs.

supper goed

Ik had besteld en de bestelling was er na 1 dag. Dat is echt super fijn. Ook was het allemaal goed verpakt en stevig, er kon niks verschoven worden.

Fijne sieraden voor een hele fijne prijs :)

De sieraden zijn mooi en heel betaalbaar. In België wel een dagje later geleverd. Heel tevreden.

Heel erg blij met de sieraden en de service!

Toen ik de site bekeek zag ik allemaal leuke sieraden! Heel erg blij met alle sieraden:)

Goede levering en leuke items!

Snelle en goede levering. De items worden leuk verpakt alsof het een cadeautje is. Hele leuke items op de site zo is er voor ieder wat wils!

Super mooie sieraden, niet te duur en kwalitatief. Zeer tevreden!

Fijn contact en snelle levering!

Ik zocht een leuk cadeautje en kwam bij Finaste uit. Mijn vraag werd snel beantwoord. Daarna besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Ruim op tijd voor haar verjaardag! Het werd dankbaar ontvangen. Dus helemaal top!

Geweldig!!

Zeer mooie juwelen en zijn zeer snel geleverd. Site om alleen maar aangeraden,top!!!

TOP sieraden

Ik ben zéér allergisch voor metalen, maar deze geven absoluut geen klachten en blijft lang mooi!

Netjes en snel geleverd

De producten zijn mooi, goede prijsverhouding, en een mooie kwaliteit. De ene dag besteld de andere dag al in huis. Al meerdere keren hier besteld en nog nooit teleurgesteld geweest :-) Leuk om kado te doen of om zelf te houden.

Goed materiaal

Ik kan alleen tegen echt materiaal en sinds ik finaste oorbellen heb gaat t echt goed. Is echt goed merk

Echt een super leuke site met veel sieraden!

Ik heb al een paar keer iets besteld, en tot nu toe is alles goed en klopt de beschrijving.

Snelle levering, kwalitatief goede sieraden

Heb nu al meerdere sieraden van Finaste. Oorbellen en kettingen. Ze verkleuren niet, worden niet zwart. Stevige sluiting en mooie schakels.

Fantastisch!

Een hele fijne en snelle service, ook het contact met de klantenservice was prettig en duidelijk. Een mooi resultaat!

Beautiful

I am very happy with my purchase, which arrived quickly! Thank you

Super! Snelle verzending en mooie betaalbare sieraden

Goede kwaliteit prijsverhouding. Snelle verzending, ben zeer tevreden

Topp!

Hee snel binnengekomen en heel leuk verpakt vooral voor de prijs! <3

Super leuke sieraden!

Een hele prettige ervaring! Super leuke sieraden en snelle bezorging/verzending!

Buskesdries 3

6673DP Andelst