Geweldigggg

Super snel binnen, leuk ingepakt & en goede kwaliteit.

Bestelling was volgende dag al binnen! Sieraden waren super mooi, nog mooier dan op de foto haha. Had ze gekocht als cadeautje maar had ze eigenlijk wel zelf willen houden, super tevreden!!!! Xxx

Super mooie ketting!

Super mooi gegraveerde ketting met initialen en geboortedatum van mijn kinderen! Ook nog snel geleverd. Ik ben erg tevreden!

super fijn

de kwaliteit was echt super goed en het pakketje werd heel snel verstuurd

Leuke sieraden wel jammer van de kwaliteit van de dunnere sieraden

Leuke sieraden maar helaas is het kettinkje al snel kapot gegaan…kwaliteit van de dunne kettinkjes is dus wat minder. Helaas heb ik de retour bon al weg gegooid dus jammer van het geld

Goede kwaliteit van juwelen aan zeer goede prijzen!

Ik heb ondertussen twee keer juwelen besteld bij Finaste, de eerste keer zijnde 2-3 jaar geleden. En ik kan je zeggen dat de ringen die ik toen besteld had nog steeds hun kleur hebben, in tegenstelling tot andere (veel duurdere) juwelen die ik minder lang heb. Ik ben dus heel erg tevreden over de juwelen die hier aangeboden worden :)

Mooie prijs voor hoog kwalitatief sieraad

Vriendelijk medewerkers als er een vraag is snelle levering en prachtige sieraden echt een aanrader ik zeg doen

Fijne site en ben supperblij met me ketting, is precies wat ik zocht

Was opzoeken naar een parelketting, en vind hier precies wat ik zocht. Ben ook heel blij met hoe het verpakt er verzonden is. En al helemaal blij met mijn ketting!!

Erg mooi!

Bij mijn vraag kreeg ik meteen antwoord en advies. Is er mooi uitgekomen net zoals ik het wou! En erg snel geleverd.

Top sieraden. Verkleuren niet en er zit altijd iets bij wat ik zoek. Veel keuzes tussen de sieraden!! Erg leuk.

Top sieraden

Leuke sieraden van goede kwaliteit. Ze zijn niet te duur en zijn snel in huis.

De levering was snel! De juwelen zijn van een goede kwaliteit!! Ik zou zeker nog bestellen

Supper mooie spullen! Met goede kwaliteit weinig geld!

Ik heb een goeie ervaring gedaan bij jullie snelle service en mooie kettingen met goede kwaliteit!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Voor een cadeau oorbellen besteld. Ontvanger was zeer blij! Zien er mooi uit en waren snel in huis.

Top quality

Ik ben mega blij! Blijft zo mooi

Leuke sieraadjes voor een lage prijs

Goede prijs-kwaliteitverhouding;)

Goeie kwaliteit en snelle levering

Super blij met de mooie sieraden! Goeie kwaliteit en ze staan prachtig, dankjewel!

Super service!

Ik had leuke sieraden besteld, helaas was 1 ketting kapot. Na een mailtje te sturen kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Super fijne service! de sieraden zijn mega leuk :)

Sieraden zijn mooi en verkleuren niet. Ook goede kwaliteit voor een lage prijs.

Heel erg tevreden!

Kettinkje laatst gekocht, echt super mooi. Erg blij mee.

Eerste keer iets besteld bij Finaste. Mooie oorbellen voor een super prijs en een snelle levering. Voor herhaling vatbaar!!

super!!

Ik vindt t een heel goeie website waar je zeker bent van de dingen die je aankoopt!

Jammer dat je gegraveerde spullen niet kan retourneren

De juwelen zijn echt super! Ik draag ze altijd en doe ze maar zelden af. De kleur blijft mooi! Ik douche er alle dagen mee en zit ermee in poetsproducten maar de kleur geeft niet af! Ben er echt tevreden mee en krijg geen allergische reacties. Top!

Uitstekend goed beleid

klantvriendelijk Laurent mvg