Hele leuke oorbellen

Laatst gouden oorringen besteld en echt een super item op in je sieraden collectie te hebben, ik zou hier sowieso nog een keer bestellen!

Hier word je hebberig van!

Mooie kwaliteit sieraden met een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs. En heel snel verzonden.

Super snel aangekomen, super mooi & perfect gewoon dat ik er ook mee onder water kan

Good quality and fast service and delivery.

All went smoothly. Great quality/price relationship.

Mooie sieraden en goede kwaliteit

Snelle levering en prachtige sieraden

Ontzettend snelle levering en de sieraden waren super mooi verpakt. Erg goede kwaliteit, ben er erg blij mee

Super leuke sieraden en een prima ervaring!

Ontzettend leuke en mooie sieraden, precies zoals op de foto. Alleen kwam mijn pakketje helaas later dan dat PostNL had aangegeven, waardoor ik deze zelf moest zoeken. Maar dat ligt zeker niet aan Finaste!

Oorbellen die prachtig zijn

Helaas kan ik geen 5 sterren geven. Mijn bestelling via Post.NL kwam een dag te laat. Niet fijn. Groetjes, Inez Hoedjes

Ontzettend goed.

Ben heel erg blij met de sieraden die ik heb gekocht. 1 klein puntje wat ik wel jammer vond, er kwam maar 1 sieraad in een mooi doosje de rest zat in zakjes waardoor het een beetje goedkoop eruit zag.

Erg blij!

Mooie kwaliteit oorringen voor een goede prijs en snel bezorgd daar word ik blij van!

Super snel en mooi!

Super snelle levering, mooi verpakt en prachtige sieraden voor een kleine prijs van een enorm goede kwaliteit!

Mooie producten van goede kwaliteit en een goede service

Mijn gekochte producten zijn van goede kwaliteit en waren netjes verpakt toen ik deze mocht ontvangen. Ik zou een volgende zo weer bestellen bij Finaste!

Ik ben tevreden over de kwaliteit! Ook goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket, niet teveel en ook niet te weinig!

De mooiste waterproof juweeltjes

Super snelle levering, zelfs naar België. Heel veel keuze voor betaalbare en originele mooie juweeltjes. En eindelijk juweeltjes die mooi zijn en waar ik geen allergie van krijg als ik ze iets langer aanlaat.

prijs kwaliteit verhouding perfect

De sieraden blijven mooi en verkleuren niet. Daarbij is het aanbod aan verschillende sieraden zo ruim! En dan heb ik nog niet gesproken over het aantal graveerbare sieraden. Ik zal zeker opnieuw bestellen!

Helemaal happy.

Snelle levering en mooie kwaliteits sieraden. De ringen zitten goed en ben ook heel blij met de armbanden, ketting en oorbellen. Ik raad Finaste zeker aan!

Snel en kwaliteitsvolle juwelen.

Ik heb overlaatst wat oorbellen gekocht, heb er al mee gedoucht en het geeft niet af! Mooie kwaliteit en zeker mijn geld waard! Ik bestel hier zeker nog eens.

Prachtig

Goedkoop en mooi binnen een dag.

My favorite jewellery webshop

Ik kan wel zeggen dat Finaste op mijn top 3 van webshops staat om juwelen te bestellen, namelijk numéro uno. Super leuke sieraden, en het beste is dat ze nog eens stainless steel zijn waardoor je hiermee in het water kan komen, eigenlijk alles want ze verkleuren niet. Het liefst zou ik heel de webshop leeg willen kopen! Ik koop vooral gouden kettingen, oorbellen en nu ook ringen. De levering is ook heel snel, als je op werkdagen besteld dan jaa je leest het goed krijg je ze de volgende dag al in huis, super als je last minute nog snel juwelen wilt kopen voor een gelegenheid.

Uitstekende service

Ik bestelde 2 paar prachtige oorbellen, betaalde online en had een supergoede en eveneens supersnelle service. De oorbellen werden in no time geleverd in België. Een aanrader!

Geweldig!

Ik heb een bestelling geplaatst Van onder anderen: Oorbellen Ringen en Armbanden. Het is waterbestendig en van super goede kwaliteit! Snel geleverd en goede service. Ik ben super tevreden!! <3

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor een vriendin heb ik hier armbandje gekocht en nadat ik het had besteld, was het de volgende dag al bezorgd. Het armbandje zat in een mooi doosje en was van goede kwaliteit.

Amazing!!

Het liefst zou ik heel de website leeg willen kopen!!

Super kwaliteit voor deze prijs!

Bestelling kwam snel binnen, verkleurd niet en gaat tot nu toe lang mee

Ik heb een paar dagen voor het eerst bij Finaste besteld en de volgende dag was het al binnen, ik ben super blij met de oorbellen en ik ben blij dat het stainless steel is dat is super handig!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst