Foto's op de website zijn duidelijk en komen overeen met hoe de producten eruit zien. Snelle levering. De oorbellen waren netjes verpakt en ze zijn erg mooi.

Love it!

Ik heb al vaak besteld en nog geen 1 keer teleurgesteld. De service is netjes en snel. De sieraden zijn stuk voor stuk mooi van kwaliteit. Ik koop nergens anders mijn sieraden meer.

Mooie juwelen die on trend zijn

De juwelen zijn in het echt even mooi als op de foto's.

Prachtig, fijne levering

Ik keek uit naar de sieraden, mooie prijs en goeie kwaliteit. Wat leuk om alles met elkaar te combineren qua accessoires! Ik kom zeker nog een keer terug met een bestelling! De levering is top! Brievenbuspakketjes zijn ideaal.

Uitstekend.

Eerste keer dat ik hier besteld, keuze is super groot en kwaliteit is ook echt top. Zelfs na douche blijven de sieraden mooi!

Ik bestel al jaren bij finaste. Draag de sieraden dagelijks en ze zijn nog steeds zo goed als nieuw. Ontzettend goede kwaliteit. Super tevreden.

Topkwaliteit en snelle levering

Ik had 3 artikelen uit de sample sale gekocht, was de eerste keer dat ik iets uit een sample sale kocht maar toch de kwaliteit die ik gewend was.

FINASTE IS ECHT TOP!

wat een super bedrijf! Echt mega goede prijsen en super mooie spullen!

Sieraden verkleuren nooit

Ben zo blij! Mn sieraden verkleuren nooit!

De site is heel overzichtelijk en de sieraden zijn heel mooi.

Ruime keuze aan aanbod & kwaliteit sierraden

Een aantal ringen, kettingen en oorbellen besteld. Erg tevreden en snelle levering, ook de communicatie over het pakketje met de post. Ruim aanbod en genoeg keuze.

Heb er een bedelarmband gegrafeerd vandaan als eerst super gedaan daarna een ketting en een armband Ook de klantenservice is top Super website Zeker aan te raden Van mij komen er meer aankopen hoor!

Zéér tevreden!

Ik draag al 2 jaar hetzelfde kettinkje van Finaste (goud, gegraveerd). Na 2 jaar elke dag om te hebben, blijft het mooi. Ik heb de ketting altijd om, ook met douchen/zwemmen/slapen/sporten/etc. Kortom: echt de moeite waard. Geldt overigens ook voor de oorbellen en armbanden!

Prachtige sieraden, goede kwaliteit en super snel aangekomen ondanks dat het gepersonaliseerd is!

Super leuke oorbellen heb ik gekocht!!!

Makkelijk bestellen, mooi product en zeer snelle levering !

Heel mooi

Snelle levering, de sieraden komt in sieradendoosjes aan. Goeie kwaliteit, leuk als cadeautje weg te geven, goeie prijs. Ga er zeker nog wat bestellen!

Mooie producten, snelle verzending en als je een probleem hebt word je snel geholpen.

Finastisch

Fijne site waar ik het een en ander kan filteren op zoektermen. Snel geleverd en zoals beschreven én nog een kortingscode gekregen voor de volgende bestelling. Artikelen die ik heb besteld zijn erg mooi en geven niet af( groene of zwarte oorgaatjes)

Onwijs mooi!

Ik heb een armbandje laten maken voor een vriendin van mij. Toen ze het zag kreeg ze tranen in haar ogen. Kwaliteit lijkt heel mooi. Levering was ook onwijs snel. Al met al super tevreden, zou zeer zeker hier nog wat kopen en aanraden aan bekenden.

Super blij mee!

Ik heb een armband en earcuff gekocht. Prijs-kwaliteit is echt heel goed. Ik draag ze sinds een paar weken regelmatig en blijft mooi. Ook een snelle levering en geel mooi ingepakt en een leuke kortingsbon erbij. Zeer tevreden dus.

Snelle levering en de sieraden blijven erg mooi.

Het was super, want ik had niks om op aan te merken.

Het is een fijne site, waardoor ik snel alles kon vinden wat ik wilde vinden. Het leek erg vriendelijk en het was een super snelle levering!

Mooie producten en snelle service!

De producten die ik ontvangen heb voldoen aan de verwachtingen. Mooie sieraden. De verzending was snel en netjes.

Fantastisch!!

Echt vet! Die sieraden van Finaste zijn zo geweldig! De kwaliteit van de sieraden is ongelooflijk en het ontwerp is zo mooi. Het is duidelijk dat de makers van deze sieraden veel aandacht hebben besteed aan elk detail. Ik ben zo blij dat ik ze heb gekocht! Het is geweldig om te zien dat er nog steeds bedrijven zijn die zoveel aandacht besteden aan de kwaliteit van hun producten. De sieraden van Finaste zijn echt van topkwaliteit en ik ben zo blij dat ik ze heb gevonden. Het is duidelijk dat deze sieraden met veel zorg en aandacht zijn gemaakt. Wat ik ook zo leuk vind aan deze sieraden, is dat ze zo uniek zijn. Er zijn zoveel verschillende ontwerpen om uit te kiezen en elk stuk is zo anders dan de rest. Het is echt geweldig om iets te hebben dat niemand anders heeft. Ik krijg altijd zoveel complimenten als ik mijn sieraden van Finaste draag. Een ander ding dat ik zo leuk vind aan deze sieraden, is dat ze zo betaalbaar zijn. Ik was echt verrast toen ik de prijzen zag. Ik had niet verwacht dat ik zulke mooie sieraden zou kunnen kopen voor zo'n redelijke prijs. Het is geweldig om te weten dat ik niet veel geld hoef uit te geven om er goed uit te zien. Al met al ben ik zo blij dat ik deze sieraden van Finaste heb gekocht. Ze zijn van topkwaliteit, uniek en betaalbaar. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze sieraden. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar iets speciaals.

Buskesdries 3

6673DP Andelst