Perfecte sieraden!

Sieraden van een goede kwaliteit en makkelijk in te doen! Erg blij mee, ik zal hier voorlopig nog wel mijn sieraden bestellen.

Snelle levering. Binnen 1 dag

Bestel altijd mijn sieraden bij Finaste!

Al mijn sieraden komen bij Finaste vandaan. Ik ben nog lang niet uitgeshopt hier. Er staat nog zo veel leuks op de site. Verder ben ik heel erg tevreden over de kwaliteit en de levering. Sieraden blijven super mooi!

Fantastische ring, staat super leuk en hele goede kwaliteit.

Snel en mooi

Ik had het de volgende dag al binnen, goede kwaliteit en mooie sluiting!

Geweldig!

Ik had al een keer eerder besteld en was hier zo over tevreden dat ik besloot nogmaals te bestellen. Ik zou zeker nog een keer bestellen als ik sieraden nodig heb

Super snelle levering en netjes verpakt !

Ik heb vorige week 2 bestellingen geplaatst en deze een dag later ontvangen . Netjes verpakt !

Mooie sieraden,snel geleverd,en ze blijven echt erg mooi! Ik heb al meerdere keren iets besteld, en ga dat zeker nog vaak doen!

Erg goede kwaliteit voor lage prijs!

Ik heb op deze site al een aantal sieraden besteld en ze zijn fantastisch! Ze hebben goede kwaliteit en zijn van stainless steel. Ik shop hier vaker!

Top kwaliteit prijs verhouding

Super snelle levering. Ziet er goed uit.

Geluks moment

Het moment dat ik mij pakket kreeg van Finaste was ik zo blij. Alles zag er super mooi en geordend uit en netjes ingepakt. Het moment dat je elke keer complimenten krijgt van je sieraden doet iedereen goed. In raad iedereen aan om eens lekker te kijken bij Finaste en geloof me je raakt niet uit gekeken bij al die mooie sieraden. Ik ben zo blij hiermee

Mooie ketting, makkelijk besteld.

Mooie kettingen beschikbaar en geen problemen met bestellen. Snel geleverd.

Het armbandje is top.

Het armbandje wat ik bij jullie had gekocht is helemaal zoals ik gehoopt had.De plaatjes zijn mooi gegraveerd .Het was mooi verpakt en heel snel bij mij bezorgd.Goed gedaan.

Perfect een echte aanrader!

De sieraden van Finaste zijn erg voordelig en kwalitatief erg goed! Ze verkleuren ook niet! Ook kreeg ik mijn pakketje erg snel binnen. En werd ik erg op de hoogte gesteld van mijn pakketje via de e-mail. Een echte aanrader dus!

Mijn evaring was top, niks verkeerds op aan te merken. Alles was duidelijk super mooi verpakt allemaal en prachtige unieke sieraden!

Heel mooie juwelen en snel geleverd!!

Erg snel en leuk ingepakt

De bestelling was erg snel verwerkt en binnen. Het was leuk ingepakt alleen miste ik iets van een doosje. Het was als cadeautje dus moest ik het kartonnen ‘verzend’ doosje met adres enzo mee inpakken omdat de leuke verpakking niet samen ingepakt konden. Dus zou ik het leuk vinden als er nog iets van een klein doosje bij zat zodat het erg makkelijk ingepakt kan worden als cadeautje.

Denkt mee in oplossingen en is netjes op tijd binnen

Dat als er iets kapot is dat ze met je mee denken in mogelijkheden. Ze mailen ook netjes en vriendelijk terug. Er is daarom ook veel keuze op de site en overzichtelijk .

Nu 3 keer besteld bij Finaste, Komt snel binnen en blij met de sieraden. Mooie sieraden.

Heb een armbandje besteld en laten graveren. T zag er allemaal prima uit en snelle levertijd.

Top, snel en accuraat!

Vandaag besteld, de volgende dag in huis! Last minute een cadeautje besteld en gelukkig heeft dit mijn dag gered. Waar vind je een bedrijf die gepersonaliseerde sieraden levert op de dag na bestellen? Positief verrast!

Mooie sieraden

Mooi, goede kwaliteit, snelle levering

Super goede ervaring !!

Snelle levering, zeer goede kwaliteit, echt een aanrader voor iedereen!!

Mooie juwelen

De oorringen en studs zijn allemaal anti allergisch. Heb nog nooit een reactie gehad. Ook zijn de modellen super elegant en mooi en geven ofwel een chique of een stoere uitstraling

Mooie sieraden

Hele mooie sieraden voor een prima prijs. Dit was de 2e keer dat ik hier besteld heb en ik zal hier zeker in de toekomst nog een keer bestellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst