Ik ga hier zeker vaker bestellen

Mooie duidelijke foto's op de website sieraden voldoen aan mijn verwachting.

super goed

super leuke oorbellen besteld. Super snel binnen. Had ze maandag middag besteld en waren dinsdag ochtend al binnen. Helemaal niet duur en goeie kwaliteit!

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Product als omschreven. Zeer snelle levering in prima verpakking.

Hele fijne sieraden

Mooie klassieke sieraden

Heel tevreden!

Snelle levering, mooie sieraden en gaan lang mee.

Fijne ervaring!

Mooie sieraden en snelle levering

Zeer goede kwaliteit en goed ingepakt

Afgelopen week mijn eerste bestelling geplaatst bij Finaste. Meerdere kettinkjes en oorbellen besteld en de volgende dag al in huis! Ik wilde graag wat sieraden die ik ook kan dragen tijdens het zwemmen zonder dat ze verkleuren. Alles ziet er prachtig uit en goed te combineren met elkaar en al veel complimenten gehad. Ik ben alweer aan het kijken wat ik nu kan bestellen want jullie hebben er echt een grote fan bij.

geweldig

hele goede service snel antwoord

In de na middag een bestelling geplaatst. Dag erna al in de brievenbus. Mooi ingepakt!

Het zijn goede kwaliteit sieraden en het wordt snel thuis geleverd!

Ik ben heel tevreden van de afwerking van mijn bestelling

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan en was super tevreden ik kreeg mijn bestelling super snel geleverd mooi ingepakt en kreeg nog oorbellen kadeau kon een dochtertje van mijn collega wel blij maken met de nieuwe oorbellen

Top!!

Super leuke sieraden! Ze verkleuren niet (of pas na een lange tijd) en zijn waterbestendig. Op het moment heb ik 4 earcuffs gekocht en deze zijn zeer betaalbaar!

Super bedrijf

Snelle levering! Mooi ingepakt en goeie kwaliteit. Product precies als omschreven.

super!

Hele mooie sieraden. Mijn bestelling kwam binnen en mijn zusje vond hem heel mooi, heb hem aan haar gegeven en direct een nieuwe besteld met de kortingscode die ik kreeg bij mijn eerste bestelling. In minder dan 24 uur had ik mijn nieuwe armband om.

Mooi en goede kwaliteit

De sieraden kwamen snel aan en zijn op het eerste gezicht van goede kwaliteit. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Snel geleverd ziet eruit zoals op de site

Het hangertje ziet er mooi uit, precies zoals op de site. Het kettinkje ziet er helaas wat goedkoop uit. Snelle levering, netjes ingepakt

Geweldige service

Ik had s avonds bestelt en een dag erna was het pakketje al bij me thuis bezorgd. Het zag er heel goed uit en de oorbellen waren niet zwaar in de oren.

Het was super snel geleverd en goeie kwaliteit!

Heel erg mooie sieraden!

Hele mooie sieraden die niet verkleuren. Super blij mee! Ik heb al meerdere keren besteld.

Super mooi!

Prachtige producten! Snel en mooi geleverd!

Snelle levering. Maat was pefect!

Super mooie sieraden, blijft echt mooi!

Ik heb nu voor de 2e of 3e keer besteld en ben super tevreden, snelle levertijd en nog geen enkele problemen mee gehad. Sieraden blijven ook echt heel mooi, ik doe ze nooit af en douche er zelfs mee, geen verkleuringen. Ik ga zeker vaker bestellen!

Super snelle levering en leuke sieraden.

Verrassend

Voor het eerst 2 mooie kettingen besteld, die ik in leuke sieradendoosjes ontving. Beide zagen ze er net zo uit als op de website. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Super mooie sieraden!

Mooie sieraden die lang goed blijven

Buskesdries 3

6673DP Andelst