Perfect. Just as per advertisement

Just as hoped. All good.

Er zitten scharten op het embleem

Zoals vermeld in de titel. Er zitten scharten op de plaats van de gravure

Geweldige sieraden

Nu al 2x hier wat besteld en het is altijd van super goeie kwaliteit zelfs met water blijft het super mooi.

Super mooi

Ik hed een mooie ketting gekocht en voor mijn vriendin gekocht en ze is super blij er mee

Hele mooie ring en snel bezorgd

Ik winkel graag bij Finaste. Mooie sieraden, ruime keuze, leuke prijzen en snelle bezorging.

Heel mooi en goede kwaliteit!

De service is super goed en ik kreeg het snel binnen de armbandjes zien er super mooi uit!

Helemaal leuk !

Super snel geleverd en heel leuk en netjes verpakt! Werd er vrolijk van !

Keer op keer goede kwaliteit ontvangen!

Recent deze website ontdekt, en echt super tevreden mee. Nu haal ik bijna nergens anders mijn sieraden meer. Gouden sieraden blijven netjes en verkleuren niet, ook niet bij het dragen in het water. Verzending is ook altijd super snel (soms de volgende dag al binnen, zelfs met gegraveerde items). Kortom ben ik super tevreden!

Toppertjes

Mooie sieraden van goede kwaliteit goede service, van een super hard werkend team

Super leuke enkelbandjes

Hele leuke enkelbandjes, en een goede en snelle service

Altijd snelle levering Netjes verpakt Finaste is gewoon een dikke aanrader!

Tevreden

Snelle levering, producten waren zoals op de foto en zaten ook leuk ingepakt.

Goede kwaliteit en erg snel

De website is erg duidelijk ook per product is het erg duidelijk hoe het werkt bij bijv personaliseren, ook was het pakketje erg snel bezorgd en zaten er allemaal leuke extraatjes bij zoals een kortingscode

Top kwaliteit

hele goeie kwaliteit, mooi ingepakt

Heel erg fijn

Zeer te vreden over de sieraden, zijn snel verstuurd en heel netjes verpakt. Heb 2 bestelling geplaats nadat de eerste binnen kreeg en zeer te vreden was nog meer besteld

Mooie producten!

Snelle verzending, niet duur, mooie kwaliteit, goed verpakt. Erg blij met de oorbellen!

Heel tevreden!

Mijn bestelling was er de volgende dag al en de 2 paar oorbellen zijn heel leuk!

Super tevreden!

Ik ben super tevreden! Mijn laatste aankoop waren twee goudkleurige enkelbandjes. De enkelbandjes waren erg snel en netjes verzonden, leuk verpakt in een mooi doosje. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de kwaliteit. Ik heb meerdere malen gedoucht en gezwommen met de bandjes en zijn tot op heden (na ongeveer 2 maanden) niet verkleurd!

Goedkoop en mooi

Ik heb hier besteld voor als cadeautje voor mijn vriendin en ze was er enorm blij mee finaste heeft enorm mooie en betaalbare sieraden ik raad deze site zeker aan!

Super leuke sieraden voor een perfecte prijs

Ben altijd ontzettend blij als ik weer iets binnen krijg van Finaste, want elke keer als ik iets bestel is het ontzettend goede kwaliteit en ook nog eens een hele leuke prijs. Dat is tegenwoordig zeldzaam! :)

Kwaliteitsvolle, betaalbare & modieuze juwelen!

Om te beginnen is de site enorm overzichtelijk wat het makkelijk maakt om te vinden waar je naar op zoek bent. Ik koos voor Finaste omdat ze betaalbare en mooie juwelen verkopen. Nadat de juwelen (enorm snel) aankwamen werd het me duidelijk dat ze ook enorm goede kwaliteit hebben. Ik ben ontzettend tevreden van Finaste wat maakt dat ze mijn nummer 1 go-to juwelen winkel zijn sinds mijn aankoop. Mij zie je zeker en vast meer bestellen van de mooie, betaalbare, kwaliteitsvolle en modieuze juwelen! Bedankt, jullie zijn exact waar ik al lang naar op zoek was. Nu kan ik eindelijk de nieuwste modetrends mee opvolgen zonder mij blauw te betalen (perfect voor studenten dus) :) xx Imani

Snel geleverd ! Mooie sieraden Iedereen blij met de leuke kadootjes

Erg goede service

Ik heb een aankoop gedaan bij Finaste. Een ketting. De ketting is mooier dan op de fotos en ik ben erg dankbaar. Zeker een aanrader en ga hier meer aankopen doen.

Snelle levering en super mooi product met goeie kwaliteit

Het pakketje kwam super snel binnen, mooi ingepakt en super kwaliteit.

Mooie sieraden, verkleurd niet en snelle verzending. Prima!

Buskesdries 3

6673DP Andelst