Echt amazing!

Supergoede kwaliteit! Ik had met moederdag een armbandje voor mijn moeder besteld en een armbandje voor mijzelf. Ik en mijn moeder dragen onze armbandjes elke dag! Echt heel erg bedankt voor deze superleuke sieraden! Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Gegraveerde armband besteld voor mijn vriend zijn verjaardag. Het werd dezelfde dag nog gegraveerd en opgestuurd, dus ik had het cadeau binnen 2 dagen binnen. Hij is er erg blij mee, de armband en gravering zien er goed uit!

Mooie oorbellen

Voor het eerst iets besteld. Heel tevreden. Ik had eerst moeite met de sluiting van 1 paar oorbellen, maar als je het eenmaal doorhebt, werkt de sluiting prima. Vlotte levering, mooi verpakt!

Heel blij met mijn twee nieuwe kettingen. Worden super mooi in een doosje verpakt. Kan lekker door de brievenbus. Draag het tijdens het douchen/sporten etc en verkleuren niet. Al vaker bij Finaste besteld en zal dat ook zeker blijven doen!

In één woord: fantastisch

Fijne duidelijk website, hele mooie producten die ook op langer termijn nog eens mooi blijven! Ook word het snel verzonden! Ik ben super tevreden en ik heb al meerdere dingen besteld. Ik ben fan!

Snel en fijn resultaat, erg tevregen

Supermooie producten en snelle levering! Vooral altijd iets gratis erbij maakt de aankoop fijn en leuk.

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Snel geleverd en mooie kwaliteit sieraden. Erg blij mee!

Super kwaliteit

Al meerdere finaste sieraden gekregen en gekocht en de kwaliteit is super! Het voelt stevig en er is 0 sprake van verkleuring. Draag 2 kettinkjes elke dag

Super kwaliteit en super snelle bezorging !

De kwaliteit van de geleverde producten is prachtig en zelfs gepersonaliseerde producten werden binnen een dag verzonden en waren prachtig.

Mooie ringen.

Mijn twee ringen zitten perfect en zijn helemaal mijn smaak.

Eerste keer besteld en super tevreden. Alles is heel mooi! Ik ga zeker nog bestellen

Erg leuke sieraden voor een betaalbare prijs!

De eerste keer sieraden gekocht bij Finaste, super snelle levering en de sieraden zijn tot de dag vandaag niet verkleurd en ze zijn ook nog betaalbaard! Dit is wat ik zocht, ik koop nu voortaan al mijn sieraden bij Finaste! :)

Helemaal top

GEWELDIG

Mijn polsen zijn 14.5 cm breed. De meeste armbandjes zijn 16,3 cm breed. Hier paste ik veel armbandjes. Nu kan ik die ook dragen!!!! Heel mooi ingepakt!

Goede service, prachtig product.

Ik ben zeer tevreden met mijn ketting die heel snel werd geleverd en mooi was ingepakt.

Duidelijke site, snelle bezorging, mooi ingepakt, mooi product. Kortom, top service.

Ik kreeg maar de helft van mijn bestelling opgestuurd

Ik had 2 setjes van 2 kettingen besteld, uiteindelijk kreeg ik maar 1 setje binnen. Ik heb 4 dagen geleden een mail terug gekregen dat ze de rest gaan opsturen, maar ik heb nog steeds niks ontvangen .

Super en snel geleverd

Erg blij met aanloop ziet er uit net als op bestelafbeelding , snel en keurig geleverd echt aan te raden , ook de aanbiedingen

Tevreden

Ik moest alleen een dag langer wachten,maar dat werd netjes aangegeven.

Een aanrader!

Leuke diverse sieraden voor een mooie en betaalbare prijs! Ook de kwaliteit is goed

Snelle verzending en hoge kwaliteit sieraden!

4 paar oorbellen besteld en ben er echt super blij mee, de kwaliteit is goed en ze zien er mooi uit.

Mooi enkelbandje!!

Enkelbandje besteld voor mijn moeders verjaardag. Leuk ingepakt en fijn dat ze het zo snel op de post deden. Helaas had PostNL wel vertraging maar daar kunnen jullie natuurlijk niks aan doen! De hartjes aan het enkelbandje draaien wel vaak allemaal de andere kant op dat is jammer maar bovenal raad ik het zeker aan om hier een keer wat te kopen.

Speciaal en subtiel

Snel verzonden en mooi gegraveerd! Als cadeautje aan m'n moeder gegeven die die was er ontzettend blij mee. Bedeltje met gravering is subtiel en dat maakt het een speciaal cadeautje waardoor ze nu het altijd draagt!

Ik zag via een insta reclame dat er een sample sale was, waar alles 5 euro was. Via YouTube had ik al goede dingen over het merk gezien/gehoord, dus ik was wel benieuwd. Uiteindelijk 7 paar nieuwe oorbellen besteld en daar kreeg ik ook nog een armbandje cadeau bij, heel schattig. De oorbellen zijn echt van goede kwaliteit, ik kan er gewoon mee douchen en ze blijven goed zitten. Het bestellen ging ook heel eenvoudig en het was (volgens mij) een dag later al in huis, echt top

1,5 uur naar de bestelling was het al meegegeven aan de bezorgdienst en de volgende ochtend lag het in de brievenbus. Erg mooi gegraveerd. Heel blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst