Super sieraden!! Altijd blij mee

Ik heb nu ondertussen al meerdere keren besteld en ben altijd zeer tevreden! Nooit teleurgesteld. Sieraden breken niet en roesten/ verkleuren ook niet. Heel leuk assortiment en vriendelijke klantenservice. Ik zal zeker vaker bij Finaste bestellen en raad het 100% aan!!!

Leuke sieraden, goede kwaliteit en niet duur!

Geweldig mooie oorbellen.

Ik had twee paar oorbellen besteld een paar met sterretjes voor mijzelf en een paar met hartjes voor mijn dochter en wij vinden ze allebei helemaal geweldig. De prijs is super en de kwaliteit is perfect.

Prachtige en betaalbare sieraden. Hele overzichtelijke site. Snelle en keurige levering

Snelle levering en goede producten!

Ben erg blij met mn oorbellen, ze verkleuren niet en zijn heel mooi!

Echt een aanrader!

Mooie sieraden en snel en netjes geleverd!

Mooi, goed opmaat, mooi lettertype

Mijn ervaringen heb er nu 2 mannen armbanden gehaald als cadeau. Ze zijn erg mooi en passen goed op maat. Erg mooi stevige armbanden en de lettertyp is perfecte grote. IK GA ZEKER VAKER HALEN!

Mooiste sieraden

Koop al jaren hier! Veel mooier dan van andere merkjes!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Website is fijn, super snel geregeld en in het echt mooier dan op de foto’s

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

De sieraden zijn erg mooi! Fijne kwaliteit en een leuk prijsje! Zeker aan te raden als je ze voor een langere periode wil dragen! Ik ben erg tevreden!

Fantastische service!

Ik zou Finaste aanbevelen omdat ik een armbandje had besteld voor mijn moeder die het heel zwaar heeft. Ze was er heel blij mee maar helaas na 2 dagen lag die stuk in bed. Gemaild naar jullie. Snelle reactie terug en een fantastische service door zsm een nieuwe armband op te sturen. Zodat mijn moeder de armband weer kon dragen. Inmiddels al weer wat enkelbandjes en armbandjes besteld!!

mooie sieraden die lang mee gaan

je krijgt precies binnen wat je hebt besteld, alles is naar verwachting. de sieraden gaan ook super lang mee omdat ze niet verkleuren. bezorging is ook top, komt snel binnen.

Overzichtelijke site, goede producten, eerlijke prijs

Helemaal tevreden!

Super tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit producten voor een vriendelijke prijs

Super snelle service

Bestelling online geplaatst en na ongeveer 5 minuten kon ik deze al ophalen. Keurig ingepakt en de bestelling voldeed aan de verwachting. TOP!

optijd bezorgd en een goede kwaliteit, voor niet al te veel geld.

Snelle levering, mooie en leuke sieraden

Een paar bestellingen zijn goed geleverd alleen de laaste niet maar jullie gaan daar wel goed mee om.

Super producten, service en levering.

De sieraden zijn super mooi, liefde op eerste gezicht. Het was super makkelijk om de producten te bestellen en je kan zelfs vermelding zetten bij de bestelling super fijn! Daarnaast kan je ook super makkelijk contact hebben met de meiden via insta en ze helpen je super goed. Mijn pakje was wel een beetje vertraagd maar dit lag aan postnl en niet aan FINASTE. Kortom is het super!

Mooie kwaliteit siraden

Veel variatie in de kettingen en hangers. Ook draag ik al mijn oorbellen van finaste. De prijs kwaliteit is top. Heb al veel cadeau gedaan.

Geweldig product en staat heel erg mooi!

Het product staat heel mooi bij me en het geeft niet af ik kan het gewoon altijd omhouden

Mooie oorbellen! Niet al te zwaar en ook geen irritatie, wat ik normaal erg snel heb. Enorm tevreden!

Mooi geschenk

Een mooi geschenk kunnen geven in de vorm van schattige oorbelletjes met sterrenbeeld aan mijn nichtje. Nette eerlijke service!

Helemaal top

Snel bezorgd! Eind van de middag besteld volgende ochtend al in huis

Mooie sieraden

Leuke sieraden