Heel leukkk

Super goede kwaliteit en leukk

Prachtige sieraden die niet verkleuren.

Prachtige sieraden die niet verkleuren

snel en goede kwaliteit

ik had een cadeautje nodig en snel ook! het was de volgende dag al binnen. het waren mooie spullen en goede kwaliteit

Alles is perfect!

De bestelling is super snel verzonden en de sieraden zijn mooi, verkleuren niet en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding!

Levering 1 week ipv 1 dag

De levertijd op de site klopt niet, we hebben een week moeten wachten voor het pakje er was. De oorbellen zijn wel mooi.

Altijd trendy sieraden van de beste kwaliteit!

FINASTE heeft echt de leukste en mooiste sieraden. Ik bestel hier altijd sinds in de website ontdekt heb, omdat het niet alleen een goede prijs is maar ook van superkwaliteit.

Besteld en de volgende dag in huis. Mooie kwaliteit van sieraden voor een leuke prijs.

Het was super mooi.

De producten werden werden snel bezorgd en het cadeautje zat heek mooi ingepakt. Het waren super sieraden en me moeder en zusje waren er ook heel blij mee.

Ben tevreden met de aankopen. Snelle levering!

Aanrader!

Prachtige juwelen, supervlotte levering. Fijn van het extra cadeautje en de korting!

Uitstekende webwinkel.

Snelle levering, mooi verpakt! Leuke sieraden in het assortiment. Ik koos 1 paar uit de outlet, waardoor ik een erg leuk paar oorbellen had voor maar 5 euro. Er werd netjes bij vermeld dat dit paar in een gripzakje zou zitten. De andere 2 paar oorbellen die ik bestelde zaten beide in een mooi doosje. De bestelling werd de volgende dag al geleverd in een stevig pakket/doosje. Ik bestel hier een volgende keer weer.

Super fijne sieraden

Ik heb lang gezocht naar niet te dure sieraden die niet verkleuren en kwam toen FINASTE tegen. Nieuw favoriet adresje geworden!!

Top webshop heel fijn!

Heeel erg bedankt voor de bestelling, ik had hem de volgende dag meteen in huis. De verzending was dus erg snel!! Ook zijn de sieraden echt top kwaliteit, en ik wil echt trouwen met de jurk die ik heb gekocht. Het zit allemaal fijn en het was echt heel erg betaalbaar!

Geweldig!!

Snelle service geweldige sieraden:)

Goede kwaliteit-prijsverhouding

Niet al te dure sieraden van mooie kwaliteit

Cadeautje verjaardag moeder

Ik heb al een aantal keer bij FINASTE besteld en ben nu overtuigd door hun leuke en uitgebreide aanbod en snelle levering dat ik voortaan als eerste bij FINASTE kijk naar wat ik zoek dan bij andere (web)winkels.

Snelle levering en armband van goede kwaliteit!

Netjes ingepakt en geleverd

Hele snelle gravering

Hele snelle gravering en bezorging. Heel blij met het resultaat.

Mooie persoonlijke sieraden

Ik ben heel tevreden met mijn sieraden. Het was erg snel geleverd, mooi verpakt en het zag er netjes uit, ik ben er erg blij mee. Ik doe ze niet meer af

Mooie sieraden

Mooie sieraden, goede kwaliteit. Snelle verzending, de volgende dag in huis, geleverd in een mooi sieraden doosje. Dit was mijn eerste bestelling maar ga hier zeker vaker bestellen !! Super

Heel erg blij met mijn nieuwe oorbellen! Snel en netjes geleverd

Mooie sieraden alleen het gene dat niet leverbaar is helaas nog geen geld van terug ontvangen.

Helemaal top, snelle levering en hele mooie sieraden

Ik raad finaste zeker aan, het is een heel mooi bedrijf veel keuze, en prachtige dingen, mooie kwaliteit en super snelle levering het was binnen 1 dag al opgestuurd en binnen, super mooi verpakt en m’n moeder vond het een heel mooi cadeau, het is ook zeker niet duur voor de kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit. Erg tevreden dus

Buskesdries 3

6673DP Andelst