Mooi zak horloge

Erg leuk cadeau het zak horloge met gravering. Helaas wat klein om te lezen maar mijn vader was er erg blij mee.

Heel blij

Dit is mijn eerst keer besteld en had niet verwacht dat ik zo mooie bestelling zou krijgen ook de kwaliteit is perfect En ook heel erg netjes verpakt Heel erg bedankt FINASTE ♥️ ik zal vanaf nu altijd bij jullie gaan bestellen♥️

Wauw!

Alle sieraden die ik heb besteld zijn prachtig en verkleuren absoluut niet! İk draag ze dagelijks en ik douche en zwem ermee. Snelle verzending en super service. 1,5 jaar geleden mijn eerste bestelling gedaan en ik ben nog erg tevreden!!

Mooie sieraden en snel geleverd.

Leuke sieraden die niet verkleuren. Ik draag ze altijd, ook onder de douche en ze blijven mooi. Snelle levering en goede retour service

Alles super!

Alles aan deze webshop is super: de website, de prijzen, de verzendkosten, en de snelle levering. Een aanrader!

Leuke armbanden. Zo als omschreven.

De sieraden zijn fantastisch

Ik heb de musthave hoops goud besteld. Ze zijn echt mooi, niet zwaar aan je oren. De oorbellen zijn gewoon fantastisch.

De oorbellen waren precies zoals op de foto, mijn zus was er erg blij mee!

Uitstekend!

Ik heb een ketting besteld met gravering. Hij kwam snel binnen. Goede track en trace. Voldoende informatie via e-mails. De gravering en het product zelf zagen er goed uit.

Mooi en supersnel geleverd

De armband ziet er mooi uit en wat super snel geleverd gegraveerd en al

Je geld waard!

Ik had 3 enkelbandjes besteld, waarvan één een cadeautje was die keurig netjes ingepakt was. Die andere had ik voor mij zelf. Ze verkleuren inderdaad niet en zijn zeer stevig. Zeker een aanrader. Er stond bij voor 17:30 besteld is morgen in huis en ze lagen om 12:00 sochtends al op de stoep, top!

Pakketje werd helaas wel in de brievenbus gepropt door de bezorger, waardoor het klem kwam te zitten en ik het doosje er nogal gehavend uit moest trekken.

Duidelijke website en een goede service!

Prijs-kwaliteit: SUUPPPEERRR!!!

Wanneer ik over de site scrolde kreeg ik al keuzestress! Zoveel leuke dingen. De levering was super snel en de juweeltjes waren helemaal zoals de beschrijving. Bovendien is de kwaliteit ook heel goed en zorgt het stainless steel dat ze niet afgaan in aanraking met water. Ik ben zeer tevreden!

Super mooie sieraden en snel geleverd

De sieraden zijn precies zoals ik ze had gewild en blijven mooi. Ze kwamen heel snel al binnen en daar was ik heel blij mee!

Mooie juwelen en snelle levering.

Fantastische kwaliteit!

Ik heb 2 jaar geleden een ketting gekocht, en hij was tot de dag van vandaag in perfecte staat! Niet verkleurd etc. Helaas ben ik hem 2 dagen geleden kwijt geraakt, dus gelijk een nieuwe besteld

Heel erg goed

Snel geleverd en erg mooie sieraden voor lage prijs!

Goede snelle service.

Goede prijs kwaliteit!

Snelle klantvriendelijk service!!

Ik heb een enkelbandje als cadeau voor mijn moeder besteld. Wow wat een fantastische service!! Op vragen wordt snel geantwoord, evenals de snelle verzending al de dag erna in huis. En pas om 14 uur besteld. Het enkelbandje zelf is prachtig en een mooi cadeau wat goed in de smaak is gevallen. Ik overweeg om er voor me zelf ook een te maken.

Zeer goed, goede levering en goede qualiteit

het was een kado voor mijn vriendin en het was al telaat besteld aan mijn kant, maar de levertijd was zeer goed deze kon nog goed optijd aankomen voor dit als kado af te geven.

Hele mooie sieraden!

Hele mooie armbandjes besteld. Ik twijfelde over de kwaliteit dus had er eerst 2 besteld. Ik vond m'n "arm party" niet compleet dus nog 1 bijbesteld. Helaas ging er iets mis met de bezorging maar ik kreeg snel reactie per mail en een super service! Netjes geleverd in een sieradendoosje, luxe papiertje eromheen. Echt een kadootje aan jezelf. Ik ben fan!!

Super leuke sieraden en vriendelijk personeel!

Ze hebben kei leuke sieraden en voor een mooie prijs. Personeel was super vriendelijk en hebben goede service verleent

Een snelle, goede service. Erg mooie armbanden.

Veel mogelijkheden om zelf iets te laten graveren.

Buskesdries 3

6673DP Andelst