Ik ben erg tevreden over de service en de sieraden zijn van goede kwaliteit.

Ik ben erg tevreden, mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Sieraden zijn van goede kwaliteit, en de prijs valt reuze mee. Zeker een aanrader.

snelle levering en top sieraden!

heel fijn

Mijn sieraden zijn super ze gaan nooit stuk en ze verkleuren niet en zijn super mooie sieraden!!

Leuke sieraden

Bijna alle sieraden die ik bij finaste heb gekocht zijn helemaal leuk voor een nette prijs en snel geleverd.

Fantastisch!

Kwaliteit, dat is Finaste. Super mooi.

Slecht

Heel klantonvriendelijke. Is er wat mis of ben je niet te tevreden over je bestelling wordt er niets mee gedaan. Zoek je een oplossing wordt er vervolgens niet meer op de mail gereageerd 2x wat besteld waar ik niet tevreden mee was. Weggegooid geld. Hele slechte service

Zeer snelle levering

De volgende dag al aangekomen en altijd een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

Ik heb al een paar keer besteld van Finaste en wat ben ik blij dat ik ze heb ontdekt! Bestellingen altijd op tijd gekregen en de sieraden zijn mooi en waterbestendig!!!!

Prachtige oorbellen!!!!

Ik kon ineens niet meer tegen mijn gewone oorbellen...waarschijnlijk toch een nikkel allergie ontwikkeld. Nu met deze oorbellen geen last meer. Het zijn prachtige oorbellen en heel netjes in een doosje verpakt...heel luxe!!!!!!

Besteld en snel in huis, super fijn!

Ik heb voor mijn moeder de ketting met initialen besteld. Had het om 15:00 besteld en volgende ochtend was het al bezorgd. Een en al top!

Altijd super!

Snelle verzending en als er iets is, lossen ze het netjes en correct op. Top!

Geweldig!

Ik bestel hier al jaren mijn sieraden. Altijd super snel bezorgd en geweldige kwaliteit! Je kan gewoon douchen en slapen met alles om. ( Ideaal als je van wat smallere sieraden houd :)! ) Dikke aanrader!

Wat een prachtige armband, heel subtiel. Goede en snelle service!

Wat een goede en snelle service en een mooie webshop. Ook een ruime collectie. Hier ga ik vaker bestellen!

exclusief

Heel mooie en aparte oorbellen. Je maakt indruk als je ze draagt

Iedere keer weer super service!

Veel contact gehad via mail en paar keer gebeld over speciale wens hoe ik de gravering wilde. Altijd snel reactie en actie. Mijn wat uitgebreide uitleg in het verzoek is steeds uitgekomen, bij meerdere bestellingen. Heel blij met jullie!

GEWELDIG!

Mooie producten en super snel geleverd!

Top service!

Top service! De donderdag besteld, vrijdag geleverd in België. Daarbovenop topkwaliteit en zeer mooie verpakking.

Fijne ontdekking van jullie merk

Per toeval jullie ontdekt en intussen al verschillende bestellingen gedaan. Wat een mooi aanbod wat de dag erna al in Belgie te bewonderen valt en we al van kunnen genieten.

Geweldig.

Super snelle levering en gave sieraden!

Hele snelle levering en goed materiaal!

Hele snelle levering en goed materiaal!

Mooie en goede kwaliteit. Snel en netjes verstuurd!

Ik vind het erg mooie sieraden voor een mooie prijs. Ook zeker te merken dat het een goede kwaliteit is! Ik zou zeker Finaste aan andere mensen aanraden en zeker nog een keer bestellen!

Echt een aanbeveling

Snelle levering, mooie sieraden Goede prijs kwaliteitverhouding

Een geweldige site! Mooie sieraden

Ik ben fan! Ik koop al mijn sieraden bij finaste. Als er iets mis gaat lossen ze alles gelijk op! Het vertrouwen is groot! Vaak krijg ik complimenten over mijn sieraden en de vraag waar ik ze vandaan heb!

Love it!

I received my package very quickly. Very nicely packaged and the jewels are of good quality and are very beautiful!

Snelle levering in mooi doosje prachtige choker voor weinig geld

Buskesdries 3

6673DP Andelst