Super goed

De website is duidelijk en een snelle levering. Ik zou dit merk en deze website aanraden bij mijn vriendinnen

Hele goede en mooie sieraden

Mooie sieraden en snelle levering!

Bizar snelle levering zelfs gegraveerd

Fijne website, snelle levering en veel keuze en opties! Erg snel verzonden en dat zelfs met graveren, heel blij met het resultaat.

Zo’n goede communicatie !!!

ALTIJD komen de pakketjes de dag na mijn bestelling binnen, ZÓ chill. Super goede sieraden en echt top kwaliteit, geef deze sieraden altijd cadeau aan mijn vriendinnen echt amazing !! Ga zeker shoppen bij Finaste voor goede kwalitatieve sieraden die NIET verkleuren :))

Snelle levering en top kwaliteit! Super blijf met mijn nieuwe sieraden!

Altijd top geweest!

Ik bestel vaker sieraden, vaak zijn het oorbellen. Ze zijn altijd heel erg leuk, verkleuren niet snel en zijn ook leuk met elkaar te combineren. Altijd tevreden geweest over Finaste. De verzending is ook top! Binnen 2 dagen heb je het in huis.

Ik heb ondertussen al een paar keer besteld op Finaste en laat ik eerlijk zijn ik heb er nog nooit spijt van gehad! De sieraden zijn top kwaliteit voor een lage prijs. ze zijn ook nog eens waterdicht dus dat is altijd een plus punt! Ook leveren ze super snel dat is ook altijd fijn. Het is perfect voor als cadeau of lekker voor jezelf!

Super snelle levering!

Op donderdag late namiddag besteld en vrijdag had ik mijn pakketje al in huis! Juweeltjes zijn ook echt zoals aangegeven op de webshop, love it!

Hele mooi oorringen mooie maat , krijg alleen niet zelf in mijn oren

Snel verzonden

Snel ontvangen en mooie sieraden. Er zaten alleen veel knikken in de ketting, en omdat die zo dun is durf ik niet echt te proberen om ze eruit te halen

Mooi afgewerkt

De oorbellen die ik had gekocht waren mooi afgewerkt met de 4 aangegeven letters, allemaal ook precjes op de volgorde zoals ik wou! Zeker een aanrader!

Snelle levering, krankzinnige retournering

Onjuist, niet bestaand adres voor retourneren en gemiddeld 28 euro aan verzendkosten om terug te sturen. Zeer bijzonder.

good quality

Quality is good, delivery on time, only disappointment was the text on necklace; it was too small even hard to read

Fantastische sieraden

Super snelle levering, sieraden gaan lang mee en worden niet lelijk.

Heel erg fijn

De bestelling was erg snel binnen en de kwaliteit van de sieraden is heel erg goed

Goede kwaliteit

Mijn ervaring met FINASTE was super fijn er was hele snelle levering als je voor half 6 besteld was het bij mij de volgende dag al binnen, de oorbellen kwamen in een super leuk ingepakt doosje en zeker veilig. In dat doosje zat en bedankt kaartje, het factuur en de oorbellen in een klein oorbellen doosje ingepakt. De oorbellen die ik heb besteld bij FINASTE heb ik voor 20 euro gehaald mooie diamantjes en ziet er niet goedkoop uit en verkleurt ook niet dus je kan er mee douchen en zwemmen super chill want die hoef je dan niet elke keer in en uit te doen en dat voor 20 euro de verzendkosten waren ook niet overdreven duur ik ben helemaal blij met mijn bestelling bij FINASTE en mijn ervaring was super!

Top!!!

Snel verzonden & binnen. Mooi verpakt, leuk sieraad. Goede kwaliteit.

Snelle levering, goeie kwaliteit en eerlijke prijs!

Altijd onwijs blij met finaste

Tijdens werk besteld en voor ik klaar was met weken was m’n bestelling al verzonden! De volgende ochtend lag het op m’n deurmat. Echt super blij mee. Heb al vaker besteld en iedere keer weer voldoet het aan de verwachtingen. De sieraden verkleuren gewoon helemaal niet en blijven supper mooi. Bestel nooit ergens anders eigelijk.

Ik heb nu al drie keer besteld en telkens is het de dag later in huis. De sieraden zijn van goede kwaliteit en ik vind ze erg mooi!

Heel goed!

Al zooo vaak besteld bij jullie, altijd perfect voor elkaar!

Goede ervaring goede klantenservice

Goed.

Mooie sieraden die echt zijn als omschreven en weergegeven op de foto's. Goede kwaliteit! Niet zwaar dus geen uitgehangen oorlellen. Mooi verpakt! Heel blij mee!!

Superfijn!!

Ik heb in tijd van 4 dagen 3 bestellingen gedaan, het is zo goed bevallen dat ik nog meer wilde bestellen! Bij bestelling was er een item dat niet helemaal in orde was, na gemaild te hebben is dit keurig binnen 1 dag oplost. Hele fijne service dus hier ga ik zeker vaker bestellen. Mijn dochter is ook al hooked! :)

Een hele fijne ervaring

Goede en betaalbare producten. Super blij met mijn gepersonaliseerde armband van mijn pasgeboren zoontje.

Buskesdries 3

6673DP Andelst