Zo blij met de sieraden van finaste, ze zijn super mooi en betaalbaar

Mooie sieraden, snelle en goede bezorging

Ik was al een tijd op zoek naar mooie ringen om verschillende vingers en kwam met wat gespeur (inclusief advertenties) bij Finaste. Het is een hele duidelijke site waarbij ook de zoekfunctie en filter prima werken. De producten zien er mooi uit en ze spreken er van dat mijn ringen niet gaan verkleuren. Ik heb ze nu enkele dagen om tijdens werk en ik zie inderdaad nog geen verkleuring of beschadiging. Producten worden mooi verpakt in een sieraden doosje waardoor het ook als onderdeel van een cadeau kan worden gegeven. Hoewel 1 ring niet helemaal paste (ik ga er van uit dat ik deze self niet goed heb opgemeten) behoud ik hem wel en geef ik hem door als cadeau! Deze site is echt een aanrader zeker ook door de duidelijk communicatie via de mail!

Nieuw favoriete sieradenmerk

Goede kwaliteit sieraden voor een lage prijs, heel snel geleverd en met gratis opbergdoosjes! Echt een goede ervaring, zou het zeker aanraden ☺️

Geweldige sieraden

De sieraden zijn precies hoe ze er op de foto’s uitzien. De kwaliteit is zeer goed! Ben zelf erg blij met de producten die ik heb besteld.

Helemaal top spul :)

Hoihoii, ik heb hier al 3x besteld en het blijft mijn favo ding om te doen. Het wordt snel en netjes bezorgd en verkleurd niet!! snel weer bestellen ;)

heel erg tevreden

Ik heb vaker sieraden besteld bij finaste en ben altijd weer positief verrast. Sieraden zijn nog nooit verkleurt en ik draag ze tijdens douchen, zwemmen, sporten etc. De sieraden zijn altijd goed verpakt en beschermd dus komen altijd goed aan. Het fijnste aan alles vind ik dat je dit allemaal hebt voor een hele lage prijs! :) Ik ga hier zeker weer vaker bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik was in eerste instantie bang dat het niet daadwerkelijk stainless steel zou zijn, maar ben heel tevreden met het product. Ook kreeg ik voldoende informatie over de levering en de levering was erg snel. Hele fijne webwinkel, ga ik zeker vaker gebruiken en aan andere aanraden.

Snelle verzending, leuke sieraden

Het is snel binnen en de kwaliteit is goed! Het is ook in hele leuke doosjes verpakt!

Mooie aankoop

1e keer een armband besteld voor iemand anders. Mooi gegraveerd en snel geleverd. Of het mooi blijft dat weet ik helaas nog niet. Het product zag er mooi uit, ik denk dat ik ook voor mezelf eens iets ga bestellen.

Love the necklace I ordered!

I really am I love with the necklace I’ve ordered! It’s high quality jewellery! Recommend!

Geweldig!!!

Superleuke jewelry, en een aantal items zeer gunstig geprijsd ivm sample sale. Ik hoop binnenkort meer te kunnen bestellen. Supercute!

Snelle levering & leuk ingepakt!

Mooi en stijlvol sieraad

Mijn armband was snel geleverd en goed verpakt. De gravering ziet er goed uit en het sieraad is prachtig. Ik heb het voor mijzelf gekocht, maar dit zijn ook leuke cadeautjes voor bijvoorbeeld de feestmaand.

Geweldig en goede kwaliteit!

Ten eerste zijn de sieraden van zeer goede kwaliteit en goed verpakt! En ten tweede is de verzending heel goed, een kwartier later kreeg ik al een mailtje dat mijn pakketje op de post was gedaan! Hoe super is dat!

Mooie armband precies zoals verwacht

Mooie armband precies zoals verwacht

Heel blij!

Ik ben enorm blij met de service en de producten die ik heb ontvangen. Goeie kwaliteit voor echt een lage prijs!

Vlotte en correcte bediening

Zie boven

Geweldig gewoon

Super blij met mijn sieraden blijven mooi en was ook mega snel binnen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Helemaal perfect!

Super snel ontvangen en het product ziet eruit zoals op de foto! Super blij mee kan ik zeker mee aankomen op de verjaardag

Het zijn hele mooie en goede producten

Snelle levering, goede levering. Ziet eruit zoals op de foto’s. Goede kwaliteit

goede service!!!

top bestelling!! 1 armbandje stuk kreeg netjes een nieuwe!! blijft altijd heel netjes de sieraden. ben erg tevreden

Altijd erg fijn

Erg ruime keuze in de sieraden. Er zit altijd wel wat tussen wat bij je past voor een leuke prijs. Je bestelling wordt super leuk ingepakt en is snel binnen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst