Snelle levering goed product

Mijn bestelling zag er goed uit en was niet duur en werd snel thuisbezorgd.

Super top

Ik koop al jaren lang sieraden bij jullie en ben altijd te blij want het is van goede kwaliteit en verkleurd niet

Mooie armband

Supermooie armband en snel Verzonden.

Wat een mooie sieraden voor weinig geld!

De keuze uit de sample sale was enorm. En allemaal voor 5 euro, wauw! Er was een sieraad wat achteraf niet op voorraad was, maar het geld was gelijk teruggestort. Goede service!

Stelt nooit teleur

Al veel besteld en altijd top kwaliteit! Ik beveel het aan aan iedereen die goede kwaliteit juwelen zoekt. Mijn ringen draag ik elke dag al een jaar lang en je ziet nog geen verschil.

Supermooie oorbellen, ben er blij mee!

Verzending was heel snel en de oorbellen zijn heel mooi, super tevreden!

Super mooie sieraden

2x een bestelling gedaan, erg blij met de mooie sieraden. Keurig verpakt en snel verzonden.

Fantastisch!

Duidelijke site, mooie ketting ontvangen met prachtige gravering en het oogt absoluut niet goedkoop o.i.d.! Snelle levering en makkelijke website om te bestellen als je gericht iets zoekt. Heel erg blij mee!

Snelle levering, en leuke sieraden

Originele betaalbare sieraden

Over het algemeen ben ik heel tevreden van de kwaliteit van de sieraden! Als het niet zo is kan ik makkelijk terecht bij de klantenservice en wordt dit correct afgehandeld.

Al 3 keer besteld het sieraad blijf zo mooi verkleurd niet ik ben er super blij mee ik ga zeker meer bestellen bij jullie toppers

Snelle verzending en mooie producten!

Dezelfde dag was mijn bestelling nog verzonden en de volgende dag had ik het binnen. Erg mooie producten, heel blij mee!

Alles was uitstekend, het enige minpuntje was dat ik een mail kreeg dat mijn bestelling onderweg was met daarbij een track en trace code die op de dag van de aangegeven bezorgtijd in de middag om 14:00 veranderde in de volgende werkdag tussen 9:00 en 18:00.

Erg mooie sieraden!

Erg mooie sieraden en voor betaalbare prijzen. Snel thuis mogen ontvangen echt top! Ik ga zeker vaker bestellen!

snelle levering, goede kwaliteit

Was hele snelle levering, heel erg fijn dus!! Kwaliteit is heel goed en je krijgt het heel mooi ingepakt.

Leuke sieraden, snelle levering

Goe

Ik had een cadeautje voor mijn vriendin bij finaste gekocht en ze waren netjes ingepakt en ze is der heeel blij mee

Snelle levering! Ik heb een gepersonaliseerde ketting besteld. Super mooi geworden.

mooie sample sale items

meeeeega blij met de items

Mijn bestelling ging snel kapot!

Ik had een armbandje voor kerst voor mijn moeder gekocht, helaas ging die heel snel kapot. Vervolgens een mailtje gestuurd dat het armbandje kapot was, daar wordt niet op geantwoord. Ik vond het iets minder

Mooie collectie sieraden en goede kwaliteit. Afhaalservice is top.

Mooi maar niet sterk

Mooie sieraden Ringen en ketting prachtig Enkelbandje wat ik had al binnen 3 uur stuk.

Mooie sieraden, snel ontvangen

Kreeg de kettingen, armbandjes en oorbellen netjes verpakt binnen. De verzending was ook snel. Ga zeker opnieuw bestellen.

Hoge kwaliteit

Sieraden zijn van goede kwaliteit en betaalbaar!! Ik heb er al meerdere keren besteld, top!

The best shop I’ve found so far recommended to everyone 10/10

The best shop I’ve found so far recommended to everyone 10/10