Mooie sieraden voor iedere gelegenheid!

Wauw. Heel blij met mijn bestelling, 2 gepersonaliseerde armbandjes! Mooie kwaliteit, snelle levering en goede service! Hele blije klant.

Juste parfait

Cela fait déjà plusieurs commandes que je passe sur FINASTE et je ne suis jamais déçue, la qualité des bijoux est incroyable et leurs prix est tout à fait correct. Je le recommande +++, mon site de bijoux coup de coeur.

Geweldig mooie sieraden

Hele mooie sieraden van goede kwaliteit.

Heel goede service en heel blij mee

Ik heb gekozen om een tekst in het Arabisch te laten graveren. Dit zou te lang zijn in een hele zin daarom ben ik gebeld waar ze de zin mochten afbreken. Ik heb gezegd dat het mooier was al dan een deel van de tekst op de voorkant kon en de rest op de achterkant. Ik heb hier niet extra voor hoeven betalen en ben heel blij dat ik ook werd gebeld. Er is een hele goede service geleverd dus ben heel erg tevreden.

Super leuk en absoluut niet te duur!!<3

Had voor mama een leuk armbandje gekocht en was mooi ingepakt en goeie kwaliteit

Ontzettend snelle levering, goeie kwaliteit, nette prijzen + vaak een leuke korting aanwezig

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg fijn dat de ketting voor mijn vriendin, die ik wat last minute had besteld, op tijd binnen was én mega mooi afgewerkt. Ontzettend blij mee!

Perfecte sieraden

Het zijn zulke mooie sieraden precies net als het plaatje en verkleuren niet

Geweldig!

Precies wat ik heb besteld en ook nog snel binnen!

Zeer Goed

Snelle levering , word geleverd wat je besteld en goeie kwaliteit ! Love it

Echt super!!!

Mooie sieraden, top kwaliteit!!

uitstekend

super ervaring mooie sieraden netjes geleverd en een suoer snelle levering

Super snelle levering en mooi product

Onwijs mooie sieraden

Onwijs blij mee. Mooie kleur en heb er ook al een paar keer mee gedouched en er is nog helemaal geen kleurvervaging. Echt super blij mee en raad het iedereen aan.

3 armbandjes voor Moederdag besteld. Eentje laten graveren met de letters van mij zus en mij. Donderdagavond besteld en kreeg een half uur na mijn bestelling meteen een mailtje dag mijn bestelling was verstuurd. Dag erna om 5 uur had ik het pakketje in de brievenbus. Fantastisch!

GEWELDIG

Een hele fijne en snelle levering van een heel mooi cadeau voor mijn moeder. De gravering kwam overeen met wat ik had gevraagd en was ook zeer netjes gegrafeerd. Ook mijn moeder was er erg blij mee!! En voor dit geld zou ik er zeker nog meer kopen.

Super mooie sieraden

Finaste heeft super mooie sieraden, en levert heel snel.

Hele mooie ketting! Letters zijn er super netjes in gegraveerd!

Prachtige armbandjes voor moederdag!

Ontzettend blij ben ik met de 2 gouden armbandjes die ik heb besteld voor moederdag! Ik had er één besteld voor mijn moeder met 'voor de liefste oma' en een armbandje voor mijzelf met de namen van mijn kindjes. Ze werden de dag na bestelling al geleverd en waren ook nkg eens schattig ingepakt.

Mooi en subtiel

Mooie sieraden en het was ook snel binnen. Ideaal voor een cadeautje

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Snelle levering en daarnaast worden de sieraden uitstekend verpakt en zijn voorzien van goede kwaliteit. Erg blij mee en zeker aan te raden om hier te bestellen.

Fantastisch en een enorm waardevol cadeau

Enorm genot om dit waardevolle cadeau te geven. Samen met mijn zus hebben we een armband laten graveren voor onze moeder. Deze armband was speciaal voor moederdag met een dubbele betekenis, omdat dit de eerste moederdag was zonder onze oma. Een cadeau met erg veel betekenis! Ontzettend mooi om te geven en ook nog is goed betaalbaar! Service was enorm goed en een snelle levering.

Hele goede snelle levering van een super product!

Ik had het product dinsdag besteld en woensdag was het al in huis!! Echt super, ik had dit zeker niet verwacht omdat het zeker bij gegraveerde sieraden altijd wat langer duurt! Dus top! Naast de snelle levering heb ik een prachtig product ontvangen voor een leuke prijs! En dan ook nog eens in een super leuke verpakking!!! Dit was de eerste keer dat ik wat heb besteld bij Finaste maar het was zeker voor herhaling vatbaar!

Duidelijke mooie site.

De site is duidelijk opgezet. Alles is vanuit alle kanten gefotografeerd zodat je een duidelijk beeld krijgt van hetgeen je wil gaan bestellen.

Super service

Bestellen ging makkelijk en snel, verzending net zo. Alles netjes verpakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst