Het is topp

Ik heb een moederdag cadeau besteld het was geweldig!! Het was snel binnen en heel mooi ingepakt ik ben er super blij mee!!

Goeie service, mooie sieraden

Mijn gegraveerde armband had ik na twee dagen in huis. Mooie kwaliteit, en bestendig tegen water dus kan hem gewoon omhouden tijdens het douchen.

Mooie verpakking en snelle levering

Sieraden snel ontvangen in mooie doosjes, echt een cadeautje! Sieraden zijn van goede materialen en maken een mooie indruk

Snelle levering, leuke artikelen, mooi verzorgd! Ik ben fan!

Super en mooi ingepakt

Een subtiele ketting met mooie bedel binnen gekregen is van goede kwaliteit en is super mooie kwaliteit

Super service

Super service

Veel keus, snelle verzending, leuk verpakt en mooi product!

Veel keus, snelle verzending, leuk verpakt en mooi product! Omdat er veel keus is moeilijk kiezen, maar al snel een leuk kadootje voor moederdag besteld. De levering was 2 dagen later en was netjes verpakt. Heel blij ermee en ga zeker nog bestellen.

Super mooie sierraden en snelle levering

De sierraden zaten mooi verpakt in een sierraden doosje en zien er erg leuk uit! Binnen een dag had ik de sierraden al in huis, echt top!

Mooie sierde snel geleverd

Mooie sieraden goeie kwaliteit Snel verzonden en geleverd

Super!!!!

Onze dochter had een bestelling bij Finaste gedaan, onder andere een ketting voor Moederdag. Helaas had zij per ongeluk de verkeerde kleur besteld (zilver ipv goud), dus grote teleurstelling hier thuis. Ik heb toen contact opgenomen met Finaste en wat werd ik vriendelijk, klantgericht/ klantvriendelijk en oplossingsgericht geholpen. Onze dochter kreeg een kortingscode waardoor zij toch de ketting die zij voor mij in gedachte had kon bestellen. Finaste super bedankt!

Heel mooi

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe ringen. Ze werden snel verzonden en zien er super uit. Ik betrap me erop hoe vaak ik naar ze kijk.

Snel, makkelijk en mooi

Cadeautje voor mijn moeder besteld, was er mega snel en ze was er superblij mee!!

top

ik had niet verwacht dat het binnen een dag binnen zou komen, aangezien het een gegraveerd armbandje was. het komt ook in n leuk doosje en ziet er daardoor professioneel en leuk uit.

Ik raad het iedereen aan! Mooie sieraden voor een goede prijs. Ik ga hier vaak bestellen!

Pakketje was super snel binnen en super leuk ingepakt!

Mn pakketje was binnen 2 dagen binnen, en heel erg leuk ingepakt!

Geweldige

Prachtige ringen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast ook nog eens voor een goede kwaliteit!

Prachtig armbandje voor Moederdag heel blij mee

Mooie ketting

Moeder was erg blij, goeie kwaliteit leuke ketting!

Super leukk

Ik kocht hier een moederdagcadeau. Mijn moeder is er super blij mee. En het is een goede kwaliteit. Heel blij met het eindresultaat ook van de gegraveerde armband.

Mooie producten, makkelijke website, snelle bezorging!

Er valt veel te kiezen! De producten werden snel thuisbezorgd en voldeden aan mijn verwachting.

Helaas cadeautje niet binnen voor moederdag. Dat lag niet aan finaste maar aan PostNL.

Fijne website

Mijn oorbel is kapot maar inplaats van dat ik iets ervoor terug krijg moet ik dit invullen. Dat vind ik een beetje apart. Ik heb ook de adventkalender, daar wel super blij mee.

Snelle levering, mooie persoonlijke producten

Alleen maar goede ervaringen met Finaste. De sieraden zijn van goede kwaliteit, verkleuren niet, gaan lang mee en zijn leuk om te krijgen en om te geven als cadeautje. De mogelijkheid om er een persoonlijke touch aan te geven door het graveren maakt het extra leuk!

Mooie betaalbare sieraden die lang mooi blijven!

De levering was heel snel en wat ik bestelde was perfect wat ik verwachte en goede kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst