Top sieraden en klantenservice

Echt heel leuk die armbandjes met initialen! Een armbandje kwam wat later aan dan post Nl aangaf maar uiteindelijk heeft de klantenservice super goed geholpen! Heel leuk merk en lieve mensen!

Er is een kapotte oorbel geleverd en ik moest het zelf oplossen.

De kapotte oorbel werd zo geleverd en ik kreeg een filmpje dat ik het zelf kon fixen. Terwijl het product gewoon niet goed gecontroleerd/gefabriceerd is. Nu krijg ik wel een nieuwe opgestuurd, maar het liefste kreeg ik mijn geld terug.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Mijn eerste keer dat ik bij Finaste bestel. Ik had niet verwacht dat de oorbellen zo snel binnen zouden zijn! Ben er enorm blij mee, en vind ze heel goed staan. Kwaliteit is ook prima voor de prijs die ik ervoor betaald heb.

Goed, mooi en kwaliteitsvolle juwelen!

Ik vind Finaste een supere leuke site om te shoppen voor mijn juwelen, vorig jaar heb ik deze website per toeval leren kennen omdat ik opzoek was naar mooie juwelen. En nu ben ik een echte fan en koop ik zowel cadeau’s als mijn eigen juwelen hierop, ze zijn kwaliteitsvol, kunnen tegen water en niet te vergeten mega mooi

Mooi materiaal en snelle bezorging!! Al binnen een dag echt top

Een site met mooie sieraden en goede kwaliteit en ook hele snelle bezorging/Service!!

Super gepersonaliseerd cadeau & fijne service.

Super snelle verzending van een mooi gepersonaliseerd cadeau! De volgende dag had ik de ketting al in huis. Daarnaast zat de ketting ook in een mooi doosje, top webshop!

Een mooi sieraad om voor altijd bij je te dragen

Snelle levering, perfecte kwaliteit en een onvergetelijk cadeau om te geven!

super fijn, snelle levering

super prettig, enorm snelle levering en toen ik het pakketje uitpakte enthousiast door de lieve briefjes!

snel en fantastische producten

ik ben erg tevreden over de producten en word erg snel geleverd!!

Super snel verzonden, ik had het na een dag in huis! De sieraden zijn goed qua maat, en lijken erg stevig. Er zat een super leuk cadeautje bij, ik ga zeker nog eens bestellen!

Geweldige online winkelervaring

Ik ben zeer tevreden met de juweeltjes die ik besteld heb. Paar dagen later had ik ze al aangekregen. En het is ook heel handig dat het met Klarna te betalen is. Ik kom nog zeker terug om jullie toffe dinges te kopen!!

Very fast delivery

My order was treated and sent very quick. I had my order within 24 hrs. But the text on my key rings where very small and not centered, wich gives a very amateurish look. These where supposed to be graduation gifts for my children, but I won't give them. It was not possible to change the font or size when ordering. There was also a promo code that I wrote but it didn't give me the 20% off that was promised. Since my goods where 2x19,90 I just didnt pass the limit 40€ for free shipping. So, not satisfied.

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Mooie juwelen

Ik heb nooit mijn pakketje gekregen

Ik heb oorbellen besteld maar die zijn nooit binnengekomen

Super leuk en goede kwaliteit

Ik heb al super vaak bij Finaste besteld en elke bestelling is super leuk ingepakt! De sieraden komen met een doosje en ingepakt, super snelle levering (nooit langer geduurd dan 1 dag). De sieraden zijn ook super goede kwaliteit en zien er geweldig uit!!! 5 sterren

Mooie sieraden

Zowel de twee paar oorbellen als de ketting zijn prachtig en van goede kwaliteit. Wel was de cadeauverpakking zeer matig voor de prijs dat je ervoor betaalt.

Bizar mooi!

Ik vind de sieraden van Finaste zo mooi. Heel origineel en hele betaalbaar. Ik heb een paar sieraden met een hele mooie betekenis erachter en ik ben er zo aan gehecht. Echt 100% aan te raden!

Prima! Optijd binnen

Prima ervaring. Super leuk en niet al te duur

Snelle levering en het ziet er exact uit zoals op de foto.

Snelle levering, mooi armbandje!

Snelle levering en super mooi!

Ik had een armbandje besteld voor mijn moeder met 4 namen erop. Ziet er super mooi uit en mooi verpakt niet beschadigd en super snelle levering!

Leuk sieraden merk

Goede ervaring!! Had een vraag over een product en ze reageerde snel op mijn dm. Ook super mooie sieraden ontvangen voor een goede prijs ❤️

Breed assortiment voor een goeie prijs!

Mooie sieraden, zowel in goud als zilver. Goede kwaliteit en ook een goede prijsverhouding!

Geweldig, mooie sieraden goeie kwaliteit en snel geleverd !

Geweldig!

De levering was binnen een paar dagen, waar ik heel blij mee was. Ik had een sample box bestelt en gevraagd of ik zo veel mogelijk oorbellen kon ontvangen, helaas was dat niet zo. Maar ik ben wel heel blij met het armbandje en de kettingen, stiekem vind ik die toch wel heel leuk. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de verzending wat ik erg fijn vond.

Buskesdries 3

6673DP Andelst