Fantastische sieraden

Het zijn hele mooie sieraden, ze blijven mooi en een leuke uitstraling. Je kan ze zelf graferen wat het ook leuker maakt, je maakt zo je eigen sieraad.

Snelle bezorging, mooi sieraad

Fijne producten

Snelle levering en redelijke prijs!

Leuke oorbellen en snelle levering

Vanwege de zomer vond ik het leuk om wat kleurtjes in me oorbellen te hebben. Makkelijke oorbel ringetjes om dicht te doen. Het enigste min puntje is dat de oorbel koraal moest zijn en bij binnenkomst roze is.

Super fijne sieraden zeker een aanrader

Ik vind het een goeie winkel de sieraden verkleuren niet en ze zijn ook nog eens goedkoop. Alles word altijd netjes ingepakt zeker een aanrader!

Drie keer besteld en elke keer de dag erna m’n pakketje al binnen. De pakketjes zijn netjes verpakt en niks raakt beschadigd. Ook word je goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje komt en krijg je altijd netjes een mail met de bevestiging van de bestelling

geweldig !

mooie kwaliteit, snelle levering en mooie sieraden. zeker een aanrader !

Snel en precies zoals verwacht!

Een mooie armband met vingerafdruk van mijn opa laten maken. Had het super snel al binnen en het ziet er fantastisch uit! Erg blij mee!

Altijd zo tevreden bij finaste

Bij na een bestelling bij finaste ben ik altijd zo gelukkig, mijn hele sieraden vooraf bestaat uit finaste

Goede ervaring

Product kwam mooi verpakt toe en van goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snel geleverd en verkleurd niet

amazing!!!

ik vind het zulke mooie kwaliteit het is ook altijd zo binnen en gaat niet kapot ben heel erg blij met m’n sieraden en weet waar ik altijd mijn sieraden kan halen! dus dat is bij jullie

hele snelle levering, mooie ketting

ik vind dat er echt een hee snelle levering voor een ketting die nog gegraveerd moest worden enzo want dat kan best wel lang duren maar het duurde maar 1,5 dag

Heel mooie juwelen voor een schappelijke prijs!

Ik had nog nooit van deze website gehoord. Een leuke ontdekking voor gepersonaliseerde juwelen.

Geen opmerkingen!

Mooi sierraad ontvangen, hartstikke snel en netjes verpakt. Helemaal niks op aan te merken. Ik ga er zeker nog eens bestellen :)

Super kwaliteit en snelle levering!

Prima shop

Snelle levering, leuk verpakt en erg blij met mijn oorbellen!

Geweldig!

De sieraden zijn er super mooi en snel geleverd. Ik zou zo weer bestellen.

Snelle bezorging, mooi product.

Ik zocht al een tijdje wat grotere gouden oorbellen totdat ik ze hier voorbij zag komen. Echt voor heel weinig geld en het wordt ook nog eens geleverd in een sieradendoosje en mooi verpakt. Veel goedkoper dan de meeste sieraden winkels. Echt een aanrader!

Goeie prijs, snelle levering

Wow

Nauwelijks tijd om na te denken waarbij ik mn net bestelde sieraden mee ga combineren en het lag al in de brievenbus. Super snel geleverd, netjes verpakt en mooi afgewerkte sieraden. Voor mezelf super fijne oorbellen gekocht, met een super handig kliksysteem en voor oma een ketting met vinger afdruk van mijn overleden opa erop. Ik ben blij verrast hoe mooi de vingerafdruk op de ketting staat. Erg elegant en netjes afgewerkt. Super blij met mijn aankoop!

Super goed

Super netjes en mooi en precies zoals op de foto

Love it

Snelle service en blij met mn sieraden

Een fijne, positieve ervaring

Het pakket was snel binnen zonder schade. De sieren zelf waren mooi verpakt en tot nu toe nog helemaal niet verkleurd. Dit waren precies de sieraden waar ik een een tijdje naar heb lopen zoeken, dus ik ben er erg blij mee.

Super leuke sieraden en ze verkleuren nauwelijks!

Als ik sieraden nodig heeft Finaste bijna altijd wat ik zoek. Al de sieraden die ik tot nu toe heb gekocht zijn niet of nauwelijks verkleurd, waar ik heel blij mee ben!

Buskesdries 3

6673DP Andelst