Niks op aan te merken!

Snelle verzending, super elegant doosje & mooie ring van goede kwaliteit! Ik was ook super blij met de kortingscode van 20%. Kan voor nu geen verbeterpunten bedenken.

Het pakketje kwam keuring verpakt de dag na de bestelling al aan.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Ruime keuzen in ringen en altijd voor een mooi prijsje. Ringen zijn stevig en blijven mooi zilver.

Topservice en hele leuke spulletjes

Heel vriendelijk, vlot en behulpzaam is de klantenservice. De producten zijn ideaal van prijs en kwaliteit, er is voor ieder wat wils. Ook de levering is altijd snel en alles is goed en leuk verpakt. Zeer tevreden klant hier!

Lovely earings quick delivery

I will definitely be ordering again : )

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Mooie verfijnde sieraden!

Snelle bezorging

Alles was gemakkelijk en snel geleverd

Snelle levering!

Mijn eerste bestelling geplaatst, hele snelle levering en mooie kwaliteit! Heel erg blij mee! Dit is zeker niet mijn laatste bestelling!

Quick delivery

Ik very happy with shopping in this store, the earrings look exactly as on the photo and delivery was very quick

Goede oorbellen

Fijne oorbellen, fijn materiaal. Vaak erg gevoelig voor andere oorbellen, maar nooit problemen.

Snel bezorgd, sieraden zien er mooi uit en van goeie kwaliteit

had op woensdag avond besteld en was op vrijdag in de middag vroeg al binnen. Kwaliteit ziet er goed uit en mooie sieraden!

ketting was binnen 1 dag afgebroken

Ketting gekocht met vingerafdruk, binnen 1 dag gebroken.

Super mooie sieraden wat ook mooi blijft!

Snelle levering, veel keuze en sieraden blijven mooi!

Ten eerste is het echt geweldig dat als je iets besteld wat gegraveerd moet worden, je het de volgende dag al kunt ontvangen. Ten tweede is het ook nog super mooi gedaan! Dus super tevreden!

Mooie sieraden

Mooie sieraden en goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Fantastisch!

Afgelopen dinsdag heb ik prachtige sieraden bij jullie besteld. Woensdag vroeg in de middag mocht ik ze al in ontvangst nemen. De sieraden zijn zo te gek! Het heeft me doen laten besluiten om er direct ringen bij te bestellen, die ik vandaag heb mogen ontvangen. Luxieuze sieraden voor een mooie prijs! Zeker gezien de actie 4 halen 3 betalen. Bedankt namens een hele tevreden klant

Ik heb een ketting met een vingerafdruk en tekst Super mooi gegraveerd, goeie kwaliteit zeer dierbaar Snelle levering

Helemaal niks te beklagen

Super fijne bestelling. Ik heb laat in de avond besteld en het kwam twee dagen later al aan. Super snelle bezorging en daar ben ik hartstikke blij mee. Ze voeren uit wat ze beloven. Ik heb een geboorte steen armbandje voor een vriendin gekocht (koop hem misschien ook nog voor mezelf). Leuke sieraden. Het is niet de eerste keer dat ik hier besteld heb! Ben helemaal tevreden

Ge-wel-dig

Super mooie artikelen te koop op de site. Zelf heb ik voor mijn vriendin de vingerafdruk ketting met gegraveerde tekst op de achterkant besteld en hij is prachtig geworden. Heel erg bedankt!

Ontzettend snelle service en mooie producten

Het was snel (binnen 2 dagen) binnen terwijl ik het armbandje had laten graveren, normaal duurt dit een stuk langer dus het was fijn dat het zo snel binnen kwam. Het zag er ook heel netjes uit

Prachtige sieraden

Snelle verzending, mooie sieraden in leuke verpakking.

Snelle levering en ziet er uit zials op de foto. Nu afwachten of de goud kleur ook daadwerkelijk behouden blijft.

Heel leuk!! Snelle bezorging en leuke sieraden!

Nou ik had dus iets besteld en de prijs is goed en super leuke dingen !! Aaaa Omg zo leuk ❤️ en het kwam vervolgens ook nog heel snel binnen echt top!!

Uitslag

Hi Ik had een cadeautje gehaald voor me zus en ze vond hem heel mooi! Maar helaas gaf de ketting uitslag

Ge wel dig

Super snel bezorgd goeie kwaliteit staples steel helemaal toppie! En ze houden je ook goed op de hoogte over je bestelling

Buskesdries 3

6673DP Andelst