verjaarskado was schot in de roos

nichtje was jarig en wilde volgens mijn zus gouden sieraden. 2 armbandjes gekocht die meteensnel (gelukkig) werden opgestuurd. Toen ze de doosjes open maakten kregen we de kreet: die wilde ik al heeel lang hebben! Dat kon dus niet beter!!

Altijd al tevreden geweest

Ik shop al jaren bij Finaste en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Kwaliteitsproducten, zeker niet duur en snelle levering. Ze doen wat ze beloven. Daarnaast ook altijd een korting of actie. Top webshop!

Cute

Cute oor belletje met de letter J

fijn!

de levering was perfect, snel, goed geregeld en goede communicatie. de bestelling was mooi verpakt en een gratis doosje erbij.

Super snelle levering, keurig netjes ingepakt, top service erg blij mee!

Ben erg tevreden over Finaste! Het is erg netjes verpakt, snelle levering en gelijk een ontvangstbevestiging van ontvangen. Heel erg blij mee!

Mooie oorbellen, goede prijs

Oorbellen zijn erg mooi, en zeker niet duur. De sluiting van sommige oorbellen voelt niet als hele goede kwaliteit, maar voor deze prijs prima.

Na het stuk gaan van mijn armbandje die ik nog maar net had ontvangen, heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen! Ik heb al veel juwelen van finaste en deze zijn van top kwaliteit! Ik draag ze dag en nacht en ook onder de douche. Ze verkleuren niet! Als je een mailtje stuurt heb je ook super snel reactie en hulp! Top service en top kwaliteit!

Hele mooie sierraden!

Ik heb erg goede ervaring met Fijnste! Snel bezorgd, en altijd goed binnen wat ik heb besteld. Ook vind ik het erg goede prijzen en soms leuke kortingsacties. Hierdoor bestel ik vaker voor mezelf en ook voor leuke cadeautjes om te geven aan vriendinnen!

Heel tevreden

Vlotte en snelle levering en heel tevreden met mijn gegraveerde armband!

Uitstekende service !

Super blij! Echt enorm bedankt!

Oorbel kapot na 1 dag.

Ik had knopjes gekocht met parels erop. Ik heb deze 1 dag gedragen en toen wou ik de oorbel weer uit doen maar toen viel de parel eraf. Kwaliteit helaas niet zo goed.

Uitstekend!

Snel geleverd en hele goeie kwaliteit. Ik draag ze nu al elke dag sinds ik ze heb. Heb oorbellen, ketting en armband aan een mooie korting kunnen kopen.

Fijne en snelle bestelling en levering

- leuk assortiment - leuke kortingscodes - fijne verzending - mooi product - goede service

Geweldig!

Heb mijn bestellen snel en makkelijk besteld en daarna was het de volgende al binnen. Goed verpakte bestellen en oorbellen kwamen binnen in een sieraden doosje, super!

Heel mooi.

Ik heb een armbandje laten bedrukken met een naam en geboortedatum van iemand die is overleden. Ik vind het heel netjes gegraveerd en je kan zien dat er tijd in is gestoken. Netjes afgewerkt en mooi materiaal.

Super snelle levering, product precies zoals beschreven. Heel blij mee!

Altijd perfect

Ze werken met pure liefde en perdectie en dat is te zien♡

Mega mooie birthdaystone ketting die super snel geleverd werd! Heel blij mee

Mooie oorbellen, snelle service en leuk verpakt!

Snelle levering, super kwaliteit en betaalbare prijs.

Sieraden altijd na 1 of 2 dagen binnen in een leuke en stevige verpakking. Kwaliteit is erg hoog, de producten komen binnen zoals op de foto's en verkleuren niet. Prijs is voor iedereen betaalbaar. Zeker vergeleken de concurrenten.

Fantastische ketting

Verkleurt niet komt in erg leuk doosje De bezorging is snel en het product zelf is hetzelfde als ip de foto enorm mooi!

Duidelijke beschrijving, goede kwaliteit en snelle levering

Fantastisch!

Mega fan van Finaste. Super mooie sieraden, erg diverse, super te combineren. De kwaliteit is uitstekend, waterproof en altijd en overal draagbaar. En dat alles ook nog voor een zeer betaalbare prijs! Prijs kwaliteit verhouding is top!!

Mooi maar toch nog iets te groot

De armbandjes zijn mooi. Ik had ooit een armbandje besteld, wel op een andere website, 15 cm. Dat paste goed. Nu stond er 14-19 cm, maar was het kleinste toch precies nog wat te groot. Ik heb het zelf wat kunnen aanpassen bij eentje.

Buskesdries 3

6673DP Andelst