nichtje was jarig en wilde volgens mijn zus gouden sieraden. 2 armbandjes gekocht die meteensnel (gelukkig) werden opgestuurd. Toen ze de doosjes open maakten kregen we de kreet: die wilde ik al heeel lang hebben! Dat kon dus niet beter!!
Hi Finaste Maria, Super bedankt voor jouw mooie woorden! Echt heel lief dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring hier te delen. We worden er helemaal blij van! Nogmaals heel erg bedankt en wat leuk dat de ontvanger zo blij was! Lots of Love, Team Finaste
Ik shop al jaren bij Finaste en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Kwaliteitsproducten, zeker niet duur en snelle levering. Ze doen wat ze beloven. Daarnaast ook altijd een korting of actie. Top webshop!
Cute oor belletje met de letter J
Hi Finaste Jennifer, Heel erg bedankt voor jouw super leuke reactie. We hopen dat ja de oorbellen met veel liefde en plezier zal dragen! Lots of Love, Team Finaste
de levering was perfect, snel, goed geregeld en goede communicatie. de bestelling was mooi verpakt en een gratis doosje erbij.
Hi Finaste Beaudine, Dankjewel voor jouw super mooie beoordeling. Heel veel plezier met jouw bestelling! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Lots of Love, Team Finaste
Ben erg tevreden over Finaste! Het is erg netjes verpakt, snelle levering en gelijk een ontvangstbevestiging van ontvangen. Heel erg blij mee!
Hi Finaste Mandy, Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Super lief dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We wensen jou alvast heel veel plezier met het dragen of geven van jouw items! Lots of Love, Team Finaste
Oorbellen zijn erg mooi, en zeker niet duur. De sluiting van sommige oorbellen voelt niet als hele goede kwaliteit, maar voor deze prijs prima.
Hi Finaste Jasmijn, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met de oorbellen! Mocht er iets mis zijn met een item dan kun je altijd contact opnemen met onze collega’s van de klantenservice! Ze gaan graag met jou op zoek naar een passende oplossing! Lots of Love, Team Finaste
Na het stuk gaan van mijn armbandje die ik nog maar net had ontvangen, heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen! Ik heb al veel juwelen van finaste en deze zijn van top kwaliteit! Ik draag ze dag en nacht en ook onder de douche. Ze verkleuren niet! Als je een mailtje stuurt heb je ook super snel reactie en hulp! Top service en top kwaliteit!
Hi Finaste Erika, Super bedankt voor jouw mooie woorden! Echt heel lief dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring hier te delen. We worden er helemaal blij van! Nogmaals heel erg bedankt! Lots of Love, Team Finaste
Ik heb erg goede ervaring met Fijnste! Snel bezorgd, en altijd goed binnen wat ik heb besteld. Ook vind ik het erg goede prijzen en soms leuke kortingsacties. Hierdoor bestel ik vaker voor mezelf en ook voor leuke cadeautjes om te geven aan vriendinnen!
Hi Finaste Romy, Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Super lief dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We wensen jou heel veel plezier met het dragen of geven van jouw items! Lots of Love, Team Finaste
Vlotte en snelle levering en heel tevreden met mijn gegraveerde armband!
Hi Finaste Miranda, You made our day! Super bedankt voor jouw mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer! Lots of Love, Team Finaste
Super blij! Echt enorm bedankt!
Hi Finaste Aysun, Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Super lief dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We wensen jou alvast heel veel plezier met jouw aankoop. Lots of Love, Team Finaste
Ik had knopjes gekocht met parels erop. Ik heb deze 1 dag gedragen en toen wou ik de oorbel weer uit doen maar toen viel de parel eraf. Kwaliteit helaas niet zo goed.
Hi Finaste Janne, Heel erg bedankt voor jouw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat niet alles is zoals je van ons bent gewend. Zou je contact willen opnemen met onze collega’s van de klantenservice? Ze gaan graag met jou op zoek naar een passende oplossing! Lots of Love, Team Finaste
Snel geleverd en hele goeie kwaliteit. Ik draag ze nu al elke dag sinds ik ze heb. Heb oorbellen, ketting en armband aan een mooie korting kunnen kopen.
Hi Finaste Anissa, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw bestelling! Heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of Love, Team Finaste
- leuk assortiment - leuke kortingscodes - fijne verzending - mooi product - goede service
Hi Finaste Myrthe, Super bedankt voor jouw mooie woorden! Echt heel lief dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring hier te delen. We worden er helemaal blij van! Nogmaals heel erg bedankt! Lots of Love, Team Finaste
Heb mijn bestellen snel en makkelijk besteld en daarna was het de volgende al binnen. Goed verpakte bestellen en oorbellen kwamen binnen in een sieraden doosje, super!
Hi Finaste Joel, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw bestelling! Heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of Love, Team Finaste
Ik heb een armbandje laten bedrukken met een naam en geboortedatum van iemand die is overleden. Ik vind het heel netjes gegraveerd en je kan zien dat er tijd in is gestoken. Netjes afgewerkt en mooi materiaal.
Hi Finaste Eva, You made our day! Super bedankt voor jouw mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer! Lots of Love, Team Finaste
Super snelle levering, product precies zoals beschreven. Heel blij mee!
Hi Finaste Ilona, Wat een super lieve beoordeling, dankjewel! Heel veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot snel! Lots of Love, Team Finaste
Ze werken met pure liefde en perdectie en dat is te zien♡
Hi Finaste Evy, Wat een super lieve beoordeling. We worden er helemaal happy van. Heel erg bedankt! Lots of Love, Team Finaste
Hi Finaste Esther, Super bedankt voor jouw review! En wat fijn om te horen dat je zo blij bent! Geniet van jouw aankoop! Lots of Love, Team Finaste
Mega mooie birthdaystone ketting die super snel geleverd werd! Heel blij mee
Hi Finaste Marilse, Heel erg bedankt voor jouw fijne beoordeling. Heel veel plezier met de ketting! Lots of Love, Team Finaste
Mooie oorbellen, snelle service en leuk verpakt!
Hi Finaste Manon, Dankjewel voor jouw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw bestelling! Heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of Love, Team Finaste
Sieraden altijd na 1 of 2 dagen binnen in een leuke en stevige verpakking. Kwaliteit is erg hoog, de producten komen binnen zoals op de foto's en verkleuren niet. Prijs is voor iedereen betaalbaar. Zeker vergeleken de concurrenten.
Hi Finaste Isa, Super bedankt voor jouw mooie woorden! Echt heel lief dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring hier te delen. We worden er helemaal blij van! Nogmaals heel erg bedankt! Lots of Love, Team Finaste
Verkleurt niet komt in erg leuk doosje De bezorging is snel en het product zelf is hetzelfde als ip de foto enorm mooi!
Hi Finaste Daniëla, Super bedankt voor jouw beoordeling. We worden hier helemaal blij van! Lots of Love, Team Finaste
Duidelijke beschrijving, goede kwaliteit en snelle levering
Hi Finaste Mara, Heel erg bedankt voor jouw mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop! Lots of Love, Team Finaste
Mega fan van Finaste. Super mooie sieraden, erg diverse, super te combineren. De kwaliteit is uitstekend, waterproof en altijd en overal draagbaar. En dat alles ook nog voor een zeer betaalbare prijs! Prijs kwaliteit verhouding is top!!
Hi Finaste Imke, Super bedankt voor jouw mooie woorden! Echt heel lief dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring hier te delen. We worden er helemaal blij van! Nogmaals heel erg bedankt! Lots of Love, Team Finaste
De armbandjes zijn mooi. Ik had ooit een armbandje besteld, wel op een andere website, 15 cm. Dat paste goed. Nu stond er 14-19 cm, maar was het kleinste toch precies nog wat te groot. Ik heb het zelf wat kunnen aanpassen bij eentje.