Snelle levering, ongelooflijke prijs-kwaliteit. Mooie verpakking. All happy feelings.

Mooie sieraden voor een goeie prijs!

Snel geleverd en mooie kwaliteit. Echt ontzettend blij mee, ik ga hier zeker vaker bestellen!

Prachtige kwaliteit

Sieraden zijn echt van prachtige kwaliteit!

Very Good Quality and Cool Designs

Best waterproof jewellery for a fair price. Love the look and durability. Even washing the dishes does not impact the condition of the rings :) Highly Recommend Delivery is also very fast!

Mooi!

Een prachtige initial ketting en oorbellen besteld! Bestelling werd snel bezorgd. Prima!

Prachtige kwalitatieve juwelen

Heel tevreden! Makkelijke en overzichtelijk website en snelle levering. Heel mooie en kwalitatieve juwelen. Aanrader!!

Snelle levering net als altijd en goede klantenservice

Super mooie sieraren van goede kwaliteit

Ik heb oorbellen en armbanden besteld. Ze de armbanden zijn heel dun, maar gaan niet stuk!! Een echte aanrader!! Niet twijfelen dus. Verder zijn ze super super mooi verpakt waardoor je je bij elke bestelling speciaal voelt.

Betrouwbaar en tijdig mooie kleding ontvangen

Ik ben blij met de producten die ik besteld heb. Leuke aanbieding van 3 plus vierde artikel gratis. Kwaliteit is prima.

Mooie sieraden

Sieraden zien er super mooi uit en zijn identiek aan de afbeeldingen op de website.

Snelle levering en prima producten!

Een armbandje met gravering besteld deze was de volgende dag al in huis! Ziet er erg netjes uit en stevig materiaal. Erg tevreden!

Erg tevreden!

Ik ben zeer tevreden met zowel de service als de sieraden! De sieraden zijn er mooi en van goede kwaliteit. De sieraden had ik de volgende dag al in huis, top!

Goede snelle service

Makkelijk betalen Snelle levering Top product

Mooie armbanden

Ik heb meerdere armbanden besteld, waaronder ook 2x de armband mix. Maar helaas gingen die beide kapot, nadat ik Finaste hierover had ingelicht kon ik een nieuwe armband gratis uitzoeken. Ik ging voor ééntje met een vintage coin, en hij is geweldig! Bedankt Finaste, ik ben super blij! En kom zeker weer terug, want bij jullie verkleuren de armbanden/kettinkjes niet. Echt super!

Ergens anders kon ik het niet vinden

Deze kleine letter oorknopjes waren precies wat ik zocht. Per oor kan je een letter kiezen! Ze zijn inderdaad klein wat ik wilde (fragiel ook wel). Het was er heel snel; mooi verpakt. Het enige was dat de achterkantjes heel erg strak staan. Die heb ik zelf iets losser gebogen. Want ik was bang dat ik anders de letter kapot zou trekken bij het uitdoen.

Heel goede ervaring.

Super snelle levering, netjes verpakt, sieraden in het echt nog mooier dan op de site :) Ik kom zeker terug voor nog meer mooie sieraden.

Heel fijn

Ten eerste zijn het hele goeie kwaliteit oorbellen voor maar een paar euro dat is al fantastisch en ze w9rden ook al heel snel geleverd dit word mijn nieuwe adres voor sieraden thhxx

Mooi sieraden

Hallo het zijn mooie sieraden en een hele snelle levering

Hele mooie sieraden die mooi verpakt waren

Het was een hele snelle levering waarbij je mooie doosjes kreeg. Waren ook hele mooie sieraden

Super snelle verzending en prachtige sieraden!

Altijd erg blij mee! Voor een leuke prijs super mooie sieraden! Heb al mijn sieraden van Finaste! Top communicatie en fijne aanbiedingen. Ook fijn dat je er mee kan slapen en douchen. Ik ben super tevreden!

Mooie sieraden voor een goede prijs die lang meegaan. Helemaal blij met Finaste!

Geweldige sieraden van goeie kwaliteit en leuke prijzen!

Ik heb pas geleden de musthave hoops large gekocht in het goud en ze zijn echt geweldig! Ze zijn totaal niet zwaar in je oren en de prijzen zijn ook nog is leuk gewoon betaalbare sieraden. Ook de kwaliteit is top! Ik ben er echt onwijs blij mee zat al heel lang te zoeken naar zulke hoops en toen ik deze zag dacht ik meteen deze zijn perfect nou ik zat zeker niet mis! Ik ga absoluut vaker sieraden bestellen bij finaste☺️

Zeer snel binnen en de aankoop precies zoals aangegeven

Zeer tevreden volgende dag in huis, mijn aankoop precies zoals verwacht, zal ook zeer zeker vaker komen winkelen top

Fast delivery

I order a couple of engraved brazaletes and I recived them the very next day. I even received some earrings as a present. Everything look according expectations so I am happy with the service.

Buskesdries 3

6673DP Andelst