Finaste is 100% een aanrader. Mooie sieraden die enorm lang meegaan. Ook is de keuze reuze, amazing!

Géén last van allergieën! Is net echt goud, superblij mee.

Heel mooi

Top sieraden, draag ze altijd blijven super mooi

Mijn bestelling is kapot aangekomen

Ik heb een bestelling geplaatst met artikelen uit de sale. Het rokje is zonder kaartje (deze lag los in de verzendzak) en kapot aangekomen. Dit vind ik erg zonde. Hierdoor is de bestelling onvoldoende.

Mooi en snel

Duidelijkste, snelle levering en mooi product

Perfect!

Ik moest een jurkje binnen 2 dagen regelen, toen zag ik een jurkje op deze site en hij was eigenlijk gewoon perfect dus ik kocht hem en hij kwam meteen al de volgende dag aan. Maat paste helemaal goed en de levering uitstekend.

Leuke webshop

Ringen besteld maar helaas veelste groot. Retourneren ging gemakkelijk. Mijn geld heb ik nog niet terug, de retour is nog maar net verzonden dus daar weet ik nog niets over. Wel jammer dat er op de site en op de afleverbon staat dat ik een gratis cadeautje erbij kreeg terwijl deze er niet in zat.

Zeer te vreden voor mijn bestelling daarom 5 sterren!

Goede kwaliteit & snelle levering

ik heb voor mijn verjaardag meer dan 1 jaar geleden oorbellen van Finaste gekregen. Dit waren zilverkleurige oorringen met een bedeltje aan. Ik ben iemand die haar oorbellen nooit uitdoet, ik vind dat veel te veel gedoe. Ik heb deze dus meer dan een jaar gedragen zonder uitdoen en ze hebben nooit hun kleur verloren! Daarom koos ik voor mijn nieuwe oorbellen iets tijdloos zodat ik ze niet te snel beu ben, maar er dus wel heel lang goed uit blijven zien. In principe kon ik nog langer verder met de oorbellen van 1 jaar maar heb er nu enkele gouden gekocht omdat ik nood had aan iets anders. Finaste levert trouwens super snel en ze zien er super leuk uit!

Niet volgens de foto’s geleverd helaas

2 bestellingen geplaatst, 1 perfect de ander niet volgens de foto’s. De print was scheef, de ketting zelf was al heel dof. Daar baalde ik enorm van, ze kijken niet naar een oplossing maar sturen alleen een uitgebreide mail waarbij het op neer komt. Jammer maar helaas weg is je geld want dit is wat wij leveren aan kwaliteit. Niet bepaald gastvrij helaas.

Ik ben erg onder de indruk van deze sierraden, ze zijn heel mooi en voor een hele fatsoenlijke prijs. De levering was ook snel.

Leuke sieraden & supersnelle levering!

Sieraden maandag besteld en dinsdag al geleverd! Echt top service! Sieraden zelf zien er echt prachtig uit en werden in een sieraden doosje geleverd. Nu hopen dat ze niet verkleuren!

Trendy, betaalbaar en kwaliteit

Online bekeken en besteld. Altijd spannend wat de kwaliteit dan zal zijn. Maar die lijkt echt heel erg goed. Ik ga zeker nog een keer bestellen. Daar word je toch blij van.

Super mooi!

Echt hele leuke ringen, ook mooi kwa kleur! Maten waren helemaal goed en de kwaliteit ziet er goed uit. De bezorging duurde wat langer dan gehoopt bij mij, maar dat lag aan PostNL. Voor de rest echt een aanrader!

Mooi en snel bezorgd

Ziet er mooi uit en snel bezorgd

Mijn ervaring is echt top!! Ik ben echt tevreden vandaag bestellen en morgen thuis geweldig. Love it !! Alleen maar positief Dankjewel Groeten Chantal

Fantastische service

Overzichtelijk en snelle levering.

Topkwaliteit voor een klein prijsje

De sieraden zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. Zelfs na het douchen blijven ze mooi. Er is veel keus voor een goede prijs!

Ik word hier intens gelukkig van!

Ik word intens blij van Finaste! Ik bestel regelmatig wat, sieraden blijven mooi en verkleuren ook echt niet! Ik raad Finaste dan ook zeker aan kwa kwaliteit en zeker niet duur!

Mooie sieraden, snelle leverinh

De sieraden zijn van een goede kwaliteit. Finaste heeft een topservice en een zeer snelle levering. Ik ben fan! Groetjes Belinda

Supersnelle levering, mooie sieraden en mooi verpakt.

Fantastisch!

Ik heb tot nu toe meer dan 6 bestellingen hier gehad bij Finaste, wat een service! Wat een samenwerking! Wat een vriendelijkheid! Eerder ook in contact geweest met hun door een bestelling wat mis ging, en gelijk werd ik geholpen met een leuk voorstel. Super mooie ringen die net goud lijken en niet verkleuren. Zeer aan te raden!

Prima en snel

Sleutelhanger met tekst besteld, was er snel en ziet er goed uit!

Mooie, goeie kwaliteit sieraad

Heb een gegraveerde ketting met vingerafdruk en tekst besteld. Ziet er precies zo uit als op de foto, super blij mee!!

Blije vriendin

Voor mijn vriendin een gegraveerde armband besteld. Zag er netjes uit en ze was er blij mee. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Buskesdries 3

6673DP Andelst