Het was een perfect cadeau

Ze was er heel blij mee en ga zeker vaker bestellen bij jullie

Goede service en prijs-kwaliteit verhouding

De prijzen van de juweeltjes zijn mooi in verhouding met de kwaliteit van de juwelen. Je betaalt niet ao te veel geld voor een juweel dat tegen water kan en op zichzelf er ook mooi uitziet (geen prul). Daarnaast leveren ze ook een goede service. Alles werd snel geleverd en was mooi in orde!

Goede en snelle bezorging ik had hem inderdaad snel binnen ook al kwam valentijnsdag dichter bij

Suppersnelle levering en goede kwaliteit.

Mooie producten, blijven in kleur, snelle levering!

Leuke site ontdekt met leuke sieraden voor een leuk prijsje. Hebben vaak leuke acties. De goudkleurige sieraden blijven ook echt mooi op kleur.

Heel stylish en erg fijn

Het pakket was snel geleverd en alles was goed gecommuniceerd. Erg blij met mijn bestelling.

super!

super snel en mooi ':) heel blij mee.

Altijd snel en mooie sieraden

Mooie sieraden voor hele leuke prijzen. Altijd met veel zorg ingepakt en snel verzonden. Heb al een aantal bestellingen gedaan en er zullen er zeker nog meer volgen!

Super mooi en wat een kwaliteit!

Ik maakte het pakketje opa en ik zag mijn spulletjes ik dacht wauw heel mooi ook echt supermooi gegraveerd! Ik heb besloten dat ik elke maand mezelf iets cadeau want ze hebben zulke leuke spullen

perfect!!

ik ben erg positief verrast ik dacht het is gewoon het zelfde als my jewellery maar nee het is 10x beter super mooie diamantjes mooi gegraveerde letters echt perfect en snelle verzending en levering

Ik heb een goede ervaring met jullie website. Het is heel makkelijk om iets bij jullie te bestellen. Heb een mooi cadeautje voor mn vriendin gekocht dus zou het wel aanraden aan jongen die een cadeautje nodig hebben voor hun vriendin

Ik ben echt blij met dit bestelling

Ik ben heel tevreden want,dit is de eerste keer dat ik hier bestel en ben heel tevreden het komt zeer snel en het is daarnaast ook echt mooi.

In de sample sale box zaten leuke dingen

top

echt super mooie ambanden gekocht. die (tot nu toe) niet verkleuren onder de douche. echt super fijn.

Mooi product, snelle levering!

Mooi product, netjes gegraveerd en snelle levering!

Top !

Snelle levering en oorbellen precies zoals omschreven. Ik was op zoek naar lichte oorbellen en ze hebben hier een goed aanbod

Super fijne ervaring!

Snelle levering en een goede kwaliteit.

Heel goed.

Mooi armbandje. En een goede service.

Snel in bezit van leuke sieraden!

Een leuke, fijne site met super leuk en ruim aanbod sieraden. Op zondagavond een setje oorbellen besteld, op maandagochtend en zijn deze verzonden en dinsdag had ik ze in bezit. Netjes en stevig verpakt in een mooie verpakking. De oorbellen zijn erg mooi. En dat alles voor een zeer vriendelijke prijs. Ik ben fan van FINASTE! Het enige minpunt van FINASTE: Ik had erg veel moeite met kiezen, aangezien er zo veel leuke sieraden in hun aanbod zitten ;-)

Erg uitstekende service en had snel mijn gegraffeerde armband binnen

Erg uitstekend en fijn.

Goede kwaliteit

Super mooie armband! Had de armband besteld voor een bruiloft en de volgende dag al ontvangen ❤️❤️ Echt super tevreden raad dit zeker aan en ga ook zeker meer bestellen bij jullie echt bedankt.

Love it!

Fast shipping and love the materials.

Hele mooie producten en enorm snel binnen gekregen.

Super snelle levering, dag daarna al toegekomen en woon in België. Pakje ook altijd super verzorgd en mooi ingepakt. Al meerdere keren besteld bij jullie en altijd een top service bij het stellen van vragen, levering en kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst