Snelle verzending en mooie producten. Kortom: helemaal super! :)

goede service!

Ik had per ongeluk een foutje gemaakt in mijn bestelling, ik werd erg vriendelijk te word gestaan via mail en instagram. mijn bestelling is gelijk aangepast en werd zonder problemen en zonder vertraging geleverd. erg goede service.

professionaliteit

Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. zorgvuldig verpakt. mooi design en producten van hoge kwaliteit. Ik zal zeker opnieuw kopen!

GE-WEL-DIG ❤️

Heb er al verschillende keren besteld. En ben er super blij mee! Heb verschillende armbandjes, waarvan 1 met vingerafdruk, in een woord geweldig. Zo mooi om de vingerafdruk van mijn dierbare nu altijd bij me te hebben. Verder is het een hele goede service en snelle levering.

Mooie sieraden

Hele mooie kettingen en andere sieraden, goede kwaliteit, en goede prijs. Ook een hele vlotte bezorging. Echt aanrader!

mijn ervaring met Finaste is prima

Ben er blij mee met mijn aankoop, snelle levering top

Perfectie

De prijs-kwaliteit is uitstekend. Het product ziet er super mooi uit en het werd ook snel geleverd. Helemaal blij mee en zeker een aanrader!

Leuke sieraden en goede service

Ik heb mega leuke sieraden ontvangen en draag ze iedere dag. De kleur goud ziet er echt uit en niet goedkoop, ook al zijn de sieradne niet zo duur. Erg tevreden!

Heel tevreden

Vlotte levering, mooi verpakt en past perfect. Exact wat ik besteld heb.

De bestelling was de volgende dag al in huis en de armband is prachtig. Uit eerdere ervaring weet ik dat de armbanden van goede kwaliteit zijn en lang mooi blijven.

Geweldig!

Website is overzichtelijk en goed ingedeeld. De kerting was mooi ingepakt en de initialen staan er mooi op. Ik ben er echt verliefd op! Ik had eerder bij Finaste besteld 3 jaar geleden bijna en mijn armband is niet verkleurd ziet er nog nieuw uit. Super tevreden zeker een aanrader.

Uitstekende service!

Al enkele jaren bestel ik vaak sieraden bij FINASTE. Altijd van goede kwaliteit, snelle levering en ze zijn ook nog eens mooi!

Snelle levering, mooie verpakking. Kortom tevreden klant!

De ringen zijn van goed kwaliteit& de levering was super snel!

Mooie kwaliteit en vriendelijke service!

Ik heb in het verleden al eens sieraden bij Finaste besteld en was altijd al tevreden over de kwaliteit. De prijzen zijn ook erg netjes en staan in verhouding tot wat je kan verwachten. Leuk voor cadeaus voor anderen of iets leuks voor jezelf. Onlangs zijn mijn verwachtingen enorm overtroffen! Mijn vriend en ik hadden interesse in de sieraden waarin je een vingerafdruk kan laten graveren. We stuurden een mail met de vraag of we de sieraden ook konden laten maken met de afdruk van het pootje van onze kat. We kregen een vriendelijke en uitgebreide mail terug met de bevestiging dat dit kon, plus een linkje met duidelijke uitleg over het maken van de afdruk. De sieraden waren op tijd binnen (donderdag avond besteld, zaterdag einde ochtend binnen). Het resultaat is prachtig en nu kunnen we onze kat altijd bij ons dragen (hij is echt ons kind haha <3 ) Ik vind Finaste een ontzettend leuk merk, waarvan je goede service en kwaliteit kan verwachten!

Kwalitatief cadeau met leuke personisatiemogelijkheden

Snelle service, leuke kortingsacties, kwalitatief goede producten (leuk als cadeau) en mooie mogelijkheden om te personaliseren

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen, wel beetje lastig om open te krijgen, hangertje kan er zo af glijden als je niet uitkijkt. Verder super mooi en precies als op het plaatje.

Leuke acties, netjes bezorgd en snel.

Top kwaliteit en snelle levering

Een super groot assortiment, mooie prijzen, goede kwaliteit en snelle levering! Ohja en ook nog een chique uitstraling in die zwarte doosjes!

Super tevreden

Ik gebruik de sieraden nu al jaren, ik hoef ze nooit af te doen met handen wassen of douche. Ze zijn nog steeds in dezelfde staat! En goed betaalbaar voor de kwaliteit.

De gemakkelijkheid van bestellen en komt aan wanneer ze het zeggen op hun site zeer goed

Een aangename ervaring

Het was een goeie ervaring. Er waren veel leuke opties waaruit je kon kiezen en toen ik binnen kreeg waren ze netzoals op de foto’s.

Super blij!!!!

Ik heb het erg snel ontvangen en het is perfect! Ben er heel blij mee. Bedankt!!

Ik heb 2 armbandjes en een enkelbandje besteld de volgende dag opgestuurd gekregen , ik kan niets anders zeggen dan top top top

Ik had eerst wat vragen gesteld via de mail en ook per telefoon en uitermate vriendelijk en duidelijk geholpen. Levering meteen volgende dag al in huis. Ik raad jullie zeker aan!

Buskesdries 3

6673DP Andelst