Snel en mooi

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Het werd snel geleverd, leuk verpakt en een mooie gratis ketting erbij :)! De oorbellen hebben een perfecte clipsluiting, ik ben erg tevreden!!

Prachtige gravure

Twee armbanden besteld, 1 met gravure en 1 zonder. Beide zijn prachtig en van goede kwaliteit. Ook de levering (de volgende dag geleverd) was vlekkeloos. Ik kreeg er ook nog een leuke tote bag bij! Alles is keurig netjes verpakt in sieraden doosjes en je kunt aanvinken of je het ook nog in een cadeauverpakking wilt hebben. Het past ook nog eens door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven! Ik ga zeer binnenkort weer bestellen, want als het goed is word onze zoon binnenkort geboren en ik heb al een mooi bijpassende armband op het oog waar zijn naam op gegraveerd kan worden. Na slechte ervaringen met een ander bedrijf is dit echt de aanrader voor je gepersonaliseerde sieraden

Leuke, goede en goede prijs voor sieraden

Super leuke sieraden, goede en eerlijke prijs, veel keuze op de website. Daarnaast was de levering van het product ook heel snel, dus ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen.

Prachtig en goede kwaliteit!

Heb ondertussen verschillende juwelier merken geprobeerd maar Finaste is tot nu toe mijn favoriet! Producten hebben een uniek ontwerp zowel qua sieraden als kleding. Sieraden blijven mooi ondanks dat ze in contact komen met water. Levering is altijd op tijd en word snel gedaan! Al boven al, Finaste verdient het om gezien te worden!

probleemloos geleverd mooie producten

Zonder problemen en in een kleine tijdlijn kreeg ik mijn oorbellen en enkelbandje via de post binnen. In het echt zijn ze prachtiger dan op de foto's. Ben er erg tevreden mee geweest met hoe soepel het is verlopen.

helemaal top

Heb veel sieraden gekocht, zijn nog steeds super mooi. Super kwaliteit. Toppie

1 woord PRACHTIG

Wat een kwaliteit maar ook gewoon prachtig!!!! Ben er super blij mee!!!

Prachtig!

Snelle levering. Leuke item

Zeer mooie kwaliteit.

Snelle verzending. Zeer mooie degelijke juwelen.

Snelle en perfecte levering . Heel tevreden met de ketting

Super tevreden

Mooi assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Mijn dochter en ik zijn heel blij met onze nieuwe set oorbelletjes! We kregen er zelfs een kettinkje bij!

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Super tevreden!

Twee setjes oorbellen besteld als combinatie en ze zijn precies zo mooi als ik had verwacht. De kwaliteit is goed en ik ben er zeer tevreden mee!

Topbedrijf

Ondertussen heb ik meerdere sieraden hier gekocht voor zowel mezelf als mijn geliefden en het blijft altijd een feestje met ook het mooie sieradendoosje erbij. Zelf heel blij met mijn pareloorbellen, muntenarmband en muntenketting. Ik ben hooked.

Geweldige arband!

Een armband voor mijn vriendin gekocht en eentje voor mijzelf. Snelle levering en mooie armbanden. Kan niet beloven dat ik er niet meer koop.

Snelle levering, mooi product.

Snelle levering, mooi product.

uitstekend

snelle levering, mooie verpakking ook verpakt per oorbel, super fijn! en het belangrijkste super mooie sieraden die niet verkleuren

Fijne sieraden!

Ik maak nu dagelijks gebruik van mijn nieuwe ringen en kettingen! Onwijs fijn dat ik er gewoon lekker mee kan douchen én het ziet er leuk uit! Helemaal blij mee.

soepel

Het bestellen ging makkelijk en was duidelijk. De bestelling werd ook redelijk snel bezorgt. De oorbellen zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit

Snelle levering en prachtig gegraveerde armbanden. De omschrijving van een andere armband klopte niet, deze was veel groter dan aangegeven helaas.

Super snelle verzending en een sieraad die mij eeuwig dierbaar is

Binnen een dag had ik mijn bestelling binnen. En wauw precies zoals ik de gravure had doorgegeven. Voor mij heel persoonlijk en dierbaar wat ik elke dag bij mij kan dragen.

Mooi, langdurig plezier ervan!

Ik heb nu al meerdere sieraden van Finaste en alle spullen blijven al meer dan een jaar super mooi en vervagen niet! Ik douche er elke dag mee en blijft mooi. Ook bestel ik voor bijna elke verjaardag een gegraveerd sieraad wat altijd enorm snel binnen is! Ook fijne klantenservice!

Snel geleverd en mooie hanger

Ik heb een hangertje met aan één kant 1 letter en de andere kant 2 letters en ziet er allebei heel mooi uit. Echt top voor deze prijs

Ik ben altijd mega tevreden, nu weer!

Ik ben altijd heel erg tevreden met de kwaliteit van deze sieraden. Ook zijn de pakketjes altijd snel binnen. Ik heb nooit klachten!

Mooie kwaliteit voor een leuke prijs, snel en netjes geleverd!

Buskesdries 3

6673DP Andelst