Erg blij mee!

De oorbellen waren precies zoals op de afbeelding. Het pakketje kon door de brievenbus dus lage verzendkosten. Ook waren ze snel geleverd dus ik ben er blij mee!

Precies zoals verwacht!

Mooie ketting besteld met voor en achter keurig ingegraveerd!! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Ook werd het netjes in een doosje bezorgd!

Echt alles super goed eigenlijk

Alles was eigenlijk goed -hele snelle verzending -super leuke sieraden zoals beschreven -verkleuren echt niet de sieraden -mooi verpakt allemaal in mooie doosjes

Snelle levering, leuke cadeauverpakking en geweldige kettingen.

Ongeloflijk snelle levering

Heel erg snel geleverd en ontzettend goede prijs kwaliteit verhouding.

Goeie klantenservice, tevreden van mijn producten

+ Bij vragen stond de klantendienst mij snel en duidelijk te hulp + Tevreden van mijn producten, zijn gelijkend aan op de site! + Komt in een mooi doosje - Als je iets laat graveren en je gebruikt het maximum aantal letters, dan is je tekst heel klein (bijna onleesbaar). De initialen zijn wel goed leesbaar.

De sieraden zijn van goede kwaliteit en zijn snel bezorgd en niet te duur

Snelle en goede service

Ik heb voor kerst nog snel oorbellen besteld en ze kwamen snel en ruim optijd binnen. Ik werd goed op de hoogte gesteld en het werd bezorgd in een mooi doosje. Ruim tevreden dus!

Prachtig

Ik heb de birthstone armband besteld voor mijn vriendinnen, iedereen is er fan van! We krijgen er veel complimentjes over

Sieraden zonder allergische reactie, top!

Ik heb een nikkelallergie en krijg altijd uitslag van betaalbare sieraden. De sieraden van finaste zijn nikkelvrij, dus ik kan ze dragen zonder reactie + de sieraden zijn betaalbaar.

Mooie, kwaliteitsvolle juwelen

Sinds ik Finaste gevonden heb bestel ik al mijn juwelen hier. Ze passen allemaal bij elkaar en heb er nog nooit een probleem mee gehad. Ook heel goede service!

Mooie ringen, leuke aanbieding (4=3), verkleuren minimaal, mooi verpakt en snelle levering

Voor kerst een hele mooie set ringen besteld. Ik draag ze zelf ook en weet dat ze nauwelijks verkleuren, prima kwaliteit. Leuke prijs (mede door de actie), mooi verpakt en snelle levering. Wij zijn fan! Ik ga jullie oorbellen dit jaar ook eens uitproberen <3

Geweldige manier om je partner mee te verrassen

Veel creatieve keuzes, makkelijke bestelprocedure, vlotte behandeling en snelle bezorging. Over het algemeen prima kwaliteit voor een schappelijke prijs. Mooi en leuk hoeft niet (buitensporig) duur te zijn!

Snel geleverd goede kwaliteit

Snelle levering. De sieraden verkleuren niet. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd top

Wij maken gebruik van finaste voor onze verloskundigenpraktijk Voor speciale maar zeker ook verdrietige gebeurtenissen bestellen we een gegraveerd kettinkje Een herinnering voor altijd, voor iedereen altijd even bijzonder Service altijd top Snelle levering Mooie verpakking Altijd tevreden!

Snel opgestuurd, veel keuze en prachtige afwerking

Voor herhaling vatbaar ;-)

Top bedrijf! Mooie sieraden en snelle levering!

Heel mooi armbandje besteld en de dag erna geleverd. Erg tevreden!

Helemaal blij met de ketting!

Snelle goede service, mooie armband

Vandaag besteld morgen in huis was erg fijn voor een last minute kerstcadeau. De ontvanger is er erg blij mee.

Stelt nooit teleur

De sieraden blijven erg lang mooi.

Hele fijne service!

Jurkje besteld maar helaas verkeerde kleur ontvangen, toch het jurkje gehouden omdat de levering wat later was en ik het jurkje met kerst aan wilde. Aangeven bij Finaste en heel fijn opgelost. Ik werd gebeld en gemaild met verschillende oplossingen en excuses. Hele fijne en vriendelijke service, top opgelost!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Mooie producten voor een leuke prijs. Super levering, gewoon top!

Ketting besteld

Goede service en goed geholpen.

Mooie ring

De ring zit goed en past perfect om de vinger

Wat een geweldige service !!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst