Top sieraden!

Al meerdere keren hier besteld. De sieraden zijn super! Ze geven niet af als ze nat worden of als je ze lange tijd draagt en de steentjes schitteren heel mooi.

Finaste is top!

Veel keuze in allerlei sieraden voor een hele mooi prijs. Snelle en keurig verzorgde verzending. Ik ben fan.

Toppers

Zo blij met mijn sieraden!

Waardeloze kwaliteit

Armbandje gekregen, na 1 keer dragen direct stuk, geen reactie na 3 keer mailen voor een reparatie. Waardeloze kwaliteit en service, jammer van het kado.

heel goed!

ik wilde een ring voor mijn vriendin laten graveren. ik wist niet precies welke maat, ik kreeg gelukkig snel antwoord, dus heb ik deze besteld. ik twijfelde of het er mooi uit zou komen te zien, omdat de prijs met graveren erbij zo laag ligt. ik moet zeggen dat ik heel veraasd ben met hoe hij eruit ziet. echt super blij mee

Snelle levering en mooi product!!

Erg tevreden met mijn nieuwe oorbellen. Snel geleverd en keurig verpakt!

Mooie producten

De producten zijn mooi en leuk verpakt

Super sieraden!

Ik heb 2 armbandjes gekocht en ze zijn echt top kwaliteit. Hij is breed verstelbaar dus passen om alle polsen. Snelle bezorging en goed verpakt

Opzoek naar nieuwe mooie zilveren oorbellen waar ik geen reactie van krijg! En betaalbaar. Ik hou er van!!

Adventkalender

De adventkalender is een leuke :) Subtiele cadeaus, waar voor ieder wat wils bij zit. Prijs/kwaliteit verhouding is top!

Mooie moderne zaken tegen een zacht prijsje

Heel mooie zaken, kwaliteitsvol in een fijn doosje afgeleverd...mooi modern design, eindelijk gevonden wat we zochten na een x aantal fysieke winkels afgedweild te hebben. En dan nog eens tegen een superprijs. Dochterlief zal tevreden zijn met de feesten

Alles was erg mooi verpakt, de sieraden zijn heel mooi en het is heel fijn dat er sieradendoosjes voor ieder sieraad bij zaten. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Het was allemaal top. Snelle service en duidelijke website en betaling . Ik kom zeker terug ,

Fantasticooooo

Ik vind de sieraden net zo prachtig als dat je ze op de site bekijkt ! Ze zijn snel binnen en goede kwaliteit. Ook verkleuren ze niet snel terwijl ik er wel mee douche !

Mooi en stevig

Hele goede en duidelijke letters gegraveerd op een armband. En goede kwaliteit. Heel blij mee

Goede service! Mooie sieraden!

De bezorging was erg snel en we hebben het juiste binnengekregen! Het zijn super mooie sieraden! Erg blij mee! :)

Snelle en goede levering

Heb parfum besteld. Deze was met 2 dagen in huis. Ontvangen product was conform info op de site

Erg mooi

Mooie kwaliteit! Het kwam binnen in een mooie verpakking. Echt een kadotje. Leuk om uit te pakken en zaten mooie sieraden in.

Fantastisch en zeer klantgericht

Voordat ik het product had aangeschaft had ik contact opgenomen met het bedrijf voor een aantal vragen, zeer snel antwoord gehad en op een vriendelijke service gerichtte manier. Toen ik het product had aangeschaft had ik meteen dezelfde dag nog een mail gekregen dat het onderweg was en ja hoor de volgende dag lag het op de deurmat, mooi en stevig ingepakt. Super ervaring en zeker een aanrader!

Top kwaliteit

De kwaliteit ligt heel hoog en de prijzen zijn niet hoog dus echt top!

Prima! Supersnelle levering!

Helemaal top geregeld vooral het lieve kaartje van Rox!

Buskesdries 3

6673DP Andelst