Enig

Looooove de oorbellen die ik van de week heb besteld en de ketting en ringen van een paar maanden geleden!!! <333

Snel verzonden, keurig verpakt, goede prijs

Twee gepersonaliseerde armbanden besteld. Ze waren conform de afbeeldingen op de website. Binnen twee werkdagen geleverd en keurig verpakt. Aanrader!

Producten mooi ingepakt en zeer snel geleverd! Niks op aan te merken.

Kwalitatief goed, Levering snel en leuke verpakking.

Geen verkeerde ervaringen gehad. Leuke manier van inpakken ook als cadeautje.

Spannend

Adventkalender gekregen, stiekem op de site al gezien wat erin zit. Kan niet wachten tot 1 dec om te gaan beginnen!

Heel tevreden!

Heel mooi product, snelle levering en mooi verpakt!

Kwaliteit is slecht

Helaas heb ik meerdere oorbellen gehad waarvan 1 van de twee of nauwelijks opengaat of te zwak is en snel zelf opengaat. Ik kan ze hierdoor niet dragen

Mooie sieraden!

De sieraden zijn zoals beschreven op de website! Heel mooi en kunnen tegen water! Ze zijn geleverd in handige sieradendoosjes.

Erg fijne sieraden die niet verkleuren voor een mooi prijsje!

Sieraden waren de volgende dag al binnen :). Inmiddels elke dag 24/7 de sieraden gedragen en zien er nog steeds echt top uit! Snelle service, erg leuke verpakking en mega fijne sieraden. Zeker een aanrader!

alles klopt!

Mooie sieraden, snel geleverd, zien er precies zo uit als op de foto.

Mooie ketting

Heel mooi. Ook mooie gravering! Heel leuk kerstcadeau

Top kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering

Good quality, very fast service

I ordered a pair of earrings in the evening and they were sent out the next morning! I'm very happy with the quality (and value for money) as well as the service. Definitely recommend!

Prachtig

Heel mooi sieraad en snelle levering

Mooie kwaliteit met een hele snelle levering super blij mee

Snel en netjes geleverd in een mooi doosje .

Altijd super goede kwaliteit

Ik heb heel vaak een cadeautje gehaald bij finaste en het ziet er altijd super mooi uit! Zo tevreden er mee.

In 1 woord, GEWELDIG!

Onlangs één bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn moeder. De volgende dag had ik het al gelijk in huis. Het is met veel Liefde en zorg ingepakt en wat hou ik van deze kleur-combinatie (zwart met goud)! Bij het openmaken van het sieradendoosje, was ik meteen op slag verliefd! ... want het is nog mooier dan ik had durven hopen en dromen! Mijn moeder gaat hier ZO Blij mee zijn! Ik heb hierna gelijk nog 2 bestellingen geplaatst... ik ben meer als Happy! ... de volgende bestellingen zullen snel volgen! ♡

Fijne producten en snelle bezorging

Ik was nog niet bekend met Finaste, maar ik ben heel tevreden met de prachtige producten. Ze werden ook snel op de post gedaan. Ik ga zeker vaker bestellen bij Finaste.

Super mooie sieraden

Mooie, degelijke en betaalbare sieraden. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Super sieraden

Verkleuren niet, blijven mooi! Kortom super sieraden voor een mooie prijs!!

Heel tevreden

De service van FINASTE is heel erg fijn, snel verzonden en als je een aankoop retour stuurt wordt dit ook weer fijn opgelost. Mooie duidelijke website

Snelle, goede bezorging. Keurig verpakt en hele mooie producten(2 armbandjes besteld) heel erg leuk!!

Erg mooi

De sieraden die ik heb besteld in de mooie adventkalender zijn erg leuk en van goede kwaliteit, ook zijn de sieraden waterproof en dat is erg fijn!

Mooi sieraad, snelle service!

Blij met de ring en werd heel snel geleverd!

Super blij mee en top service

Bestelling volgende dag al in huis, was mooi ingepakt en super blij met de oorbellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst