Leuke webshop!

Leuke webshop met originele sieraden. Niet wat elke webshop al heeft, maar echt iets anders. Heel leuk! Kwaliteit ook goed! Enige minpuntje aan de website is dat er steeds iets uit mijn winkelmandje werd gegooid. Ik had er bijvoorbeeld leuke oorbellen in zitten, maar kwam er na betaling achter dat deze ineens niet mee besteld zijn. Dat is wel vervelend. Verder zou ik de webshop zeker wel aanraden!

Goede producten en snel geleverd

Nog snel een verjaardagscadeau met lettergravering besteld en hij was 2 dagen later al in huis. Mooie producten en goede levering!

Mooie sieraden, snelle levering, top service!

Keuze stress! Snelle bezorging, super juweeltjes!

Heel blij met de adventkalender

Adventkalender gekocht voor mijn dochter. Was wel even een gok, omdat je van te voren niet wist wat erin zat. Dochter krijgt m pas met kerst, maar ik heb al stiekem gekeken en ben er heel erg blij mee. Weet zeker dat dit cadeau een top cadeau gaat zijn. Zou m bijna voor mezelf extra bestellen.

Goeie communicatie en service

Ik werd goed op de hoogte gesteld wanneer mijn pakketje binnen zou komen. Hele leuke sieraden! Goeie service!

Prachtige sieraden

Adventskalender heeft een mooie inhoud! Subtiele sieraden, maar ook uniek. Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De sieraden kosten niet veel voor de kwaliteit die je krijgt. Enorm blij mee!

Hele fijne kettinkjes! Heel erg mooi

Fijne website, makkelijk van te bestellen en erg blij met mijn kettinkjes

Mijn ervaring met Finaste is geweldig!

Ik heb meerder keren wat bij finaste besteld. Ringen, armbandjes en een kettingen. De kwaliteit blijft super goed. Dus zeker een aanrader om ook bij finaste te bestellen. Ook worden de sieraden in een leuk doosje geleverd. Hier kan je de sieraden makkelijk in bewaren. De levering van finaste is ook heel erg snel daardoor ben ik er nog meer tevreden over.

Geweldig!!

Super verpakt. Snel binnen. En hele mooie sieraden! Ik draag ze met enthousiasme ❤️

Vlot besteld en degelijke kwaliteit.

Alles blijft mooi, ondanks dagelijks gebruik. Tevreden over aanbod, keuze en levertijd. Fijn dat er ook vaak leuke acties zijn.

Ik heb de adventkalender voor het eerst besteld, de sieraden zijn mooier dan verwacht. Eén oorbel bleek kapot bij het openen, binnen enkele uren had ik een bericht dat ze gingen zorgen dat ik nieuwe oorbel zou ontvangen. Deze heb ik 2 dagen later ook binnen. Nette service en goede producten!

Vraag over bestelling werd snel en netjes beantwoord. Snel bezorgd. En ik ben erg tevreden over de advent box. Meer dan zijn geld waard. 10 Mooie sieraden en sjiek verpakt.

Heel erg goed!

Mooie sieraden, goede kwaliteit (ik kan er zelfs mee douchen en slapen) en goede, snelle levering!

Prachtige sieraden

Werd ten eerste al super lief en snel geholpen via de Instagram pagina met wat vragen die ik had. De gegraveerde ketting kwam snel binnen en zag er super mooi uit. Ben heel blij met m'n aankoop!! Aanrader!

Altijd Fantastisch

Ik heb nu al meerdere keren besteld en nooit stelt FINASTE mij teleur. De kwaliteit is heel mooi en de persoonlijke details maken de sieraden extra bijzonder.

Snelle levering goede kwaliteit

Heel tevreden! Had 2 kettinkjes met gravering besteld. Werden snel geleverd en van goede kwaliteit, zeer blij mee.

Snelle levering en goede kwaliteit oorbellen

De volgende dag was mijn bestelling in huis en het was goed ingepakt. De kwaliteit van de oorbellen is goed. Ik ben een tevreden klant

Aanrader

Mooie sieraden, ben heel blij me

Leuke adventskalender

Zeer tevreden over de kalender. Zelf houd ik niet van grote sieraden. Er is rekening gehouden met de behoeftes van alle klanten. Jammer dag het maar 10 vakjes zijn, ik had er wel 24 kunnen openen ;)

Top!!

Hele mooie sieraden voor een goede prijs en hele snelle bezorging. Ben er super blij mee! Zal hier zeker vaker bestellen:)

Super goede servies

Ik had een badjes besteld en na een maand was deze stuk ik heb dit gestuurd naar FINASTE en heb meteen een nieuwe gekregen. Ik ben dus super tevreden over de service die ze leveren!

Snelle levering, mooie producten.

Mijn bestelling was snel geleverd. Het zag er allemaal keurig uit. Mooie producten.

De juwelen zijn van goede kwaliteit en de levering was zeer snel (wat altijd wel tof is ;) )

Buskesdries 3

6673DP Andelst