Top!!

Netjes gemaakt en snel geleverd zou het zo bij iemand aanprijzen

Top ervaring

Had iets in de ochtend besteld, volgende ochtend al thuis ontvangen. Zeer goede kwaliteit, verkleurd niet als je ermee doucht etc.

helemaal top! nestjes en snel geleverd.

Super snel geleverd en erg mooi en netjes verpakt, de kwaliteit lijkt ook top! ik zal zeker nog eens betellen bij dit leuke merk.

Zeer tevreden heel mooi geworden en zeer snel in huis

Super mooie armbandjes besteld met de initialen van mijn twee broertjes en zusje

Helemaal super!!

Super snel binnen (volgende dag al, zelf met gegraveerde items). Ringen zijn echt superrrr mooi en schattig, helemaal blij!

Mooi en betaalbaar

Ontzettend mooie sieraden! Erg betaalbaar en goede kwaliteit! Ook een snelle levering! Ga zeker meer bestellen bij Finaste!

Super snel geleverd mega blij ermee.

Super service ben heel blij met de ringen die ik heb gekocht. En het verkleurd niet.

Goede prijskwaliteit verhouding

Goede prijskwaliteit verhouding

Weer super!!

Heb nu al meerdere keren hier besteld en ben altijd mega tevreden! Producten zijn top en de service is super!! Echt een mega aanrader!!

Zeer goed bevallen!

Ik ben zeer tevreden met de producten van Finaste. De website is ook zeer duidelijk en handig om mee te werk te gaan. Je vindt makkelijk wat je nodig heb. Alles is ook van zeer goede kwaliteit en hebben top prijzen. Ik ben dus super blij op Finaste te kennen en heb niets te klagen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik denk dat ik mijn nieuwe go-to sieraden winkel gevonden heb. Niet alleen zijn de prijzen goed, maar de sieraden zijn van goeie kwaliteit en verkleuren niet. Als kers op de taart was mijn pakketje de volgende dag al bezorgd. Al met al ben ik dus heel erg tevreden en raad ik Finaste aan!

Geweldig!

Extreem snelle levering en prachtige sieraden. Ze komen ook in een mooi doosje. Heel erg bedankt! :)

Snelle levering, mooie sieraden, ze hebben iets voor iedereen

Snel

Snelle levering, dat was positief. Helaas bij retourneren moest het label uitgeprint worden. Had gehoopt dat het shel ingescand kon worden

De ringen van Finaste heel mooi, maar als je een grotere ringmaat hebt zou ik geen verstelbare ring aanraden.

Goede sevice, mooi sieraad wat tevens mooi verpakt is.

Door een fout bij post nl bleef mijn pakket volgens track en trace onderweg. Na contact te hebben opgenomen met FINASTE is het probleem meteen opgelost en is er een nieuwe verzending gedaan, waarna volgende dag in huis. FINASTE is goed bereikbaar met vriendelijk personeel!

Heel mooi!

Mooie kwaliteit.. blijft ook mooi

Super service en geweldig product!

Ik heb onlangs een ring gekocht bij Finaste en ben er erg blij mee. Het kwam snel aan en het is van goede kwaliteit. Ik ga zeker nog eens juwelen kopen bij Finaste.

Goede snele levering

Ik heb een prachte armbandje voor een vriendin gekocht mooi kwaliteit en super snelle en nette levering

Goede pasvorm en kwaliteit

De ringen op tijd ontvangen. Pasvorm en kwaliteit zijn goed. Ben er erg blij mee

Leuke betaalbare sieraden

Voor iedere leeftijd hele leuke sieraden. Heel erg blij mee. Voor mijn vriendinnen (volwassen vrouwen) een armbandje met sterren en maantjes en voor de puberdochter van mijn vriendin leuke oorbellen. Het fijne is dat alles in het goud- en zilverkleurig is te krijgen.

superleuk

eerste keer besteld en is heel mooi ben erg tevreden en hoop dat de sieraden mooi blijven

Snel en duidelijk

Het was een super snelle en duidelijke verzending. Binnen 2 werkdagen was het bij mij thuis bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gebracht over de voortgang van mijn pakketje.

Buskesdries 3

6673DP Andelst