Mooie ketting, netjes op tijd

Helemaal naar verwachting!

Goed geregeld.

Het was overzichtelijk, snel bezorgd, goede verpakking. Ik ben er heel tevreden over. :)

Little extra

De sieraden zitten mooi verpakt in doosjes met een mousse kussentje erin, dat bij andere webshop niet is inbegrepen. De prijzen vallen ook mee alleen als klein minpuntje vind ik het jammer dat ik mij gouden juwelen niet kan combineren met andere juwelen dat ik al had omdat het goud iets geler is dan bij mij andere juwelen van verschillende webshops.

Mijn ervaring met Finaste is Geweldig!

De sieraden van Finaste zijn prachtig! Ze verkleuren niet. Verstelbare ringen zijn handig. Hele leuke sieraden en ze passen altijd! Gratis verzending, Free Gift, Kortingscode, ruilen mogelijk. Say no more! ❤

Super mooi en elegant!

Vlotte service en prachtige, kwalitatieve juweeltjes voor een kleine prijs.

Super snelle levering en een hele goede kwaliteit prijs verhouding.

Snelle levering en een mooi sieraad

Er tevreden.

Mooie ketting en heel snel geleverd!

De ketting die ik besteld heb is van goeie kwaliteit. Ik ga hier wel vaker iets bestellen. Wordt ook super snel geleverd!

Prachtig

Armband heel mooi en snel geleverd.

Mooie sieraden

Hele mooie sieraden voor een goedkope prijs. Ben er heel blij mee.

Heel goed prima service goede kwaliteit en heel leuk ingepakt Ik ga zeker nog één bestelling doen

Super leuk!

Super goede en snelle service. Mooie producten en bij eerdere bestellingen gezien dat goud niet verkleurd. :-)

Mijn hele pols hangt vol met gepersonaliseerde armbandjes van Finaste. Wilde dit keer een armbandje wat niet standaard op de site stond. Even gebeld en gevraagd of dit kon en gelijk alles opgestuurd en de volgende dag had ik het al in huis! De meeste armbandjes draag ik al een langere tijd en ik heb ze nog nooit afgedaan en dat is totaal niet aan de armbandjes te zien. Super kwaliteit! Heel fijn kwalitatief merk voor een zachte prijs! Ik raad het zeker aan!

De service en sieraden zijn top!

De sieraden die ik heb ontvangen zijn van top kwaliteit! Ben er ontzettend blij mee. Ook is mijn bestelling enorm soepel verlopen en heb ik niks te klagen.

Geweldige sieraden

Ik bestelde een armbandje met een muntje waarop de 4 initialen van de kinderen kwamen. Het was prachtig gegraveerd en nu draag je je kinderen altijd bij je. Snelle service, mooi gegraveerd en mooie kwaliteit sieraden. Zeker een aanrader!

Vlotte betaling & heel snelle levering (zelfs op zaterdag in België). Blij met de kwaliteit van de oorringen! Top service!

Tot nu heel goed

Super blij weer met mijn sieraden zoals altijd

Mooie sieraden en super service!! Finaste is verslavend!!

super top!

Finaste, hele fijne site! Bestelling precies zoals op afbeelding en leuk verpakt. Optijd bezorgd! Alles was goed

Top!!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Fantastische sieraden en service!

Altijd veel aanbod, goede kwaliteit, goede prijs en prachtige sieraden! Super tevreden :)

Prachtige enkelbandjes!

Ik ben heel tevreden met de service. Het pakketje kwam op tijd aan en de sieraden waren netjes verpakt met een doosje elk om in te bewaren. De kwaliteit van de enkelbadjes vind ik ook goed: stevig. Ze staan me heel mooi en heb ze bijna elke dag om. Nog steeds net zo mooi als toen ik ze gekocht heb!

Goede sieraden

Altijd goede sieraden, bestel hier vaker! Alleen de gravering viel een beetje tegen maar verder nooit teleurgesteld

Perfect!

Snel geleverd, mooi verpakt en een goede kwaliteit! Kortom, een aanrader!

Altijd heel erg tevreden

Mooie sieraden van goede kwaliteit. Al meerdere malen besteld bij FINASTE en altijd tevreden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst