Altijd heel erg tevreden

Mooie sieraden van goede kwaliteit. Al meerdere malen besteld bij FINASTE en altijd tevreden!

Hele leuke sieraden, verkleuren niet en heel netjes gegraveerd! De sieraden komen leuk verpakt aan, leuk in een doosje! De levering was ook heel erg snel.

Goede levering en mooie producten

Goede, snelle levering en producten die lang mooi blijven

Extreem goed

Snelle bezorging, goeie communicatie en geweldige mooie producten als cadeau voor iemand anders of aan jezelf 10/10!

Prijs-kwaliteit top!

Super snelle verzending & heel leuke juwelen voor een betaalbare prijs. Ik ga hier zeker nog bestellen!

Leuke site mooie sieraden

Hele leuke site en sieraden super tevreden mee. Klantenservice ook perfect. Heel snel verzonden en de volgende dag al in huis.

Supersnelle levering

Top kwaliteit én service

De kwaliteit van de juwelen is heel goed. Daarnaast ook een supersnelle levering. Wat ik een pluspunt vind, is dat je ook inspiratiefoto's te zien krijgt per juweel. Altijd leuk!

Topmerk

Kijk nu al uit naar de adventskalender. You’re the best

Hogere verwachtingen teleurstellend resultaat

De kwaliteit van de vingerafdrukken voor en achter op de armband zijn slecht en xien eruit als vlekken.

Redelijk tevreden

De bestelling enzo ging helemaal goed, goede spullen alleen vind ik de slotjes van de kettinkjes in verhouding tot de ketting veel te grof. Ik had namelijk een hele minimalistische ketting en er zat een behoorlijk groot slotje aan, als je het mij vraagt. Maar de oorbellen waren echt super leuk!

Geweldig bedrijf

Finaste is mijn favoriete sieradenmerk. Ze hebben superveel keus waar voor iedereen wel wat leuks bij zit voor een goede prijs. De sieraden verkleuren nooit waardoor je ze kan blijven dragen. Daarnaast hebben ze ook een snelle bezorging! Ik kon niet meer tevreden zijn :)

Prima Site !

Leuke sieraden en snel verzonden . Overzichtelijke site en dat is helemaal fijn.

Lengte niet zoals beschreven

Volgens de beschrijving was dit een enkelbandje tussen de 22 en 27 cm. In werkelijkheid is hij tussen 15 en 20 cm verstelbaar. Niet te dragen als enkelbandje.

Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie, snelle levering en een heel mooi armbandje met de initialen van mijn kids.

Aangenaam verrast

Het is echt een feestje als u pakje zo hoogstaand toekomt!

Perfecte sieraden en super leuk verpakt!

Ik ging kijken op de site voor het eerst en wou geen andere site meer aanklikken, mega leuke sieraden voor een goed betaalde prijs. Ik wordt gewoon blij als ik op jullie site kijk. Vervolgens kreeg ik het binnen en gewoon zonde om open te maken, zo leuk met een kaartje en mooi verpakt in doosjes. Mega leuk.

Slechte kwaliteit

Bandje was na 1 dag al kapot. Is gelukkig makkelijk te repareren.

Mooie sieraden voor goede prijs

Ik heb een nikkelallergie en was op zoek naar sieraden waar ik geen uitslag van krijg. Jullie sieraden geven mij geen allergische reactie en zijn vaak in mijn smaak. Over het algemeen een goede ervaring :D

My favoriet

Eerst ging ik twijfelen om te bestellen. Maar nadat ik de sieraden heb ontvangen en aan gedaan was zo blij mee. Ik kreeg zelfs complimenten. Echt top en goedkoop ze zijn perfect. Zal zeker weer bestellen!

Geweldig!

Super leuke ringen en oorbellen! Ze verkleuren niet! En de oorbellen hebben heel goeie sluitingen! Je kan ze makkelijk uit en aan doen maar vallen niet uit.

Goede en snelle kwaliteit en leverinbdg

Op maandagochtend iets besteld en dinsdag avond ontvangen. Erg goede kwaliteit ringen!!

Prachtige, elegante en kwalitatieve armband

Ik had een armband besteld met de namen van mijn gezinnetje. Prachtig en elegant. Mooie kwaliteit en een topprijs!!!

Snelle levering en mooie sieraden

Mooie sieraden en snelle levering! Volgende dag al in huis. Klein minpunt is wanneer je langere tijd niet meer op de site zit, ( a 1u) de winkelwagen verloren gaat en mag je weer opnieuw beginnen. Ook jammer dat ik 1 dag na bestelling alles op de site 15% korting heeft. Niet de moeite waard om dan alles terug te sturen

Super mooie sieraden gaan niet snel kapot je kan er mee douchen is helemaal top

Buskesdries 3

6673DP Andelst