Mooie verpakking en presentatie in het doosje.

Perfecte ketting als cadeau

Hele mooie sieraden!

Ik heb een enkelbandje gehaald. De gouden kleur is heel mooi. Ik ben er helemaal weg van. Wat ook fijn is, is dat het enkelbandje niet snel verkleurd! Echt een aanrader!!

Heel erg blij met mijn armbandje met geboortesteen

Top geregeld, hele snelle en fijne levering! Product is zoals verwacht, dus ben hier heel blij mee.

Helemaal top!!

Mooie website, alles goed te vinden!

Heel blij met m'n aankoop

Erg leuke ketting besteld, fijne kwaliteit en snel geleverd. Op zondagavond besteld en dinsdagmiddag al in huis. Jullie hebben er een nieuwe klant bij! (:

Leuke webshop,supertoffe juweeltjes Vlug geleverd en mooie kwaliteit,tof geschenkdoosje dus in 1 woord SUPER

Mooie armbandjes, supersnel ontvangen

Zoveel keuze!!! Erg leuke en betaalbare sieraden. Binnen een dag in huis.

De kwaliteit is geweldig! 2 jaar geleden voor het eerst een goude armband gekocht. Tot heden lijkt het nog super nieuw. De armband is niet verkleurd, je kunt het zonder problemen dragen als je in aanraking komt met water ( je kunt er zelfs mee douchen) Het leukste is dat je veel sieraden kunt laten graveren. Dit maakt het super speciaal!

Top service!

Altijd super blij met de leuke sieraden! :)

Snelle bezorging en fijne enkelbandjes

Onlangs heb ik twee enkelbandjes besteld bij Finaste en wederom waren deze erg snel binnen. De kwaliteit van de enkelbandjes is top en precies zoals op de foto. Ik ben er super blij mee en ga zeker nog een bestelling doen!

Mooi product

Mooie ketting ontvangen netjes gegraveerd.

Super fijn!

Ik heb de ring ontvangen en ik heb deze meteen omgedaan. De ring zag er super mooi uit. Mooi afgewerkt. Zit ik ook super fijn. Voorlopig geeft de ring ook nog geen kleur af. Ik ben superrrrr tevreden!

Snelle verzending

Snelle verzending en artikelen zoals beschreven

Mooie sieraden!

Zien er goed uit. Tot nu goede ervaring. Ik hoop dat ze mooi blijven maar de garantie geeft me een zeker gevoel.

Er zijn zoveel mogelijkheden voor goud en zilver ik gebruik mijn sieraden dagelijks. Zeer tevreden mee

Mooie producten

Erg tevreden over levering, materiaal en aanbod!

GEWELDIG! super mooie sieraden

Ben zo blij dat ik hier heb besteld, snelle service. Je ziet dat je pakketje onderweg is en je maakt het doosje open ❤ ik was echt zo blij toen ik mijn ringetjes binnen kreeg ene laten maken met 2 letters voor m'n zoontje en dochtertje, m'n zoontje is met 21 weken overleden dus een bijzonder cadeau aan mij zelf en echt heel blij mee! En het kan tegen water, en mooie prijsjes, Geen miskoop dus.

Geweldig snelle levering top alleen jammer dat het niet echt me ding is volgende keer beter

Snel en geweldige kwaliteit!

Ik kon haast niet kiezen want er zijn heel leuk leuke sieraden. De sieraden die uiteindelijk gekozen zijn, zijn van top kwaliteit en zoals beschreven.

Snelle levering en goede service

Afgelopen week heb ik een setje oorbel ringen gekocht in de kleur goud. Het pakketje kwam snel binnen en het pakketje was goed en stevig ingepakt. Het pakketje paste door de brievenbus dus er hoefde ook niet perse iemand thuis te zijn, wat ik erg fijn vond! De prijs vond ik goedkoop! Dit maakt echt niet dat de kwaliteit slecht is. In tegen deel zelfs. Ik vind de kwaliteit erg goed! De oorbellen verkleuren niet, en irriteren mijn oorlellen niet als ik de oorbellen in heb. De kleur van de oorbellen vind ik erg mooi. Het lijkt net echt goud. Ik vond het fijn dat je de bestelling kon volgen via een "track and trace" code. Zo wist je precies op welke dag en hoe laat je pakketje ongeveer aan zou komen. Ik heb "Finaste" gelijk gevolgd op Instagram, want ik ga zeker weten meer bestellen op hun webshop!

Snelle levering, mooie sieraden van goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten.

Perfect!

Gepersonaliseerde armband extreem snel gemaakt, volgende dag geleverd én prachtig sierraad allemaal voor een mooie prijs. Top!

Goede kwaliteit en een goede service

Mijn favoriete sieradenmerk

De sieraden draag ik continu en hebben al vele douchebeurten gehad, maar ze blijven even mooi! Finaste is echt mijn “go to site”, voor mooie, kwalitatieve en betaalbare sieraden!

Helemaal geweldig. Ik ga gauw weer iets bestellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst