Enorme keuze, duidelijke site en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering. Product is gelijk aan de plaatjes. Erg blij met mijn enkelbandje <3

Snel, goed

Een leuk, origineel en betaalbaar cadeau. Snelle levering en je kunt achteraf betalen wat ik altijd een groot voordeel vind. Het armbandje wat ik binnen kreeg was van goede kwaliteit.

Super snelle levering, niet duur en bij ontvangst leuk ingepakt!

Supersnelle levering en prachtige oorbellen

Super ervaring bij Finaste! Ik had wat vragen over de oorbelletjes die ik graag wilde hebben en na 10 minuten al een vriendelijke reactie gehad. Toen gelijk besteld en na 6(!!) minuten kreeg ik al een mail dat mijn bestelling verzonden was. Echt super service! De oorbellen zijn net zo mooi als op de foto, superblij mee! Mijn volgende bestelling wordt zeker weer bij Finaste.

Super, goede site en snelle levering, mooi ingepakt

Echt top!

De sieraden zijn onwijs mooi en heel snel geleverd. Het pakketje zag er ook heel leuk uit!

GEWELDIG!

Ik heb 2 kettingen met munt gekocht voor mij man en mijzelf met beide onze initialen die we van elkaar dragen. En we kunnen de ketting niet meer missen. Ook goede kwaliteit en snel geleverd! We zijn er super tevreden mee!! Geen spijt van onze aankoop.

Goede website , super snelle levering naar België en mooi ingepakt.

Mooie sieraden en snel geleverd

Ik was opzoek naar een persoonlijke ketting. Ik had voor oog wat ik wilde en kwam uiteindelijk uit bij Finaste. Finaste heeft het sieraad precies zo gemaakt hoe ik het wilde en draag hem ook erg graag.

goede kwaliteit en snelle service

Een goede kwaliteit van de producten een snelle behandeling duidelijke website . snelle bezorging eveneens .

Hele mooie bandjes met goede kwaliteit voor een betaalbare prijs voor iedereen

Snelle levering en erg goede kwaliteit

Binnen 2 dagen binnen. Erg leuk verpakt. Mooi kettinkje en goede kwaliteit. Heel blij mee!

1 kettinkje was gebroken helaas

zilveren ketting

Voor ieder wat wils en top

Ik had een aantal dingen besteld en er was 1 item dat fout was. Ik liet deze weten via mail en hun reactie en inzit om het foutje recht te zetten was meer dan super gedaan.

Mooie ketting en snelle levering.

Mooi kado voor mijn dochter.

GEWELDIG

Heel mooie leuke items, voor een goedkope prijs en goede kwaliteit. Ook zeer leuk hoe de items verpakt zijn! En snelle levering. Ik ga hier zeker vaker mijn sieraden bestellen. Ben heel tevredenn!!!

Heel erg tevreden

Snelle levering,artikel was precies zo als de foto liet zien,leuk ingepakt.

Snelle levering en een uitgebreid assortiment

Na mijn eerste bestelling, heb ik nog geen week later opnieuw besteld.

Alles verliep goed en er werd duidelijk aangegeven in welke cadeauverpakking welk cadeautje zat!

Goede kwaliteit en goed in contact met klanten!

Sieraden zijn in goede kwaliteit! Er was een klein foutje gemaakt bij het verzenden van de sieraden, maar dit is super snel en fijn opgelost! Het bedrijf staat goed in contact met klanten en denkt echt mee.

Finastisch fantastisch!

Precies wat ik wilde heb ik ontvangen. Tot nu toe draag ik het elke dag met veel plezier. En stromen de complimenten binnen.

keer op keer gelukkige klant!

meerdere keren al iets besteld bij Finaste en blijf het zo’n fijne site vinden! Sieraden zijn van erg goede kwaliteit en producten komen super snel binnen. Zeker aanrader voor goede sieraden voor goede prijs.

Mooie sieraden en heel snel geleverd in een leuke verpakking!

Slechte kwaliteit

De armband die ik had besteld was na 1 dag al kapot, erg jammer!

Buskesdries 3

6673DP Andelst