Twee armbandjes met inscriptie besteld, de volgende dag al geleverd! Mooie kwaliteit, netjes gedaan, leuk verpakt. Mijn vriendin en ik zijn er SUPER blij mee! Dankjewel voor jullie snelle levering.

Trendy, persoonlijk en snel!

Super leuke en mooie sieraden die je kan personaliseren! Laatst heb ik een ketting besteld en laten graveren met de vingerafdruk van mijn overleden moeder. Binnen 2 dagen had ik de ketting. Onwijs dierbaar stuk, ben er echt heel erg blij mee! Ik raad Finaste zeker aan! Voor jezelf, of om cadeau te geven.

Prachtige sieraden en snelle levering!

Altijd erg tevreden over Finaste. Mooie sieraden die niet verkleuren. Ook erg snelle levering. Kortom een top bedrijf!

Prachtig merk, ringen gaan lang mee, prijs kwaliteit verhouding is heel hoog. Heb hier al vaker besteld en blijf hier bestellen. Finaste is zeker wel mijn favoriete online sieraden shop

Mooie betaalbare sieraden

Leuke en duidelijke site! Met heel veel leuke en mooie sieraden. Goede foto's en omschrijving erbij. Snelle levering en ook goed verpakt. Zeer tevreden!

Top & snel geleverd

Doordat ik laat in de avond besteld had , is het pakketje als nog op tijd binnen gekomen. Ketting die ik besteld had voor een vriendin van mij is helemaal goed gekeurd door haar.

snelle levering van een mooi product.

Snelle levering. Netjes verpakt. Gelijk klaar om te geven door de veerpakking in een cadeauverpakking. Mooi product.

Kon niet beter!

Ik had een kettinkje besteld bij jullie, met daarin de coördinaten van ons huis voor mijn zus. Het is zo mooi geworden, super blij mee! De levering is ook snel dus hele top! Het kon echt niet beter Verder bestel ik wel vaker sieraden bij jullie, en ook die zijn allemaal nog mooi en niet verkleurd. Dus de kwaliteit is ook heel goed.

Wat een top service!

Snelle levering van een mooi product. Feestelijk ingepakt! Zeker aan te raden om bij Finaste iets te bestellen.

Dit is voor mij de eerste keer dat ik heb besteld bij Finaste. Het bestellen was zo makkelijk ik vind al heel snel wat ik wilde. De bezorging was enkele dagen daarna dus was blij verrast. Groet Rachida Haddou

Good quality and fast delivery

I ordered a necklace with an engraving and I received it within 2 days. Also, the quality is very good. It doesn’t loose it’s color in the shower and the price is very okay.

Top sieraden!

Blijft super lang mooi! Zeer goede prijs voor topproducten die worden geleverd in schattige sierraaddoosjes. Ook leuk om cadeau te doen.

Goede en snelle service

Snelle service en goed verpakt. Heel blij met mijn nieuwe oorbellen. Goede prijs en kwaliteit verhouding!

Verrassend leuke sieraden snel thuis geleverd!

Eindelijk de ringetjes gevonden waar ik al heel lang naar zocht. Moeilijk kiezen. Maar eenmaal gekozen en besteld, had ik ze binnen 2 dagen aan mijn vingers :-)

Mooie ring..snel geleverd

Mooi bedrijf

Super mooie sierraden met een persoonlijke twist.

Mooie website, duidelijk, heel veel keus. Voor ieder wat wils. Snelle levering.

Goede, snelle en persoonlijke klantenservice!

Per ongeluk twee keer dezelfde bestelling geplaatst. Toen ik mailde ivm annulering van een van de bestellingen kreeg binnen een paar uur een zeer vriendelijke reactie dat het was geregeld!

Perfect!

Snelle levering en hele mooie sieraden! De graveringen zijn mooi en mooi kwaliteit. Heb een armbandje gehaald bij jullie voor mijn moeder en ze is er hartstikke blij mee. Top service !

Mooie producten voor een mooie prijs

En een cadeautje om alles uit te pakken!

Zeer prettig

Heel snel bezorgd, en producten zijn ook net zoals op de foto. Goede kwaliteit!

Heel mooi persoonlijk kettinkje ontvangen!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Finaste! Voor de verjaardag van een vriendin heb ik een gepersonaliseerd kettinkje besteld (gegraveerd). Het kettinkje werd snel geleverd. De kwaliteit van het materiaal is goed en de gravering is heel erg mooi geworden. Ik ben er erg blij mee!

Goed geregeld, dus goed gevoel.

Ik kwam een paar leuke dingetjes tegen, maar had ook wat vragen. Er werd gelijk op mijn mail gereageerd, dus dat was top. Zelf heb ik 2 items terug gestuurd, maar met de 2 paar oorbellen die ik heb gehouden ben ik echt super blij. Ook heb ik er een cadeautje bij gekregen wat heel lief is. De service is top, het wordt super snel verzonden had het al binnen 2 dagen en de items zijn top!

Welke leuke producten, maar….

Geen sieraden besteld, maar twee jasjes. Geen van beide gehouden. Dat geeft verder niet.. maar je betaalt voor retourneren en dat vind ik zonde. Geen artikelen, maar wel geld eraan kwijt.

Favoriete adresje voor sieraden

Snelle en goede levering. Voornamelijk ringen en oorbellen besteld, goede kwaliteit, geen verkleuringen zelfs niet bij handen wassen met ringen om. Duidelijke communicatie, niet teveel e-mail verkeer omtrent bestellingen en nieuwsbrieven en dergelijk. Precies goed.

Fantastische site met snelle service

Hele fijne website makkelijk om te bestellen....fijn dat je ook alles terug kan zien in een bevestiging en dan pas accoord geeft dan kan het niet fout...hele snelle levering en in het echt is het net zo mooi als op de foto...modus ga zeker vaker bij jullie bestellen

Buskesdries 3

6673DP Andelst