Fantastische site met snelle service

Hele fijne website makkelijk om te bestellen....fijn dat je ook alles terug kan zien in een bevestiging en dan pas accoord geeft dan kan het niet fout...hele snelle levering en in het echt is het net zo mooi als op de foto...modus ga zeker vaker bij jullie bestellen

Ik vind Finaste een hele fijne webshop! De sieraden zijn ontzettend betaalbaar en verkleuren niet.

Mooie armband!

Goed leesbaar gegraveerd Super blij mee

Geweldige producten, goede kwaliteit en snelle levering!

Ik heb al een aantal keren besteld bij Finaste, niet alleen vanwege de snelle levering maar ook omdat de juwelen mooi blijven voor heel lange tijd (geen verkleuring, geen irritatie aan de huid,...) Veel van de juwelen die ikzelf heb zijn gegraveerd en ook de gravering vervaagd niet! Wat ook nog leuk is, je krijgt er altijd wel een gratis cadeautje bovenop, en geef nu toe, daar is iedereen toch blij mee? Als je jou artikelen ingepakt wilt komen deze met zorg en feestelijk aan. gewoonweg een echte aanrader dus!

Na 1 jaar enorme uitslag na aankoop van een nieuwe ketting!

Ik had helemaal geen klachten tot ik een nieuwe ketting bestelde, toen kreeg ik een enorme uitslag in mijn nek. Ik snap hier niets van. Helaas kreeg ik óók mijn geld niet terugbetaald!

fantastisch

snelle levering, prachtige producten! Ik heb al een paar keer bij finaste besteld en zal dit zeker nog een keer doen!!

Snel geleverd en klantvriendelijk.

De website is makkelijk in gebruik, ik had besteld en had het 2 dagen later thuis! Ik heb betaald voor het inpakken en dat ziet er ook erg leuk uit!

Uniek

Snel Uniek Mooi Passend en een top service.

Trendy juweeltjes van goede kwaliteit

Ruim aanbod aan trendy juwelen. Heel leuk dat je ook kan personaliseren. Verzending gaat supersnel en veilig, nog nooit mislopen. Kwaliteit/kleur van de juweeltjes blijft mooi, wordt niet mat.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en de gegraveerde ketting ziet er super mooi uit!

Sieraden koop ik alleen nog maar hier !

Ik blijf me verbazen hoe leuk alles is wat ze aanbieden. Mijn 2e aankoop nu en wederom top! Zo snel geleverd. Maar dan bedoel ik echt snel. Boven verwachting. Ze adverteren ook met snelle levering. Maar je moet het ook maar waarmaken. Dik tevreden hier.

Echt geweldig.

Het is nu al de 2de keer dat ik iets bestel op de site omdat ik zo tevreden was van de eerste keer. Alles ging zo vlot was meteen in huis. Betaalbare prijzen voor zeer goeie qualiteit. Ben echt enorme fan van deze juweeltjes en dergelijke. Grtjs Dieke

Supermooi kettinkje!

Kettinkje gekocht voor mijn oudste dochter, met de initialen van haarzelf en haar kleine zus. Zo'n mooi, fijn hangertje, niet te groot. Mijn dochter is er heel blij mee! Ik wil er zelf ook eentje!!

Mooie oorbellen!

Het zijn mooie oorbellen. Geelgoud en zoals vaak met dit soort producten iets kleiner dan verwacht. Maar dat pakt in dit geval goed uit. Draag ze pas twee dagen en al meerdere complimenten gehad! Mooi met nog een gouden oorbel (ik heb een ringetje) er naast.

Mooie betaalbare sieraden.

De sieraden zijn mooi en goed betaalbaar. Het wordt ook altijd mooi verpakt geleverd. Snelle levering.

Goede service!

Fijne webshop, duidelijk en goed te overzien. Filters werken goed. Leuke sieraden en ook kleding! Snelle verzending

Snel binnen en prachtige kwaliteit

Na contact met de klantenservice (supersnel antwoord en héél vriendelijk/behulpzaam) bestelling gedaan en zoals beschreven kreeg ik het (leuk verpakte) armbandje snel binnen. Het ziet er erg mooi uit, ik ben meer dan tevreden. Hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen!

Always really happy!

I’m always so happy opening my parcels from finaste. Like a big party!

Geweldig!

Ik koop nergens anders meer. Alles top!

Weer blij

Al mijn elfde bestelling en weer mega blij! Thank u!

Ik heb al eerder iets gekocht en ook deze keer goeie service snelle verzending.

Mooi product en snel geleverd!

Voor vaderdag een leren bandje besteld waar in de sluiting de naam van onze zoon is gegraveerd. Armband ziet er erg mooi uit en ik had het de volgende dag al in huis!

Fabulous!

Mooie sieraden, super snel geleverd! Hartstikke leuk voor jezelf of om iemand cadeau te doen! Ik blijf zeker bestellen :)

geweldig

ze hebben een brede keuze van sieraden die je kunt kiezen. een snelle verzending en een goede prijs tegenover de kwaliteit.

Super mooi, kan tegen water

Zeer mooie juwelen, snel bezorgd, zeer goede keuze!

Buskesdries 3

6673DP Andelst