Perfect!

Top service, snelle levering en producten van goede kwaliteit! Mijn sieraden verkleuren niet.

Op alle vlakken een 10 waard!

Ontzettend fijne service. Behulpzaam, meedenkend, snel met reageren en heel fijn in de communicatie. Héél servicegericht. Mijn sieraden ben ik ontzettend blij mee, zoals afgebeeld en omschreven op de website. Bezorging was echt heel snel. Volgende dag al in huis, ook de persoonlijk gegraveerde item. Kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben en dit mijn vaste adresje wordt voor mijn sieradenaankopen.

mooie leuke juwelen

al de juwelen zijn mooi en van stainless steel. ook is het een heel snelle levering!

Snelle en nette levering en keurig verpakt.

Super nice!

Ik vind Finaste een heel fijn en mooi merk! De bezorging was perfect zelfs nog de volgende dag in huis. De sieraden zijn van een mooie kleur. De meeste sieraden online zijn ook trendy, super mooi!!! Thanks Finaste

Zeer goede service, en snelle bezorging super

Heel erg jammer dit

Ik was super blij toen mijn pakketje er was, ik had ringen besteld omdat ik dat al lang wou. Jammer genoeg paste geen enkel ring... Ik had wel alles heel precies opgemeten en de matentabel van op de website gevolgd, heel jammer dat de ringen dan toch niet passen. Nu heb ik de ringen terug gestuurd, en hiervoor moest ik heel wat verzendkosten betalen. Dus eigenlijk ben ik alleen maar geld verloren en heb ik niet eens de ringen. Ik wou ze eerst wel in een andere maat bestellen maar aangezien de matentabel precies toch niet klopt weet ik nog altijd niet wat mijn maat dan zou moeten zijn. En het zou natuurlijk stom zijn om nog eens ringen in een verkeerde maat te bestellen. Ik ben best teleurgesteld.

Degelijke juwelen aan goede prijzen, zeer snelle levering (zelfs naar België)

Dit is mijn 2de bestelling bij Finaste en ik moet zeggen dat ik telkens aangenaam verrast ben over de snelle levering. Ook de juwelen zelf voldoen aan mijn verwachtingen en dat toch aan zeer concurrentiële prijzen. Mijn dochters en ik zijn zeer tevreden. ;-)

Mooie kwaliteit, voor een hele goede prijs!

Uitmuntend!

Heb alles netjes binnen gehad. Het verkleurt echt niet en dat voor die prijs. Ik word vaste klant haha.

Super mooi en snel geleverd

Ik had een paar oorbellen, een ketting en een armband besteld. Dit is mijn tweede bestelling bij Finaste, en alles werd snel, goed verpakt en erg mooi geleverd. Ook een paar mooi oorbelletjes gratis gekregen!

Producten die geleverd zijn erg mooi

Producten die geleverd zijn, zijn erg mooi. Naar verzoek tot het retourneren van een paar armbandjes, reactiemail beland in ongewenste mail. Daardoor wat verwarring, de klantenservice belde vandaag netjes na het lezen van mijn vorige beoordeling. Opgelost en een verzoek voor het aanpassen van mijn beoordeling.

Tevreden klant!

Ik heb enkele kettinkjes en armbandjes gekocht. De graveringen zijn zeer mooi uitgevoerd. Ik heb zelf een nikkel allergie, maar niet bij deze juwelen. Het is uitstekende kwaliteit. Alle juwelen zijn verpakt in mooie juwelendoosjes. Dit maakt dat je wat een unpacking gevoel krijgt bij de levering. Het was mijn eerste bestelling bij Finaste, maar ik bestel hier in de toekomst zeker nog vaker.

Super blij mee!!

Na een hele snelle levering de goude ketting binnen met de namen van mijn dochters, heel erg blij mee!! De letters zijn mooi en duidelijk gegraveerd.

Mooie collectie! Leuk aanbiedingen, en geeft zo als aanbevolen niet af! Ik ben erg tevreden.

Fantastisch!

Super service. Snelle levering en goede producten die niet verkleuren! Ik ben blij!

Snel en goed

Zeer snelle levering en mooie juwelen zoals omschreven op de website.

Super snel geleverd

Super makkelijk aan te geven wat je wil is mooie kwaliteit en snel geleverd ik ben blij

Super service

Super service en producten van top kwaliteit, ook netjes op tijd geleverd... chapéu

Goede kwaliteit en snelle levering

Super snel binnen en een mooi armbandje van goede kwaliteit! Heel blij mee.

Uitstekende sieraden van hoge kwaliteit

Ik was al een poosje op zoek naar een bepaalde ring en natuurlijk had FINASTE die! Gelijk besteld en binnen 2 dagen had ik hem al! De sieraden van Finaste zijn echt van top kwaliteit en ik ben ontzettend tevreden. Binnenkort bestel ik weer wat!

Heel tevreden.

Mijn ketting is prachtig van kwaliteit en de levering was snel bezorgd . Gewoon fantastisch !

Na klacht uitstekend opgelost!

Na in de eerste instantie niet tevreden te zijn met de ontvangen ketting en nieuwe ketting mogen uitzoeken. Fijn dat het zo opgelost kon worden!

Snelle levering, duidelijke site en mooi resultaat!

Buskesdries 3

6673DP Andelst