Helemaal top!

De oorbellen kwamen snel en waren precies zoals ik verwacht had! Leuk ingepakt en leuk doosje die er standaard bij zit!

Super mooie sieraden!

Hele snelle levering, en hele mooie sieraden voor een leuke prijs

Schitterende juwelen, perfecte service!

De juwelen zijn om te beginnen prachtig. De foto’s op de website komen overeen met wat je krijgt. Echt top prijs-kwaliteitverhouding. Ze zitten bovendien allemaal netjes verpakt in doosjes (love het cadeautjesgevoel hier). De levering verliep ook echt heel vlot. Ik had mijn juwelen in no time aan.

Heel mooi cadeau

Snelle levering en prachtige ketting! Mijn moeder is er blij meeeee

Snelle levering en goede kwaliteit

Volgende dag geleverd en goede kwaliteit van grafeerbaar kettingkje.

Snelle verzending, mooie oorbellen. Tot nu toe zeer tevreden!

kan niet beter

snelle verzending, product is precies hetzelfde als foto dus erg blij met aankoop! Snel weer opnieuw iets bestellen!!

een hele mooie ervaring

De prijs , en dan wat je krijgt alles is perfect! het is echt een heel chique verpakking en de producten zijn van goede kwaliteit!

Slechte kwaliteit slechte service

Na 2x dragen is de hanger van de ketting gebroken, na contact opgenomen te hebben zeggen ze eigenlijk tegen je jammer dan maar we doen niks voor je erg jammer.

Armbandje is heel leuk

Je kan makkelijk bestellen op de site. Je hebt ook veel verschillende keuzes en dat je zelf op sieraden iets kan graveren is super gaaf.

Super!!!

Altijd perfect in orde en snelle levering!!!

Prachtig dierbaar sierraad

Hele mooie ketting met de vingerafdruk van mijn vader erop.

Prachtig mooie sieraden

Super verrast! Mijn dochter en ik kochten meestal de sieraden bij een andere bekende sieradenshop maar veel sieraden verkleuren, best jammer.! Daarbij vind ik de levering ook heel netjes gedaan. Mooi in sieradendoosjes en een mooi papiertje eromheen. Het zijn de kleine dingen die het h’m doen! Prijs kwaliteit is goed!

Ik heb hier meerdere keren sieraden besteld en het is altijd helemaal geweldig, ik bestel meestal goud en het is nog nooit verkleurd ook niet als ik er mee douche of zwem of iets dergelijks. Ook is het altijd mega snel binnen. Ontzettend blij met jullie!

Heel tevreden

Heb nooit zoveel geduld om te wachten op een pakketje maar mijn oorbellen waren heel snel binnen. Super blij mee en ook precies wat ik had verwacht. Nu kan ik een leuke earparty maken

Super kwaliteit

Ik heb een persoonlijk gegraveerd armbandje laten maken voor mijn mama met de initialen van haar kinderen. Verder had ik aangeduid om dit in een pakje te doen wat maar €0,75 kost! Snelle service, mooi verpakt, vriendelijk maar bovenal heel goede kwaliteit!

Fantastische sieraden tegen mooie prijzen en kwalitatief hoog

Ik heb nu al een aantal keer besteld bij Finaste & heb het elke keer als mega goed ervaren. Ik blijf ook bestellen. Ik heb het zien groeien als klein bedrijfje en inmiddels is het uitgegroeid tot een fantisch mooi bedrijf. De kwaliteit is onveranderd. Ik blijf fan ❤️

Super mooi

Ik heb voor communie van mijn dochtertje aan naam plaatje laten maken , het was heel mooi , mooie schrijfwijze op het plaatje . Ook een armbandje besteld was heel mooi en paste perfect voor haar dunne pols .

Expérience nickel ! :)

Bijoux très sympa, portés souvent et rien ne change. La couleur ne bouge pas. Le service clientèle est au top et répond rapidement. Je recommande !

Heel goed, altijd blij met mijn bestellign

Heb al meerdere keren hier besteld. Kwaliteit van de sieraden is altijd goed. Kan ook nat worden het blijft gewoon mooi. 1x was er iets fout gegaan maar door de goede service was dit al snel weer geregeld.

Snel en prima prijs/kwaliteit

Voor het geld wat je betaald gewoon dik in orde.. snel geleverd ook.

Zo veel professioneler dan verwacht!

Ik heb een armband besteld voor Moederdag, waarbij er iets in de bedel gegraveerd zou worden. Ik sta versteld van de snelheid, de precisie en de kwaliteit waarmee het product verzorgd en geleverd is. De gravering is mooi, het product oogt kwalitatief goed en de levering was enorm snel. Super Positief.

Een super website

Zeer snelle service en goed contact gehad via de mail, om tot een geweldig resultaat te komen. Ben zeer tevreden over de producten en ze zien er top uit!! Ik zal zeker vaker wat gaan bestellen!

Top sieraden! Heel mooi goud en verkleurt niet:) wel duurt mijn retour een beetje langer, want ik wou wat wisselen. verder hele leuke sieraden.

Prachtige sieraden en top service

Mooie sieraden. Zeer snelle en levering en mooi verpakt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst