Het resultaat ziet er prachtig uit. Heb mijn hele gezin laten graveren en ziet er zo mooi uit. Een geweldige aandenken die ik altijd bij me mag dragen. Het is overigens ook super leuk om het aan een dierbare als gift te geven.

super blij!

Snelle levering!! Kwaliteit is erg mooi , Heel erg blij mee!!

Zo’n leuke website! Vooral de sieraden met initialen zijn super als cadeau of voor jezelf natuurlijk, maakt het nog extra speciaal!

Prachtige sieraden

Ik heb een mooie armbanden set besteld en deze overtreft mijn verwachtingen! Erg mooi en super snel geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen.

Het product is geweldig en de levering was snel.

Ik vind het een geweldig product, goeie kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje komt.

Ik heb niks ontvangen

Ik heb geen pakketje ontvangen

Super kwaliteit!

Ontzettend blij met de meerdere oorbellen en sieraden die ik heb besteld. Inmiddels als een tijdje geleden, douche ermee en doe er alles is nog in perfecte staat!

Ronduit geweldig!!

Snelle service. Mooie producten! Ook het graveerwerk ziet er super mooi uit. Mezelf en andere al een heel mooi kado gegeven van jullie. Heel blij mee! Dankjewel

Heel mooi

Alleen kwam mijn pakketje niet gisteren terwijl mijn post nl app dat wel aangaf rara de vorige bestelling kwam wel ok

Heel snelle service.

Snelle service en goede kwaliteit.

Supermooie juwelen en supersnelle levering! Top!

De ringen en oorbellen die ik bestelde zijn heel mooi en super van kwaliteit, voor een super prijs! Heel snelle levering ook telkens, gewoon top!

Erg tevreden, zou hier weer bestellen.

Wat een toppers op de klantenservice afdeling! Met mijn bestelling liep ik tegen een probleem aan, en kreeg ik vanuit Finaste meteen mail en een telefoontje dat ze het graag voor mij op wilden lossen. Er is naar mij geluisterd, en ze hebben het echt super goed opgelost. Super blij en tevreden, zou hier zeker weer bestellen, aanrader :)

Geweldige kwaliteit en snelle levering!

Ik heb nu in totaal 7 ringen bij Finaste besteld. Allemaal zijn ze nog in perfecte staat. Geen verkleuringen terwijl ik er wel mee douche. Ik ben super positief over Finaste en raad iedereen aan om er sieraden te kopen. Want de kwaliteit is gewoon super!

Vaak de volgende dag al binnen!! Super mooie sieraden en ik kan er zelfs mee douchen!! Heb al veel besteld hier.

heletop top

al vaker bestellingen gedaan op finaste en ik heb nooit wat te klagen gehad. helemaal top en blij dat ik met deze sieraden mijn collectie kan aanvullen

Prachtige sieraden van goede kwaliteit

Prachtige oorbellen ontvangen. De goudkleur is heel mooi en glanzend. Het materiaal voelt stevig aan en is toch heel fijntjes. Leuke gratis oorbellen bij mijn bestelling gekregen, erg blij mee! De verzending was erg snel, binnen 2 dagen had ik mijn oorbellen al in huis. :) Finaste is niet de goedkoopste qua prijzen, maar ook zeker niet de duurste en het geld meer dan waard. Mocht je nog twijfelen of je nou wel of niet dat leuke sieraad moet bestellen dan is hier je antwoord: DOEN! Ze stellen zeker niet teleur!

Love it

Altijd leuke acties op al enorm leuke prijzen! Deze keer weer een leuk armbandje gekocht met 20 procent korting. Helemaal blij mee!

Hele fijne en vooral snelle service

Prachtige oorbellen besteld bij Finaste! De levering was erg snel en de oorbellen waren ook nog eens mooi verpakt in een sieradendoosje. Ik kan geen negatieve punten bedenken.

Snel in huis!

Kwaliteit is goed en had het de dag na bestellen al in huis!

Stunning necklage

Wat een super mooie ketting, mooi verfijnt en een top klasse aan kwaliteit. Ik bestel er binnenkort nog 1

Super vlug geleverd en netjes verpakt en de oorbellen zijn super leuk

mooi en snel

Ze hebben leuke en hele mooie sieraden. Ook fijne kwaliteit, ookmet water wordt het er niet slechter op! Verzending is ook altijd erg snel (ook graveerbare)

Het gegraveerde ketting was erg mooi gelukt , prachtig ! Zeker een aanrader

Super!!!

Ik werd door een vriendin aanbevolen hier oorbellen te kopen omdat zij hier altijd haar oorbellen haalt. Ik moet zeggen, ik ben verkocht! Ze zijn mooi, goede kwaliteit en mooi verpakt. Ook kwam het snel binnen en kan ik ze snel dragen. Ik voel extra mooi met de oorbellen.

Super handige site en snelle levering

De site is handig en gemakkelijk in gebruik. Daarbij werd mijn pakje ook op tijd geleverd! De oorbelletjes zijn prachtig!

Buskesdries 3

6673DP Andelst