Prachtige sieraden

Wat een mooie oorbellen en de kwaliteit is super. Precies waar ik naar op zoek was!

Ik weet het nog niet

Geen idee nog! Mijn pakket nog niet ontvangen. Elke dag krijg ik een ander bezorgmoment. Hopelijk deze week nog.. Maar ik heb eerder bij jullie besteld en ik ben daarover tevreden!

Mooi maar

Mooi sieraden maar blijven aan je kleren hangen

Supper

Zulke mooie sieraden. Supper snel geleverd. Goede kwaliteit ga zeker weer bestellen!!

ik hoop dat dit niet de bedoeling was

Ik kreeg de oorbellen binnen. 1 paar beschadigd en de andere kreeg ik niet open. Ik vind het retourbeleid ook niet kloppend. Ik betaal nu €4.60 aan retourneerkosten terwijl de oorbellen duidelijk niet zijn hoe ze horen te zijn.

Adorable

Hou mega veel van finaste! Shop er elke keer als mn loon in gestort!

Mooie sieraden

Nu al meerdere sieraden laten maken, met een tekstje. Zijn super mooi en de mensen voor wie ze cadeau waren er erg blij mee, super goede levering, volgende dag al in huis! Echt heel erg blij mee

Ik heb kettinkjes besteld met namen erop Ik had ze super snel binnen en ze zien er prachtig uit! Ook nog eens mooi verpakt in een sieraad doosje.

Alles goed geregeld en klantvriendelijk Website

Mooie kwaliteit

Blijven lang mooi, snelle bezorging, altijd leuk ingepakt!

Super snelle levering

Al veel sieraden besteld, ze blijven heel mooi. Ik doe ze ook niet met douchen af, ze verkleuren niet. Ben er blij mee.

Snel, fijn, kwaliteitsvol en goedkoop

Heel goedkoop en toch zeer fijn afgewerkt en kwaliteitsvol materiaal. Bovendien ook zeer snelle levering en mooi en veilig ingepakt. Materiaal is exact zoals te zien is op de foto's. Ik ben fan en bestel sowieso nog eens!

Top verzending, makkelijk winkelen en goede kwaliteit.

Hele mooie sieraden en goede kwaliteit. Super snelle levering!

Super !

Snel bezorgd.. heel mooi verpakt en de ringen zijn van goede kwaliteit en net zo mooi als ik zag op insta !!

Mooie sieraden en snelle levering!!

Hele fijne & snelle levering

Sieraden zijn op een mooie en leuke manier ingepakt!! Ook was de levering heel snel, Super!!

Coolest rings ever

Rings and their quality are the best! Due to being stainless steel it never gives an allergic reaction or color never fades And the itemd are the same as you seen in the pictures when buying

Snelle levering mooi verpakt in een sieraden doosje

Super leuke oorbellen

Ik ben onwijs tevreden over de levering en de oorbellen zijn super mooi. Ook is de kwaliteit echt top! Ik ben zeker tevreden over Finaste.

Snelle service en mooie oorringen!

Top! 4 halen 3 betalen -> erg leuke actie!! Ook erg blij met de gratis ear cuff!

Ontzettend mooie oorbellen, hele fijne sluiting, mooie grootte. Als ze ook daadwerkelijk waterproof zijn ben ik helemaal tevreden! Gelijk nog een ander paar besteld!

Geweldig....goed en veilig verpakt

Snelle levering. Ben heel blij met mijn aankoop.

Vlot en kwaliteit

De bestelling ging heel vlot en de zending is snel toegekomen. Leuk dat elk paar verpakt zit in een juwelendoosje. De kwaliteit is goed en ben zeer tevreden. Ik bestel hier zeker opnieuw. Jammer dat ze geen oorpiercings, zoals helix, verkopen.

Super leuke sieraden

Erg goede kwaliteit en ziet er heel leuk uit!

Mooie simpele sieraden

Ik heb vaker bij Finaste sieraden besteld en daar ben ik altijd tevreden over. De sieraden zijn goed qua prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn niet duur, verkleuren niet en zijn stevig. Leuke opties! De levering is snel.

Buskesdries 3

6673DP Andelst