Het is heel makkelijk om te bestellen. Alles staat duidelijk aangeven. Het komt ook mooi op tijd aan. Je ontvangt het ook goed en zit goed verpakt dus er kan niet snel iets mee mis gaan.

Kwaliteit van de sieraden zijn top

Al een aantal keren besteld bij finaste en alle sieraden zijn van goede kwaliteit en het pakketje wordt snel verzonden. Webshop is een aanrader!

Mooi product

Mooi product en snel geleverd, ik ben tevreden!

Fijn

Ik heb al vaker besteld bij Finaste en ben dan ook zeer blij met de producten. Na je eerste koopje ben je meteen een vaste klant. De sieraden komen overeen met de foto's en zijn leuk om als cadeau weg te geven.

Zooooo blij met de ketting en birthstone armband

De sieraden blijven mooi! Ook als ze regelmatig in contact komen met water. Ze verkleuren niet.

Heel content! Snelle levering en super goed materiaal. Heel blij mee

Prachtige sieraden!

Mooie sieraden, van goede kwaliteit met een leuk prijsje.

Uitstekende kwaliteit!

Beste kwaliteit van oorbellen die ik online heb gevonden!

Fantastisch!

Super service en producten! M'n bestelling is altijd super snel binnen en tot nu toe verkleuren de sieraden niet. FINASTE is echt een aanrader!

Zeer goede ervaring

Mooie kwaliteit en snelle correcte levering, mooi verpakt

leuke sieraden maar minder fijne website

ik ben erg tevreden over de sieraden die ik heb ontvangen, prima prijs/kwaliteitsverhouding. helaas werkte de website niet goed mee waardoor het plaatsen van producten in mijn winkelmand niet goed ging. (er werden producten uitgehaald zonder dat ik dit wilde). ik zou graag iets meer keuzes zien die niet gegraveerd kunnen worden op de site. ook kwam de order niet op de dag aan dat werd gezegd (maar dit kan ook aan de bezorgservice gelegen hebben).

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ketting besteld met initiaal. De kwaliteit ziet er heel goed uit. Snelle levering

Geen oplossing

Ik had een paar nikkelvrije oorbellen gekocht, daar ik een bewezen nikkelallergie heb Na slechts enkele uren kreeg ik heel erge natte oren en ging het ontsteken Ik heb toen Finaste een mailtje gestuurd Het antwoord wat ik kreeg was: “We produceren onze sieraden allemaal zelf en kunnen daarom met zekerheid zeggen dat de oorbellen écht nikkelvrij zijn. Het is voor ons helaas dan ook een beetje gissen wat de oorzaak hiervan kan zijn. Zou het misschien kunnen dat de reactie ergens anders door is veroorzaakt? Oorgaatjes kunnen bijvoorbeeld ook erg gevoelig raken door het regelmatig wisselen van oorbellen, of wanneer de gaatjes recent zijn 'gezet'.” Ik wissel nooit van oorbellen, draag al zeker 6 jaar dezelfde en mijn gaatjes zijn 41 jaar oud Dit heb ik ze ook gemaild, tezamen met foto’s van mijn oren ontstoken oorlellen Daarna heb ik niets meer mogen vernemen Dus het “beetje gissen” was snel voorbij Jammer, leuke spulletjes maar tot een degelijke oplossing is het niet gekomen

Heb hier nu al meerdere gegraveerde items besteld en ben helemaal fan!! Ze blijven mooi en zijn super qua lengte!

Op tijd en compleet geleverd

Prima geleverd.

Supersnelle levering en heel mooi product!

Simpel maar erg prettig.

Geweldig!

Super, mooi gegraveerde armbandje besteld. Ik krijg van iedereen complimenten!

Snelle goede service

Ik heb mijn naamketting gemaakt binnen 1 dag is het geleverd. Hoe snel is dat?

Snelle levering top oorbellen

Snelle, nette levering Paste door de brievenbus Erg blij met de oorbellen

Mooie sieraden voor een goede prijs

Ik was op zoek naar waterproof gouden sieraden die niet te veel kostten en die heb ik hier gevonden! Volgende keer bestel ik zeker weer hier.

Perfect!

Ordered a bracelet for my girl! She loved it!

Geweldige service

Ik had een vraag en kreeg snel uitgebreid antwoord van de klantenservice. Super fijn! De sieraadjes echt nog mooier als op de foto!

De prijzen zijn echt top omdat je echt kwaliteit krijgt. Ik hou mijn juwelen elke dag aan en douche er zelf mee. En ze blijven nog steeds mooi. Ik ga zeker meer bestellen!

Slechte kwaliteit en garantie

Voor mijn dochter heb ik in november twee paar bloemetjes oorbellen (knopjes en hangertjes) besteld voor haar verjaardag eind december. Na maar een paar keer dragen (op haar werk mag ze geen sieraden dragen) mist er al een steentje. Contact opgenomen met Finaste en nu blijkt dat je maar 8 weken garantie hebt. Ter compensatie bieden ze een kortingscode van 15% aan om de oorbellen opnieuw te bestellen. Dit terwijl iedereen nu met een code op de site 20% korting krijgt dus die 15% korting slaat werkelijk nergens op. We hebben ook totaal geen behoefte om nieuwe oorbellen te bestellen als de kwaliteit en garantie/klantenservice zo slecht is. Voor ons geen Finaste meer!

Super blij

Nooit meer iets anders voor mij!

Buskesdries 3

6673DP Andelst