Perfect!

Heb al een aantal keer besteld en het is altijd super snel bezorgd en leuk verpakt! Erg goede kwaliteit sieraden ook, heel blij mee! :)

Super ervaring

Snelle levering en goed contact. De klant blijft goed op de hoogte omtrent de ontwikkeling van de bestelling. Daarnaast zijn de producten ook mooi!

Super mooie sieraden

Erg mooie sieraden, goede kwaliteit. Elk sieraad word ik een eigen doosje verpakt, erg leuk. Snelle verzending!

Snel en goed

De keren dat ik wat besteld heb kwam de bestelling binnen een paar dagen (ook producten die gegraveerd moesten worden). En de kwaliteit van de producten was goed.

Snelle levering, top kwaliteit sieraden. Heel blij met finaste

Mega snelle levering van super kwaliteit! Ik heb heel veel sieraden van jullie en heb ook al meerdere keren vriendinnen een gepersonaliseerde armband cadeau gedaan, ze waren er allemaal super blij mee. Ik ben een trouwe klant.

Ik had een ketting besteld en de verzending was ook erg snel. Had het product de volgende dag al! Ook hebben ze veel leuke verschillende producten en sieraden die je zelf kunt graveren. Erg leuk voor als cadeau! Echt een aanrader!!

Slecht slecht slecht!

Mijn ervaring is super slecht en ben erg boos op jullie! Ik heb jullie meermaals gebeld en telkens met een *** smoes afgewimpeld! De 2 truitjes die jullie mij hebben verzonden zaten er in gepropt en gescheurd in de folie. Daarnaast de truitjes zijn al gebruikt. Ik wil mijn geld terug en ik ga geen retour kosten betalen voor jullie zooi. Helemaal klaar met jullie!

Snel ontvangen en altijd netjes ingepakt in mooie doosjes!

Heel leuk

yeah

Mooie sieraden voor een mooie prijs

De sieraden die ik heb gekocht bij Finaste zijn mooi en kwalitatief goed, maar vooral niet zo duur. De bestelling was snel bezorgd. Ik zou zeker nog eens bij Finaste bestellen!

WoW te gekke spullen

Inmiddels al veel sieraden voor m’n dochter en mij besteld. Snelle levering en ook nog mooi verpakt. Iedere keer weer een feest om uit te pakken.

Snelle levering en prachtige sieraden

Voor mijn schoonzusje op laatste moment sieraden gekocht omdat ik echt niet wist. Na even kijken op de website was ik eruit. Ik zou het iedereen aanraden.

om door een ringetje te halen

Meerdere ringen gekocht (en eerder een armband): super mooi, precies zoals staat aangegeven op de website en goede kwaliteit. Ik ben er heel erg blij!

Wauw!

Juweeltjes die niet afgaan, super kwaliteit! Enorm blij met de aankoop :)

Snel in huis en super service!

Na lang zoeken hier een prachtig sierraad gevonden. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Mooi ingepakt en wel! Super!

Prachtige kwaliteit ring en mooie gravering. Ook een super snelle levering! Echt een aanrader.

Snle levering

Muntjes zijn te kleine

Snelle levering en goede kwaliteit.

De ringen veranderen niet van kleur, ze zijn zoals op de foto's en ze worden snel geleverd

Echt de moeite waard

Ruime keuze uit sieraden, snelle levering en mooi verpakt!

Een top armbandje

Goeie snelle service en goeie kwaliteit

Mooie ringen snel verzonden

Mooie ringen voor een goede prijs. Wel jammer dat de ene ring maat 18 niet de andere maat 18 is dus eentje is echt te groot. Verder is alles prima verlopen.

De mooiste sieraden

Ze blijven zó mooi! Draag alleen nog finaste sieraden! Ze blijven mega mooi, jarenlang!

Snel en goed

Snelle en goede levering, goed op de hoogste gehouden over levertijd

Gewoon fantastisch

Ruime keuze en gemakkelijk te bestellen. Aankoop van een gepersonaliseerd juweel is heel eenvoudig te bestellen en levering is heel snel. Mooi en veilig verpakt. Ik was reeds vol extase wanneer mijn pakje werd geleverd en dit gevoel kwam alleen maar beter wanneer ik het extra cadeautje zag. Kwaliteit ziet er goed uit. Bestellen hia Finaste is zeker voor herhaling vatbaar.

Buskesdries 3

6673DP Andelst