Snelle bezorging

Netjes ingepakt

Goeie kwaliteit

Bestelling snel geleverd en van goede kwaliteit

Super mooi en fijn juwelen!

Ik ben zeker blij jullie ontdekt te hebben. Heel fijn werk en super rap geleverd!

Geweldig!

Mooie kwalitatief betaalbare sieraden , en snelle verzending!

Super mooie sieraden en goeie service

Altijd erg blij met mijn sieraden

Toppie

Zeer tevreden met mijn bestelling! Zeer vlot geleverd en mooi verpakt! Hopelijk maak ik kan s op een bon dan kan ik mijn collectie vervolledigen!

Super fijn merk!

De sieraden blijven mooi, ondanks het elke dag te dragen en ook er mee te douchen. Het zijn betaalbare prijzen voor mooie producten. Levertijd is super snel.

Twee hele mooie sieraden besteld en de volgende dag geleverd!

Snelle levering, top kwaliteit

Ik bestelde, kreeg meteen een bevestiging, en het werd heel snel verzonden. Ik had het dus heel snel binnen. De cadeau verpakking was heel mooi.

Zo leuk!!!

Het is zo schattig ingepakt! (als je cadeau papier er bij kiest) Echt heel erg leuk fijn dat er ook een doosje bij zat :) Kwam heel snel Ik ga hier zeker vaker bestellen <3

Goede kwaliteit, altijd snel bezorgd.

Jezelf verwennen!

Mooie website met leuk assortiment en helemaal zoals beloofd supersnel geleverd. Extra leuk vond ik zelf dat alle sieraden in een doosje verpakt zijn, waardoor het echt het gevoel geeft dat je een cadeautje open maakt. Om jezelf te verwennen en zeker ook een aanrader als je iemand anders iets cadeau wilt doen.

Mooi product, snelle levering

Ik had een mooi armbandje besteld met sterrenbeeld. In het echt nog mooier dan op de foto. Mooi, fijn armbandje. En de levering was supersnel.

Top geregeld, snelle levering

Super fijne service, mooi ingepakt en prima prijs. Zeer tevreden klant.

Leuk, snel en kwaliteit!

Erg leuke sieraden gevonden hier van goede kwaliteit! Levering is snel en alles wordt netjes geleverd, zelfs met een verpakking erbij. Zou gerust nogmaals bestellen!

Makkelijk om te bestellen. Snelle levering. Mooie sieraden voor een topprijs. Kom hier zeker terug.

Goede kwaliteit

Snelle bezorging, mooie kleur goud oorbellen van goede kwaliteit

Snel en goed

Supersnel geleverd, het artikel is prachtig en van goede kwaliteit.

Zo blij mee :))))))

Superleuke naamketting ^^ Met dat ik een vollere vrouw ben is het niet altijd simpel om leuke juweeltjes te kopen :) Maar bij deze een kei leuke ketting gekocht ^^ Snelle service, leuke ingepakt :))))) Bij deze doe zo verder :D

Super!!!

Mooie sieraden en snelle levering. Enige puntje, misschien minder sieradendoosjes. Mooi vloeipapier was voor mij meer dan voldoende, neemt niet weg dat jullie zorg dragen voor jullie sieraden ☺️

Goed!

Snelle levering en het kettinkje wat ik had besteld is naar wens!

Mooie sieraden voor een goede prijs, èn snel geleverd.

De sieraden zijn van goede kwaliteit voor een goede prijs. Ze voelen stevig en verkleuren niet.

Super snelle levering

Had een lange levertijd verwacht. Kwam keurig aan in een mooi doosje

Snel geleverd en mooi siraad!

Buskesdries 3

6673DP Andelst