Bestelling de dag nadien al in huis. Topservice!

Kei goed

Top kwaliteit en levering

Finaste heeft leuke originele sieraden en blijft erg lang mooi , goedkoop en en snelle levering.

Mooie sieraden en altijd mooi ingepakt geleverd!

Erg mooie sieraden van goede kwaliteit, altijd erg mooi verpakt en snelle levering!Een paar keer in de week kijk ik altijd even op de site!

snelle levering en mooi ingepakt

de bestelling was makkelijk en er werd erg snel bezorgd. ik heb duidelijke mailtjes gekregen en kon overzichtelijk zien waar mijn pakketje was. ook waren mijn cadeautjes mooi ingepakt en was er geen schade

Makkelijke site. Snelle levering en mooi ingepakt.

hele mooie sieraden!!!!!!!!!!!!

de sieraden waren snel binnen en zaten in mooie sieraden doosjes! zijn hele mooie sieraden

leuke sieraden!

leuke sieraden, optijd binnen en netjes verpakt met een mooi doosje erbij zodat je ze ook daar nog in kan bewaren!

In één woord super!

Ik had een gouden ring besteld en mijn ervaring is super. De bezorging was snel en de ring is van goede kwaliteit. Ik ben onwijs tevreden en ga zeker vaker bestellen!

Ik vind het mooi gemaakt alleen had ik gevraagd om een extra groot bandje omdat het voor mijn man is

Jammer dat het bandje toch klein is in plaats van man formaat. De notitie is dus niet gelezen.

Ziet er keurig uit!

Altijd goede service, snelle levering en prachtig resultaat!

Goede kwaliteit-prijsverhouding

Ik heb een aantal verschillende sieraden besteld en ben tevreden over ieder soort sieraad. Ook de maat van de ring klopt, wat erg fijn is. Heel blij mee!

Geweldige producten

Ik heb hier een ketting laten graveren hier voor Valentijn de kwaliteit is super goed dankjewel daarvoor

Top cadeau besteld

Allerschattigste orbellen en een moie tas besteld. In no time (ondanks gepersonaliseerd) in huis. Mooie prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke en mooie webpagina. Ik ga hier zeker nog eens terugkomen.

Bestelling verliep makkelijk. Sieraden waren snel binnen en mooi verpakt! Goede kwaliteit dus helemaal tevreden!

i loved the bling!!!

loved it

echt op kwalitijd

ik zou zo nog en keer bestellen

Hele snelle levering, armbandje is super mooi!

Mooie sieraden voor een dragelijke prijs

Veel keuze qua sieraden ook erg fijne website

Snelle verzending en mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

Prachtige ketting, goede kwaliteit en geheel naar wens gemaakt! Ik vroeg of de naam in het Arabisch gegraveerd kon worden, vanuit gaande dat dit niet kon, en toch!!!

Stipte levering en prachtige juweeltjes.

Goede ervaring.

Goede ervaring

Goedkoop en snelle verzending. Goede customer service.

Geweldige sieraden

Heb al een aantal bestellingen gedaan bij Finaste en ik ben er elke keer super blij mee. Goede kwaliteit, snelle levering en een goede service. Ook de prijzen zijn erg goed voor de kwaliteit die je krijgt.

Snel en mooi!

Snelle levering en prachtige oorbellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst