Makkelijk te bestellen, super snelle levering en goed verpakt!

Het ringetje wat ik besteld had voor een vriendin was prachtig. Precies zoals op de site aangegeven. De verzending was snel. De volgende dag had ik het al in huis!

Super mooie sieraden, snel bezorgd! Geweldig.

Ik ben heel erg tevreden heb al een aantal keer wat dingen besteld en de kwaliteit is super! Ook word het de dag na de bestelling vaak al geleverd super ideaal.

Super tevreden en top kwaliteit!

Ik zou finaste zeker aanraden! Snelle service en zeer goede kwaliteit!

Snelle bezorging, goede kwaliteit sieraden’

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Erg tevreden met mijn nieuwe ring, ik zal Finaste zeker aanbevelen!

Selle levering, mooi product, goede prijs/kwaliteit. Top !

Altijd een prettige ervaring met snelle afhandeling.

Elke keer dat ik wat bij Finaste bestel is het snel geleverd, het product is van goede kwaliteit en alles is overzichtelijk, van bestellen tot ontvangen.

Mooi

Helemaal blij met alles

Geweldige producten

Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Geweldige producten. Service via de mail is uitstekend. Dus alles is TOP.

Snelle verzending en levering. In het echt zijn mijn bestelde producten 2 oorbellen en een gepersonaliseerde ketting veel mooier! Loveit

Supercute en heel snel!

Snel verzonden, gravering netjes gedaan. Enige jammere vond ik dat op de foto’s de armbandjes bij elkaar in een groter juwelendoosje staan afgebeeld. Ik kreeg twee hele kleine losse juwelendoosjes; iets minder leuk geven..

Super goed

Snel mijn armband binnen!

Snel, prachtig, top kwaliteit

De levering was echt heel snel. De armband was nog van mooiere kwaliteit dan we dachten. Mooi ingegraveerd. Echt een aanrader om iemand te verrassen!!

Super blij mee!

Mijn sierraden snel ontvangen en ik ben er super blij mee! Goede kwaliteit en precies zoals op de foto's.

amazing

goeie kwaliteit heel snel binnen en is een hele leuke mooie ring

prima product

Het product is van goede kwaliteit, wel duurde de bezorging langer dan verwacht.

Finaste doet wat het belooft!

3 setjes oorringetjes zilver besteld (laat in de avond) en de volgende dag zijn ze al bezorgd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden via de mail en helemaal blij met mijn aankoop. Voor een mooi bedrag mooie sieraden en nog snel geleverd! Ik zal een volgende keer zeker weer bij Finaste bestellen! En raad Finaste bij iedereen aan :)

Hele goede service!

Meerdere keren al besteld, altijd heel tevreden geweest! Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is en hebben hele leuke sieraden.

Hele mooie ringen ontvangen, super blij mee!

4 super leuke dingen besteld, zijn prachtig!

Mooie producten en altijd snel thuis!

Zoals altijd weer ontzettend tevreden met de spullen. Donderdag besteld en had ze vrijdag in huis. Ook de kwaliteit is zoals ik het graag heb. Blijven lang mooi, ook wanneer je ermee doucht. Al met al een aanrader!

Mijn bestelling is snel geleverd en precies zoals omschreven. Hier wil ik graag vaker bestellen! Ga zo door

Duidelijk en netjes

Erg overzichtelijk en het echte klopt precies als op de afbeeldingen op de website. Netjes verpakt

Toppp

Super mooie sieraden

Super goede en leuke ringen!

Ik had twee ringen besteld. Deze kwamen al gouw snel aan en ze waren super mooi. De kwaliteit is goed en de prijs valt ook reuze mee. Je krijgt er ook een super leuk doosje bij met glitters erop. Ben er super blij mee en ik ga hier zeker vaker bestellen.

Een erg leuk en betaalbaar sieraad als cadeau kunnen vinden!

Finaste heeft een mooi aanbod aan sieraden. Ook leuk dat ze gebruik maken van kortingscodes. Goede prijs-kwaliteit verhouding! De jarige is er blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst